Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 989 Местоположение: Шумен
Втората снимка е специално за Запа!Е не е с Мери ама все пак(стига по снимките е с тая раница,да се учи как се носи)Поздрави за велосипедистите-Николай снимките са от data.bg
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
Тъй като съм скромна и срамежлива личност, ще предложа само една снимка на един нещастен човек, който опипва 9-та поред спукана гума. Шебекът гледа с явно съчувствие, за разлика от "приятелите", които ухилено щракат с апарата. И да знаеш, Чефо, че няма да ти плащам авторски права за резила. Важна е и табелката. Щяхме да живеем в един по-добър свят, ако ги четяхме тези табели. Мислех, че са изчезнали в далечната 1989 година.
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Zappa, само докато прочета името на темата и се сетих за снимката, която си постнал. За авторски права няма да те тормозя. Всичко, което е пуснато във форума е свободно!
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Аууу, Флюбих са Колелото е супер! В Шумен преди време бях видял подобни 2 такива, доста по-зле на вид, но пак си бяха атракция по центъра.
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен
Преди един ми писа в мирката като бях по малак и ми пращаше същите снимки на един такъв чопър да му го копувам .. викам ти добре ли си я по добре земи му сложи двигател че да замяза на нещо
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
И аз съм имала Балканче. Едно светло розово. Доколкото знам все още върви и се намира на село в един човек, който го кара. А и в града могат да се видят много Балканчета (смк, не като твоето ). То няма какво да им се чупи на тях и са суперздрави.
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Яну 2021 18:01
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения