Наистина има коренна разлика в състоянието на пътната мрежа в Северна и Южна България!Бургаз дръпна с пътища още преди 10 г.и е разбираемо.Коридорите СЮ са зле в северната част на страната.Да не кажа ,че Русе е откъснат от света.Пристанищните градове по Дунава и те сякаш са отрязани от сушата,особенно Свищов!Смениха се различни управници но никой не се напряга да се оправи това неравенство!
Незнам аз 5 дена бях в Бургас ебаси кефа. Всичко наредено подредено улици, алейки, паркове, заведения, магазини, ще кажеш че не си в БГ. Ама кмета им от Герб, а не кат нашата пиянка!
Той и кметът на Варна вече е от ГЕРБ, ама ела да видиш тук какъв кеф е. Кметът на Бургас явно е кадърен, но не може да се отече, че държавата целенасочено инвестира в този град и региона. То не бяха проекти, магистрали, сега ще им строят и пристанище. На всичкото отгоре ще местят ИАРА и Пристанищна инфраструктура пак в Бургас (бургазлии искат и Морска администрация и не бих се учудил ако им я дадат). Последната глупост, която чух е, че щели да закриват митница Свиленград и да прехвърлят функциите и към ... Бургас. За Варна и региона (в.т.ч. Шумен) остава един гол .... тим.
Копи-пейст от един друг форум,с който напълно съм съгласен. Червената мафия не се гнуси и от нафталинени политици-ето изкара от килера и Жоржа/бивш БББ-вече ОПО/обед.патр. орг./-поизтупа го от нафталина и го пуска на Ринга,белки отклони някой и друг глас от ГЕРБ с дрънкането на глупостите си и акомпанирайки си с китарата...
-- Вече трета година БСП и ДПС не участват пълноценно във власта. В своите си икономически корени , това са политически формации , които се финансират и изхранват от фирми обръчи,получаващи скъпи поръчки , много над пазарната цена , когато ДПС и БСП са на власт. Тези фирми са създадени от същите тези партии с откраднати по различни схеми пари от държавата. Не достатъчното присъствие във власта им намалява доходите.Техните фирми не са с пазарен произход и не могат да съществуват дълго време в пазарна среда,без помощ от кражба от бюджета.
БСП и ДПС се управляват от умни , но не и от мъдри лидери.Попадайки в Евро Съюза , в България няма вариант да се краде от бюджет и Евросредства , за да си играем на "и ние сме бизнесмени , нищо че ни казват олигарси и мутри". Русия и Турция, макар и да си ги считат за протежета , са по-склонни да прибират дивиденти от тяхната дейност , а не да ги гушат.
Въпреки , че причината да не им върви е политико-икономическият блок в който влезе страната ни, за късогледите и мозъци причината за невървенто им е ГЕРБ и Бойко Борисов. "Следователно -- образът на врага е Бойко Борисов!" Да , ама Мачото е много силен на избори.Повтаря си ги БСПТо и ДПСТо на всички избори, до сега, като младоженец млада булка.Тъй като бит и гласен насита нямат, то от сега с готвят за гласенето до година(пардон - гласуването) :chuckle: Сложните схеми с Атака и РЗС не успяха и се оказаха отпадък на генното политическо инженерство.Бойко си направи лек спаринг с тях и им ги връща (леко 'сползвани :chuckle: ))))
Положeнието е сериозно за БСП и ДПС.Хем пари няма , хем не са оправдали доверието на шефовете от Москва и Анкара. На всяка цена , ама до кокала е опряло -- трябва да се дойде на власт!!!
Меги Пръмова. Тя е спасението.ТЯ!!! Първо -- потомствена комунистка -- нема мърдане -- с нас ще е! Второ -- не е мачо , а има иНтилгентен и кОлтурен вид. Говори учено и умерено , като учителката от библиотеката в началното училище .Може да не дава отговор на зададен въпрос , ама говори , говории, говори... иии. Харесва се на електората от учителки, мед. сестри,блондинки ,МОЛски магазинерки и доста бабички от плод-зеленчука и пенсионерските клубове.8 часовите чистачки на нокти от държавната администрация (а те са бая електорат), също искат спокойствие и Бонуси , а не да ги интернират в друг град. Така че , 4 %тната бариера не и е проблем,Вътре е!
ДПС,БСП„Пръмова е , вече го писах -- новата тройна коалиция.Който гласува за Пръмова -- гласува за Станишев и Доган.
Ааа , забравих - тю! Синята коалиция ли ?-- ами нея вече я няма. СДС и да се къса е под 4%тната бариера. ДСБ и Костов са на кантар.Следователно , ще има още някой и друг удар срещу него.Гарантирам. БСПто го мразят ,много го мразят за гдето им развали схемета "вход -- изход" и им продаде пасивите от МТБ на социалиЗъма. Бойко Борисов не иска сянка на ореола си.Нали все пак Тодор Живков му е ментора.Има "Първия" и толкоз. За чий муй и командира...----
_________________ Димитър Талев:
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
В подкрепа на статията ти прилагам: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4853651 Сокола от няколко месеца обикаля и най-малките сборища на хипотетичния си електорат и яко плаши с възродителен процес, но сякаш взе да прекалява ида плямпа неща като "конституцията ни не е демократична защото не му позволявала да се изказва на майчиния си език" и ми се струва, че почнаха и да не му вярват, но плиткоумието на електората му е пословично и за тях просто няма алтернатива, той (бай Мехмед да го наречем) и да осъзнава, че файда от Меди Доган няма в акъла му не се завърта никаква друга опция - също както ако си мохамеданин то автоматично си и турчин, а на въпроса "арабите какви са" се отговаря "арабите са си араби" В общи линии мохамеданите се делят на турци и араби, туй либийци, иранци, сирийци.... няма такива филми Имайте предвид, че гласувайки за червената кукувица си гласувате за БСП, а оттам и за ДПС защото няма как някой от тях самостоятелно да състави правителство и ако все още не се досещате за какво става въпрос ще ви разкажа следната история, преразказвам я от жена ми, която е била свидетел: в понеделник отива в Бюрото по труда да се отчисли и по едно време става свидетел на следната случка: мангал се кара на служителка защото не знаела турски, да го научела, била длъжна и прочее.... тъпото в ситуацията е, че е имало българи 100% там, но никой не е изгонил гъжвата навънка, а кротко са си мълчали! Изборите наближават, мислете му!
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12792 (автор на темата)
Battleman написа:
Бърби, от днес важи един закон, който, предполагам, подкрепяш. Поне за това няма ли да го поздравиш?
Какво ме интересуват забраните за пушене нейде си? Аз не съм пушач от мнооого време!:) По принцип, съм против всякакви забрани, ограничения и насилие, та съжалявам пушачите за ситуацията, но...това е положението- да се сърдят немУ! Аз , пък, не виждам защо до Го поздравявам...
-- Пет Юни 01, 2012 17:42 --
Чопър написа:
... а иначе яйца и бензин са лееееееееко несъпоставими поради това защото бензина продължава да е скъп - когато протестирахме А95 струваше 2,46, а сега е 2,52, но не заслужават хората да се занимавам с това, а яйцата поевтиняха хич да не е ама едни 30%... Освен това яйцата не генерират инфлация така както горивата.
Тъй де...защо, тогава, не казваш нищо за цената на бензина, която, по боково време, все нагоре пълзи?
Тъй де...защо, тогава, не казваш нищо за цената на бензина, която, по боково време, все нагоре пълзи?
Боко не играе по свирката на руската сволоч безподобна и затова ни извиват ръцете гадовете, освен това и аз не мога изкарам Боко толкова велик както ти току що направи - щом тоя човек може да влияе на международните цени на петрола и да ги вдига само значи е велик човек, правилно пишеш с главна буква името Му
Чопър написа:
Бърби написа:
Боко не играе по свирката на руската сволоч безподобна и затова ни извиват ръцете гадовете, освен това и аз не мога изкарам Боко толкова велик както ти току що направи - щом тоя човек може да влияе на международните цени на петрола и да ги вдига само значи е велик човек, правилно пишеш с главна буква името Му
на международните цени-не, но на 'законната контрабанда'-да!
-- Пет Юни 01, 2012 20:05 --
Извън темата/подсказка:
InspectorGadjet написа:
Има много неща,за които да бъде критикуван Бойко,но пък точно за цените на горивата да бъде обвиняван е уникална шизофрения.
Сам ли ще се застреляш с водно пистолетче или да ти помогна?:)))
Всичко ще поставя на "онова "място. .Атака и РЗС ви са ясни, СДС и Командира ги изритах,платих заплатите на миньори и медодобивници.Платих и за земетресенията.Да Ви успокоя и тях ще спра.Путин на къде е тръгнал,не ми е в категорията. Един ИПОН ще му чукна и ще върви по гайдата ми.И с цените на горивата ще се справя.Ще ги намаля.ХАУ
Извън темата/подсказка:
Е как няма да ги платиш? Нали точно ти и как ти ги източихте навремето... Виж, за ипона не съм много сигурна, но...забавлявай се с политика, щото , иначе, като нищо, 'ще те чукнат' и теб..