Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12792 (автор на темата)
Както знаете, Боко ми е любимец, та мисля да го почета с още една тема...да се свети името МУ!
" Борисов е дал 228 обещания, изпълнил е 27
Премиерът Бойко Борисов е политикът, дал най много обещания от началото на управлението на ГЕРБ досега. Той е обещал на избирателите си 228 неща, а към момента е изпълнил 27 от тях. Частично реализирани са девет, а за 47 се смята, че са неизпълнени. Това съобщиха днес Асен Генов и Константин Павлов - създателите на сайта politikat.net, който съхранява обещанията на политиците у нас и следи дали ги изпълняват."
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Много ми се ще да зная процента на неизпълнените обещания на тройната коалиция. Няма да е трудно да се съпоставят с бойковите и не съм сигурна ,че в тоя случай Бойко ще е първенец.
И на Бойко , и на предните най ме е яд за празните обещания за Североизточна България.
Премиерът уточни, че по линия на Световната банка са осигурени 35 млн. евро, които ще бъдат инвестирани в различни проекти в североизточната част на страната и в частност във Варна.
Блокирано
Бойко Борисов Премиерът Борисов обеща още следващия програмен период, заедно с автомагистрала "Хемус", да бъде готов и четирискоростен лентов път Варна-Шабла-Констанца. Той подчерта, че е много важна ролята на инфраструктурата за икономическия просперитет на всеки един район.
Незнам аз 5 дена бях в Бургас ебаси кефа. Всичко наредено подредено улици, алейки, паркове, заведения, магазини, ще кажеш че не си в БГ. Ама кмета им от Герб, а не кат нашата пиянка!
Странно, но за разлика от циганина-бракониер Боко, Цоко, Тиквата... все има нещо изпълнено, а тоя сайт де го беше по времето на Гоцо-цигането? Те (червените баби - амапола, бърби и кльони) много обичат информационна агенция "някой каза" особено ако е в изгода на нелогичната им политическа ориентация. Алооооооо, бабите, да попитам нещо: преди малко си купих яйца на цена 20ст. що не оревете форума, че яйцата поевтинели както го оревахте когато ВРЕМЕННО поскъпнаха???
Приложеният като източник сайт не е нищо повече от ЕЖК(една жена казала)-то на авторката на темата. Според този сайт Георги Първанов е все още президент . [...
Ако случайно не знаеш, президент е пожизнена титла! Има още нещо , на което да обърнеш внимание, преди да плещиш- с чие финансиране е направен сайта /подсказвам- Отворено общество, а не ЕЖК/ и датите на последна редакция. Другото- и сам можеш да пишеш в сайте, не е нужно да си форумен трол или червено-синя-зелена бабичка...
Циганина бракониер си е простака от село Сирищник Пернишко - агент Гоце, а иначе яйца и бензин са лееееееееко несъпоставими поради това защото бензина продължава да е скъп - когато протестирахме А95 струваше 2,46, а сега е 2,52, но не заслужават хората да се занимавам с това, а яйцата поевтиняха хич да не е ама едни 30%... Освен това яйцата не генерират инфлация така както горивата.