Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2846 Местоположение: у дома
На Руския е единствения магазин за велосипеди в Шумен, който предлага и сервиз (нещо доста важно за велосипедите). Ама пък той не поддържа велосипедите зимата Ако решиш, може и от Варна да си вземеш. Аз пазарарувам от Нико байкс. Нико е много точен
Тук е от: 26 Яну 2007 10:08 Мнения: 644 Местоположение: Шумен
milena_sl написа:
Да повдигна темата. Знаете ли от къде може да се закупи детски велосипед в града ни?
Коментара над теб,иначе миналия месец купихме от там колело за малката братовчедка(сега е на 2 години и половина,),здраво Българско производство за 136 лв. (май там някъде)
Здравейте, ако някой се интересува от облекло за велосипеди(трика, фланелки...), има такива в един магазин втора употреба(Арчи) - на крайречния булевард под Прокредит банк. Направо питайте продавача - той ще ви покаже. И са много добре запазени и евтини(5-6лв).
На Руския е единствения магазин за велосипеди в Шумен, който предлага и сервиз (нещо доста важно за велосипедите). Ама пък той не поддържа велосипедите зимата Ако решиш, може и от Варна да си вземеш. Аз пазарарувам от Нико байкс. Нико е много точен
Всъщност и сервиз не подържа. Вчера ме информира, че няма сервиз, а само се поддържат велосипеди купени от неговия магазин. Лошото е, че не ме упъти никъде, а просто ми каза цитирам "всички останали са аматьори". Ще видя Нико тези дни и без това имам път към Варна. Там поне има сервиз, нали?
Да използвам темата да попитам за магазина на Станчо и по-точно за велосипедите продавани там с марка "ДРАГ". Въпроса ми е достатъчно надеждни и здрави ли са XL и XXL сериите на въпросната марка за ездачи с по-високо тегло, като например моите скромни 140 килограма - в магазина ме увериха, че ще издържат ама те все пак са продавачи и търсят как да си продадат стоката... Сервиз не ми трябва - аз ще си правя всичко ама другото много ме шашка.
Според мен трябва да помолиш да ти сменят някои части с по-здрави: главините и каплите например. Също така спирачките с дискови или поне с по-скъпи накладки (трицветните бяха май към 13 лв.). И все пак не препоръчвам да се друскаш много по бордюри или да караш по стръмни и неравни пътища. Аз бих се насочила към Драг Хакер например, рамката е стоманена и след смяна на посочените от мен компоненти, ще стане достатъчно здраво за теглото ти. Успех и пиши какво си взел
Аз си направих устата да ги сменят ама казаха, че нямало нужда - аеро капли били, здрави главини били, нямало да има проблеми... Не държа на дисковите спирачки - нямам намерение да карам по екстремни планински маршрути и спускания. Насочих се към драг Онтарио или Уан, но ми препоръчаха да не взимам XXL версиите на моделите щото много дълги били - е хубу ама аз съм 190см висок, няма ли да се сгъвам (то като седна ще разбера де...) и да ми е неудобно... де да знам?
Ами щом си 1,90 м, заслужаваш и съответната голяма рамка. Всичко друго би било мъчение. Онтарио е ок. Аз лично не понасям One, но това може да е лично мнение на дребна и слаботелесна, твърде тежко и голямо ми идваше. Но Онтарио вече не се произвежда, вече всичко е ZX ...(някакъв номер). Щом ти гарантира здравина, вземай. После имаш право на гаранция, няма да има проблем.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 20:57
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения