Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Всеки може, който има желание!
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Тук е от: 04 Май 2012 19:33 Мнения: 8
Единия клип е много голям ...малко по голям от 50мб. и не мога да го кача . Ти ли ми обясняваше нещо за начина на качване на клипове тук? А иначе съм изпълнителен! Намери ми фейса че тук писането ;публикуването;и отговарянето е много тромаво Милен Недев ( На снимката ми се вижда само гъзът докато разпалвам един огън )
Тук е от: 26 Апр 2012 14:47 Мнения: 9
Здр. Както писах и по-рано не сам от Шумен но за известно време съм си тук така че и аз се пораздвижих по пъя към платото и по него. Само едно мога да кажа. Вие шуменци имате страхотни места за колоездене и отдих. Не знам дали се възхищавам на платото защото още не ми е омръзнало или е друго но всичко тук е супер. Човек може да покара велосипед на спокойствие без да има много движение по пътя докато при нас нямаме такова място за каране. Не става въпрос за планинско а шосейно. Ние си имаме една хижа "Божур" където е малко по-спокоино но пътя е само до там и обратно а тук по платото е страхотно за моите предавки. Вчера катерих по пътя от пивоварната обаче видях доста зор. Но с тренировки щесвикна.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
Аз днес покарах в 7 часа сутринта, но после ме заваля пороен дъжд. Беше кратко, но напоително каране За съжаление след снощните дъждове, платото се напои стабилно и ще трябва да минем временно на асфалт и ние Но съм съгласна с Христо: платото ни е чудесно място: много близо до града и човек дори само един час да има свободен, може да си направи чудна разходка. Природата е уникална през всеки сезон, а движението през работните дни е слабо.
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Тук е от: 26 Апр 2012 14:47 Мнения: 9
Да, нека всеки се възползва от природата максимално, но без извращения. Днес видях път към скални манастири. Та въпроса ми е какъв е пътя/само пръст или и камани/. Ако е само пръст шосейката не я бърка но каманите режат гумите, та искам да си направя сметката дали пешя или с колелото до там.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
Има няколко скални манастира, както и множество маршрути и пътища, по които е възможно минаването. Вариант за шосейка: караш си по черните пътища, а като видиш камъни: слизаш и носиш. Повечето все пак е черни пътища, но в момента е голяма кал, трябва да изсъхне.
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Супер, идвай! В каква категория си? Ако имаш въпроси относно състезанието: питай. Подготви си застраховка (за 1 ден е лев и нещо), както и медицинско от личния лекар.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 16 Апр 2021 4:22
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения