ФОРУМЪТ НА ШУМЕН
http://www.forumshumen.com/forum/

По-интересно от пробег България.
http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=43&t=16947
Страница 1 от 1

Автор:  meco puh [ 18 Авг 2012 22:45 ]
Заглавие:  По-интересно от пробег България.

http://kom-emine.com/
Анелия, аз съм фен на похода Ком Емине. И затова моля теб и всеки, който може и има възможност да ги подпомага тези ентусиасти.
Не съм фен на рекордите, искам всеки да прави това, което му доставя удоволствие. На мен ще ми е приятно да ги видя, как изглеждат след изминати, около 500 километра на колело или на два крака, защото знам как изглеждах като ги изминах тези километри. Ето моя план: Вече предполагам че знаете, че съм от Разград, фен съм и на вашия форум. Реших: Ще посрещна маратонците на моя любим връх Ботев, на 1 Септември. Веднага ще се придвижа с кола до Върбишки проход и пак ще ги аплодирам. Нямам за цел да съм контролен пост, въпреки че изявих таково желание. Аз ще се опитам да им помагам. След Върбица ще отида през село Бяла река до сградите на Горско Стопанство Елешница. Но там целта ми ще бъде да маркирам пътека, която е по-пряка, за да могат да минат за по-кратко втреме разстоянието.Ето къде иска контроли Райко:
http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=4595
Хайде да му помагаме....

Автор:  Анелия [ 24 Авг 2012 16:55 ]
Заглавие:  Re: По-интересно от пробег България.

Хм, аз писах по темата, но защо не се е публикувало нищо... :roll:
Да, аз ще съм на участъка Върбица-Риш, но не знам къде точно. Ще се видим значи, Мечо :B4.gif

Автор:  meco puh [ 24 Авг 2012 21:30 ]
Заглавие:  Re: По-интересно от пробег България.

Анелия, от запознанството с мен няма да спечелиш нищо, но не забравяй, че аз не съм аз. Аз съм един възрастен турист, който уважава и коло-туризама. Иначе не бих писал тук, дори бих казал, майната му на Райко. Аз обичам туризма, сърцето ми тупти за туризма. Няма значение дали е коло или пеши. Хайде да помогнем на този отличен велосипедист : Да му викнем "Хайде Райко". Аз ти благодаря предварително. Очаквах всеки ден твоя отговор. Аз след като ги посрещна и изпратя на моя любим връх Ботев, ще ги посрещна на курорта Върбица на 4 Септември.

Страница 1 от 1 Часова зона: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/