Тук е от: 08 Фев 2012 13:33 Мнения: 31 Местоположение: шумен
Не играел по свирката на Русия ,глупости.Само стойки пред медиите и след това започват лавиранията.А тези агенти от ДС докога ще са там.Те трябва вече да са на 14 номер. Стига с тези агенти и предатели.Те отдавна нямат думата.Но нали някой трябва да е виновен.
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Цитат:
Държавните и правителствените ръководители на 12-те държави от Организацията Черноморско икономическо сътрудничество (ОЧИС), които участват в 20-тата юбилейна среща на върха в Истанбул, приеха заключителен документ, в който се очертават основните насоки на сътрудничество през следващото десетилетие.
При обсъждането на документа Азербайджан и Армения влязоха в спор заради териториалните и политическите проблеми между двете страни, което затрудни приемането на декларацията.
Намесил се българският премиер Бойко Борисов. Той изразил позиция, благодарение на която в окончателния текст на документа са били изчистени политическите проблеми и тя е била приета.
Турският президент Абдуллах Гюл е изказал благодарност на Бойко Борисов.
Чакам форумните комунета да изпълзят от дупките,сакам и чекам.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Подкрепяш тая пачавра, па и колега ти била въпреки, че не си завършил.... ейййй отрано хвана фурнаджийския чалъм на професията си - един Марковски те виждам след време, защитник на най-големите душмани!
Стига бе, че и от еротична гледна точка ли можеш я погледна тая ? Убу - резултати нямало, ами това е положително, как да не е - по времето на нейната партийка резултати да искаш, все лоши, но резултатиии....
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Тая кукумявка съвсем е изперкала.Нормален човек би се притеснил да говори такива неистини по телевизията...
Цитат:
Мая Манолова от левицата опонира пред "Здравей, България" по Нова телевизия, че това е най-лошият доклад, който държавата ни е получавала за последните 5 години. .
Цитат:
„Наистина там е казано, че в някои моменти правителството е проявявало политическа воля и аз твърдя, че това се отнася включително до 2010-та година, когато е било управлението на ГЕРБ”, каза Манолова.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Незнам аз 5 дена бях в Бургас ебаси кефа. Всичко наредено подредено улици, алейки, паркове, заведения, магазини, ще кажеш че не си в БГ. Ама кмета им от Герб, а не кат нашата пиянка!
Как е сега?
По повод Манолова, гледах я в предаването на Ризова и определено не ми хареса критикарството й. Да обвиняваш директно правителството за терористичен акт е малко глупаво и неуместно. Има си куп сериозни поводи за критика на ГЕРБ, но този не е от тях.