Тук е от: 15 Окт 2007 10:24 Мнения: 653 Местоположение: DreamLanD
Братя мои..Аз пък имам друга информация за моята любима механица "Веселото село"...По последна информация се намирало на местото на "Рандеву" в добруджанския квартал до магазин трънчев.А за клуб...Авангард на булеварда...Не е лош сякаш
Тук е от: 05 Дек 2007 17:29 Мнения: 7 Местоположение: Шумен
Здравейте ! За да не отварям нова тема реших да пиша в тази, поради сходните интереси.
Нова година наближава и трябва да се празнува "качествено" !
Така че молбата ми е следната, ако може да ме препоръчате "качествени" заведения в Шумен. И ако случайно сте ги проверили за новогодишната нощ и е нямало места, може да го отбележите към съответното заведение, че да си спестя някоя друга разходка . Ще съм много БЛАГОДАРЕН на отзовалите се на молбата ми .
БЛАГОДАРЯ ВИ !
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 760
tyryry написа:
Нова година наближава и трябва да се празнува "качествено" !
Лошото в твоя случай, че много си закъснял. Набирането и запазването на куверти и свободни места за хубавите заведения отдавна са приключили. Иначе мога да ти препоръчам, но места за Нова година там няма. Ако се задоволиш с по-нискостойносттни, без програми и лоша храна - мога ди ги изредя. Спести си разходките и започвай с организацията за празнуване във вас, а догодина по от рано.....
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
Тук е от: 05 Дек 2007 17:29 Мнения: 7 Местоположение: Шумен
admirala написа:
Лошото в твоя случай, че много си закъснял. Набирането и запазването на куверти и свободни места за хубавите заведения отдавна са приключили. Иначе мога да ти препоръчам, но места за Нова година там няма.
То ми беше подчти ясно че така ще стане.
Ще се радвам да ми препоръчаш заведения. Хубаво е да ги знам, защото поводи за празнуване, винаги се намират .
А за другите не ща и да чувам, по хубаво да опъна маса на центъра на Шумен, отколкото да получа хранително отравяне.
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
Е що никой не спомена "Ретро клуб" (бившата "Дилема" в Градската), Петък - горещо салса парти, Събота - луд караоке купон с вечните хитове. Място което трябва да се посети обезателно!!!
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Мммм да Караоке парти в събота вечер....заведението е много хубаво, посетителите са весели, персонала е готин и се получава хубаво купонче. Посещението е просто задължително за тея, които още не са идвали
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 760
tht и lil - що ли ми се струва, че клуб Ретро не е кръчма. Иначи си е супер клубче, макар и за целите, които се използва не става нито за салса, нито за караоке - много е тесничко. Особенно на салса партитата не завиждам на сервитьорките.
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
И аз не им завиждам на сервитьорките, но лично на мен си ми е много уютно. А то, че не е кръчма не е, по-горе се обсъждаха Платинум и Брилянтин, но и те не са кръчми.
Братя мои..Аз пък имам друга информация за моята любима механица "Веселото село"...По последна информация се намирало на местото на "Рандеву" в добруджанския квартал до магазин трънчев.А за клуб...Авангард на булеварда...Не е лош сякаш
Сестро моя , защо изчезна от форумното пространство? Усеща се твоята липса тук!
_________________ Слушайте вашите любими радиостанции тук:ЦЪК Животът е прекрасен! Докато има говеда, ще има касапи!
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
Механа "Веселото село" така се е разпищовила, пардон, собственикът и, че незаконно е завзела от прилежащи площи и ми се струва, че скоро ще има "ти ли ми бутна масите или сами паднаха".
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 21:50
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения