Погледнах днес заглавието на интервюто ,опитах да го прочета ...отврат,срам и мълчалив ужас,"софарма" и книжните мастодонти плътно зад Борисов ,морално и финансово:((
Хубаво клипче и много вярно.Но както писах в една друга тема-грозен или красив,умен или тъп-само ББ има необходимия полит.ресурс и организационни възможности да ни извади от кризата.На мен ми допада пол.център в ляво ,но уви там няма никого.Не ми харесва европейския социален пазарен модел .Онова полит.недоразумение от РЗС не искам да обсъждам,както и продажната преса и мултимедии.
Еее,случва се понякога ББ на посгафи Но това няма да намали твърдият му електорат.Ийй мисля да поживея поне още трийстина годинки,кофти ще изпусна останалите трийсет
Ами много ясно, че се стопява електората - на последните избори Гаджет показа недвусмислена статистика: простите, необразовани и тия от малцинствата подкрепиха Калъфин, а образованите Плевнелиев, а умните и кадърни хора се изнасят с всеки изминал ден и това не е тенденция от последните 3 години и ще се запази докато уродливата червена мафия е в парламента!!!