Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
Точно там, cmk, точно там. Не знам дали се разбра, ама и аз ще дойда. Колко стават? Едно, две, три, една девойка се написа по-горе. По груба сметка засега сме шест, включая девойката. (Девойче, рамото още ме наболява, нормално ли е това?)
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2846 Местоположение: у дома (автор на темата)
Тази тема без малко да потъне в забвение. Добре, че са заместник-председателите на клуба, че да ми напомнят, че не всичко в този живот е колелета, а трябвало и да се пие. Ми щом трябва... Мястото: Флорида. Датата: 15. Месецът: октомври. Денят: събота. Часът: 19.
Ех, искаше ми се да се видим, но утре съм във Варна. Дано скоро има друга сбирка. Времето захладня и предполагам, че ще успеем да организираме до края на месеца поне още един път.
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
Бях забравил, че съм заместник-председател. Няма какво да се лъжем - руса диктатура е при нас. Ще мина след работа. В лятната градина по джърсита и клинчета да ви търся, нали?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 9:25
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения