Не с колко, а с кои.... разликата беше малка и защото малоумници и нормални хора са на кантар затова жалката просташка червена партия е в парламента, инак отдавна да е там където и е мястото - на бунището на историята!
Бърби и аз невярвам на изборите ГЕРБ да има тотално мнозинство/което е разбираемо/Проблема е в характера на ББ-дали ще иска да подели властта и лавровите клонки с националистите или с ,което го невярвам.Незнам за Чопъра или за който и да е друг привърженик на ГЕРБ ,но аз не ще да застана срещу своите разбирания и виждания за развитието на България и поне докато се покрива с това което прави в момента правителството ще бъда техен избирател.Да, има разни изцепки,има грешки,но неискам заради отделни дървета да не виждам гората:))
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12792 (автор на темата)
Антъни, няма лошо да защитаваш позиция, даже напротив. Аз също не виждам никаква избираема алтернатива на герб в момента или, дори, за още едни избори, но няма да гласувам за тях, знаеш. Все пак трябва да има опозиция.
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Хвърлям бомба във форума поднасяйки извиненията си на Бърби поне що се отнася до всичките пъти,в които сме се драчили заради лицето Бойко Методиев Борисов,с времето се оказа,че тя е била права,а аз крив. По-добре късно отколкото никога.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12792 (автор на темата)
InspectorGadjet написа:
Хвърлям бомба във форума поднасяйки извиненията си на Бърби поне що се отнася до всичките пъти,в които сме се драчили заради лицето Бойко Методиев Борисов,с времето се оказа,че тя е била права,а аз крив. По-добре късно отколкото никога.
Няма нужда от извинения, това е просто форум:) За съжаление, всички сме заложници на мутрата, която се оказа слуга на свинята. А нашето поколение е най-виновно, защото го позволи.
Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2599 Местоположение: Шумен
Хубавото е, че мутричката и слугите му от WCC сами се разкриват що за стока са , без да са провокирани. Сега е моментът, в който трябва да се появи една силна десница , която да бъде припозната от масите
Едно произведение може да се нарече класика тогава, когато човърка в душата актуално и след много години.
извинявай, шефче, помна времето когато джойнта беше левче, а ти не беше толкова отворен. Ше ти еба майката, глупак! Аз съм кандидат-премиер. Другия път ше ме изберат и милиони микроби ше умрат. А до тогава как да си гледам кефа бе? И ти и аз знаеме кои са шефове.