Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2846 Местоположение: у дома (автор на темата)
Лято е, вело социализациите е редно да се провеждат с пясък между звената на веригата и със солени (но не от пот) тела. Този уикенд Велоклуб Илчов баир се кани да се изнесе към морето с бири, колИ, кучета, палатки, деца и ... който иска колелета. Тръгването ще е събота, нощувка на палатка на брега на морето и връщането ще е в неделя. Ще има доста хора с коли, така че ако някой си търси транспорт, да се обади, ще го/я вместим Мястото не сме го измислили още, но ще е или Кара дере, или Иракли...
Neilor ми гостува миналата седмица в Шкорпиловци, за проучване на маршрута за тази сбирка. Пристигна с две спукани гуми. Познавам го покрай отличните му познания на GPS системите за телефони. Много истински човек!
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2846 Местоположение: у дома (автор на темата)
Да, така е. Карали сме с Орлин. Много добре се ориентира също и по карта. Ехх, ще ме карате и аз да си нося колелото Офф: Оги, защо ми изпращаш на смс моя телефонен номер, аз си го знам
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
Морето пак ти е до колене, Ани. И тази приказка много си тежи на мястото в темата. Има неща, които просто са невъзможни. Ще видиш сама в събота. Нищо не ни пречи да пробваме де, но моята прогноза е за пристигане около 16 часа. В 6 часа ще съм на линия.
Здравейте Пътят ви за морето през Варна ли минава? И аз искам да покарам, въпреки, че ще ми е доста рано ако тръгнете още в 6. Аз съм от Варна, ще си навия часовника. Дали може да се прилепя към вашата компания?
zappa написа:
Морето пак ти е до колене, Ани. И тази приказка много си тежи на мястото в темата. Има неща, които просто са невъзможни. Ще видиш сама в събота. Нищо не ни пречи да пробваме де, но моята прогноза е за пристигане около 16 часа. В 6 часа ще съм на линия.
Да бе, да, в 10:20 сутринта пихме първите си бири на морския бряг. Всичко е до стимул
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
Анелия написа:
zappa написа:
Да бе, да, в 10:20 сутринта пихме първите си бири на морския бряг. Всичко е до стимул
Много интересно какъв е бил пък моят стимул. Да не умра ли?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 9:52
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения