Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Ядосаха ме. Не друг, а сестричката. Не можело било. Не може, разбира се, ако седиш и хленчиш, че не може, няма как да стане. За следващата година организирам колопоход по маршрута Ком-Емине. Спор няма - гадно е, трудно е, ама защо иначе ще го правим? Имаме почти година за подготовка. Ето ви и материал за размисъл. Съвети, карти, най-вече GPS под наем ще са ни от полза. Ще ми се поне един да се запише, не че няма да тръгна и сам, ама друго си е да те ядоса някой по пътя, пък бил той и Гаджет.
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2563 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
От пътеписа,който отдавна съм изчел стигнах до извода,че ако се опитаме да предприемем такова нещо провала е неизбежен.Точно поради тази причина няма как да не се включа.
Ае що не бъде Ком-Емине.Доста по-голям е гъдела да слезеш на морския бряг след 14 дни бутане по чукарите.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Втори ден на Райко,трети ден на Райко. Много, ама много добро четиво. Сега разбирам, че никога няма да го мина този маршрут. Явно е за инатливи спортисти, не за алкохолизирани такива.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома
Аз не го познавам, ама той мен може и да ме познава Така че някой ден ще се запознаем
А пък ние имаме проблем с преминаването само от гледна точка на ориентиране и маркировка. Аз си мисля, че с тази популярност, която придоби маршрутът тази година, някоя от вело асоциациите ще направи проект за възстановяване на маркировката и от там нататък трябва да събираме стотинки, за да имаме за ядене и спане тук-там Или пък ще откраднем нечий GPS за целта.
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
"Ако не успея да изпълня големия си блян за околосветско пътешествие, тогава ще се задоволя с едно пътуване по билото на нашата дивна Стара планина, на величествения Балкан, от единия до другия й край. И вярвам, че това ще бъде твърде забавно и полезно скитане, тъй като ние познаваме собствената си страна не по-добре от азиатските и африканските пустини, защото живеем в родината си като равнодушни чужденци." -Щастливеца.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Апр 2021 0:48
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot], Markova
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения