Няма какво да разтягате локуми тази кръчма е хубава като итериор ,стилно е направена,но оркестъра трябва да работи друга работа,това не е тяхната професия да се опитат на друго поприще!
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2265 Местоположение: Wolfsschanze
Maria_pa написа:
Апропо, не разбрах, какво точно в поста на Uzunov, отключи "суперлативите" по адрес на собствениците в последващите коментари. Леко ми се стори, че комплексарщина ли ще да е, що ли?! И защо положително изразеното мнение се приема, като реклама, а не като лично. Друго си е да пооплюем, някак май е по-достоверно
Ами защото първоначалното мнение на Узунов съдържаше и точка "Мнението ви за собствениците", която той на другия ден изтри - ей затова!Лично мен въобще не ме интересува кои са собствениците на дадена кръчма - важно е там да ми харесва.
Тук е от: 18 Фев 2010 2:39 Мнения: 1
механата е супер!няма какво друго да говорим!кухнята е прекрасна, бара е отличен,а оркестара неправо е номер 1!опа....забравих за сервитиорите - на отлично ниво са!
Здравейте!Разбрах че при първа регистрация не трябва да се изказва положително мнение. Разглеждах форумите за всички заведения в Шумен.И за по-ненаблюдателните-малко хронология назад във времето:един рекламира много върло"Ривиера" друг отваря тема за"Стефани" трети хвали музиканти.Как така точно тези хора имат лошо мнение за механа"Чифлика"?А между другото и аз бях там в събота!Нямаше свободна маса.Явно хората проявяват интерес да видят вълк на живо/визирам певицата/!Да не стане така че вместо да им избодете очите им изписвате веждите!
Radostin,добре е че правиш реклама 5 минути по-рано на друго заведение,но в "Чифлика" не е чак толкова непоносимо.Остави ги хорицата да си работят некачествено,пък може и да не оцелеят и да остане в града само твоето любимо заведение с големите евтини кюфтета!
Заглавие: Размисли и страсти относно механа "Чифлика"
Публикувано на: 09 Мар 2011 15:25
Ентусиаст
Тук е от: 17 Окт 2007 14:39 Мнения: 72
Здравейте, няма смисъл да се впускам в много крайни подробности, затова ще карам по-кратко. Организирах сватба и избрах заведението да е въпросната механа. Говорих със собственика на заведението, след като определихме менюто и какво мога да си внеса за консумация,ме уверяваше, че каквото остане може да си го взема после и че "цигански работи" няма да правят. Както и да е, сватбата мина, добре, че си извиках DJ (оркесъра там е под всякаква критика) обслужването също е под всякакво ниво, наложи се няколко пъти да напомням на серитьорите да наливат от алкохола. Платих си всичко, както се уговорихме, отивам на другия ден да се взема "остатъците" от това, което съм внесъл - изненада. Ракията, която бяхме внесли изведнъж рязко намаля. Върнаха ми много малко. Вечерта видях ясно колко ракия е останала. Ракията бе 11 годишна. Не се оплаквам от нищо, живи и здрави и да са я изпили дано за наше здраве. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ МЕХАНАТА!
Я дай малко по-подробно защото и аз като ходих преди месец там(за банкет за 140 души) ме уверяваха, че искат меню 23лв на човек да се направи и оттам нататък каквото си внесем - не намаляли грамажи, обслужването на ниво - седели на standby едва ли не, всичко наредено.... [OffTopic]Не съм резервирал още ама таз седмица ще го правя това та ако има доволни и недоволни да казват овреме, а и ако някой препоръча нещо друго няма да е зле![/OffTopic
Наскоро ходих в Чифлика и не останах очарован. Поръчах си овчарска салата-ужас! Не знам какви краставици и домати купуват, ама тези в салатата имаха вкус на корени. Шунката вътре също беше възможно най-евтината и нискокачествена, която може да се купи. За капак на всичко чашата ми явно не беше добре измита и вонеше яко. След салатите поръчахме пържоли и зеленчуци на скара, които бяха хубави и ми харесаха. Певица и оркестър не мога да коментирам, понеже по принцип не си падам по подобен вид заведения, особено с жива музика.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:03
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения