Тук е от: 28 Юни 2008 17:37 Мнения: 1178 (автор на темата)
Предстои ми един юбилей - 10 години на дъщеря ми и сега се чудя къде да празнуваме... Попаднах на същата тема във форума, но от преди 3 години и не вярвам да е актуална... Тя не иска да е на "бебешко" място, като "Мики Маус" или "Спайдърмен", а "Фабулис" нещо не го иска по незнайни прични... Просто не знам къде да ги заведа... Предполагам ще са 5-10 човека.
В "Спайдърмен" е много задимено,а детския кът е за деца до 5-6 години според мен.Да е жива и здрава рожденничката и дано да й направите щуро детско парти!
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
Абе я наеми на децата една лимузина да ги вземе след часовете от училище, една торта, три бутилки безалкохолно шампанско, ще им остане незабравим спомен от 10-ия рожден ден. Друг е въпросът, че не знам къде ще прави лимото кръгчета в тази разкопания.
Последна промяна Леонартис на 04 Яну 2010 20:11, променена общо 2 пъти
Мога да препоръчам "Стефани".Там празнувахме рождения ден на моя син.много приятна обстановка и богато меню.Има достатъчно място да си играят децата.Много съм доволна защото децата много се забавлявяха но за това допринесе и клоунът Лъки от парти агенция "Лъки".Препоръчаха ми агенцията и наистина не съжалявам.
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
Вчера празнувахме рожден ден на дъщеря ми в "Галка - приказалка" зад ОСО-то, препоръчвам това място за деца до 7-8 годишна възраст. "Аниматорките" бяха страхотни, децата се забавляваха много добре, снимките, мисля, говорят сами за себе си.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:56
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения