Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
Бива, недостатък е че е тесничко. Цените са на харабията, готини промоции, къртещ саунд. Общо взето, едно малко по-различно място, каквото трябва да има във всеки град.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Ориенталска стилистика, сепарирано и уютно, поне според моите представи. Цените тънки и обслужването бива. Обаче кофти музика събота вечер, тоя поп фолк ми счупи главата - ужасТ! Иначе успех на заведението пожелавам, но ако смените и музиката ме имате като клиент определено.
_________________ Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава!
Хайде всички влюбени и зарязващи .... На 14.02.10 клуб Естейт ще работи 24ч за вас. Вход Свободен!!!!!!!! Забавни Игри, Атрактивни награди, Очакваме Ви. Телефон за резервации : 0899 918 252 или 0899 918 251
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен
Хубаво е там,хареса ми на мен,понеже обичам така музката да е по силна.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Ти пък стикерите ли гледаш по вратите.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Знам бобо,знам.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:34
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения