Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
Аз съм там, но искрено се надявам и някой друг да дойде, че види ли ме сам, онова русото пак ще реши да подобрява собствените си рекорди. Търси се котва. Може и на хонорар.
-- Пон Юли 18, 2011 6:28 --
Днес (18.07) ви чакам в 18:30 до пожарната. Предвижда се някакво кротко каране по платото. Този път съм се подсигурил, за да не вися сам на стоянката. Три колоездчКи са потвърдили участието си.
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
Така, изцяло нова ситуация - първо се отказа едната, после другата, а накрая и третата колоездачка. Аз все пак ще си бъда до пожарната и ще чакам. Че то новата ситуация е същата като старата, като се замисля - вися си сам и чакам.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2846 Местоположение: у дома (автор на темата)
Хайде днес да разнообразим маршрута! Нека тръгнем от Супера на Боян Българанов (магазин Юнион) и ще караме малко по-различно от стандартните дългия баир-Теменуга-Детелина-Крепостта. Та така: 17:30, петък, 26.08., Боян Българанов.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Май 2026 8:28
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения