Тук е от: 10 Май 2011 10:49 Мнения: 5 (автор на темата)
Здравейте! Предстои ми купуване на нов велосипед. Каталозите и снимките не са ми достатъчни за избора и затова ви питам за съвет относно кой велосипед да избера до 320лв. Аз съм 178см. и 80кг. Колелото ще се използва главно за каране в града, но това не значи, че търся шосейно, защото ще се скачат средни скокове и ще има участъци с павета. Ще се качват и тротоари в движение. На кратко търся здраво колело подходящо за скокове, висока скорост, каране офроуд, и каране по неравности. Искам да е със здрава ос, защото на миналото един път се счупи и не беше приятно. И не на последно място да е удобно. Търсих велосипед с преден амортисьор, 21 скорости и дискови спирачки, но разбрах, че с този бюджет няма да открия такова колело. Спрял съм се на drag one, и тези ми харесват: cross country не знам колко пари е, но четох добри отзиви за него. Cross Phantom също четох добри неща за него, но не намерих сайт с написана цена drag hacker sf изглежда добре, мисля, че е здраво drag one това ми харесва най - много Но ако някой има други предложения да се изкаже. Забравих да добавя, че велосипеда ще се кара често и продължително. Благодаря предварително на посъветвалите ме.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2846 Местоположение: у дома
Здравей, И Драг Уан, и Драг Хакер са подходящи за бюджета ти. Само гледай рамката да е подходящия размер за теб. L ще ти е добре. Ако пък случайно отделиш още някой лев, силно препоръчвам Sprint Apolon.
Тук е от: 10 Май 2011 10:49 Мнения: 5 (автор на темата)
Благодаря ви за мненията. Sprint Apolon ме разколеба,a се бях спрял на drag one. Приемам съвети за двете колела, но приемам и предложения за други велосипеди, като се има в предвид, обаче че няма да ъпгрейдвам.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 11 Апр 2026 23:28
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения