И колко и какви военни части пратиха там? Я да си припомним по това време миналата година какво беше в Украйна - хора искащи европейско бъдеще им бяха пратени военни, много ясно че ще получат подкрепа от запада....
Абе не знам на какво викаш подкрепа, пич. Ако си бесарабски българин и ти пратят повиквателна, на коя страна ще се сражаваш? То не е нужно да пращат части (все още). Доста наемници от България отиват да се бият и за едната, и за другата страна.
Там е работата, че в БГ повиквателни няма, няма и да има... тая тъпотия дето я снесе бялата Златка си е опит за дискредитиране на националната сигурност. Който отива да се бие за пари прав му път...
Е......тия хорица са си украински граждани, също както ние очакваме от мангалите да се отзоват на повиквателни не виждам какво му е нередното? А и ако са патриоти и българолюбци какво по-патриотично дело от това да трепеш руска помия?
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2108
Чопър написа:
Абе, глупако малоумен, що за некадърно и малоумно копеле си ти??? Дрисня вчерашна, я вземи проумей някои неща: член си на НАТО, а като такъв имаш поет ангажимент и ако трябва ще помагаме на силите на НАТО. Преди с кухата си и малоумна глава да проумееш това вземи асимилирай факта, че НАТО не е предприело и няма намерение да предприема каквото и да е действия в Украйна. Да плямпаш тъпотии, че руснаците са ни братя и същесвременно защита на национални интереси е признак на върховно малоумие! Да вярваш на тъпотиите на Волен Сидеров, че ни въвличат във война е още по-голямо малоумие!!! Референдум в Украйна нямаше или поне не легитимен такъв! В Крим си беше ясно какъв ще е резултата, а в Донецк беше абсолютно нелегитимен референдума! В Крим Русия има вложени милиарди, милиарди... вложени и абсурд беше да го оставят, но що така не ебават Донецк и Луганск? Щото нямат зор и защото знаят, че действията им са незаконни. Путко продажна, утре Родопите ако си организират някакъв измислен референдум и според него излезе, че населението там искат анексиране към Турция ще се съгласиш ли бе, урод???? Еййййй, идиотино невъзприемчив, съществуването ти е антинционален акт, ако се окаже, че си се размножил си е национално предателство!!!! За тебе козируването на русийка е защита на национален интерес - егати простака, егати безполезния малоумник дето си!!!!
Русия защитава етническите руснаци, което е логично, а какво търси там Америка или ние, какво като сме в НАТО, да не би някоя членка от НАТО да е нападната? Ако искаш да видиш какъв си прочети това.
Тъпчо, кажи бе - какво търси там Америка? Щото така и не видяхме военни сили от НАТО в Украйна.... Пак ти казвам,оли, престани да вярваш на тъпотиите на Волен! Мисли малко бе, мисли - виж ме мен и ще видиш, че не е толкова трудно
Е радвам се , че не вземаш лично забележките ми, то какво да ти кажа и аз не съм цвете за мирисане но съм решил да се опитам някак си да се променя за да не дразня съфорумниците като и теб. Колкото повече мисля не виждам нищо лошо Русия да се стреми да защити етническите руснаци. Виж даже и ние искаме някак си да помогнем на етническите Българи живеещи в Украйна за да не воюват взаимно както и ние не бива да вземаме участие по същите причини, и ако това противоречи на задълженията ни към НАТО можем да се изкашляме на такива пактове, които ни принуждават да воюваме с наши сънародници.
Тук е от: 13 Авг 2013 20:47 Мнения: 756
Защита? От какво? Много е лесно да се каже - в Бургас живеят 300 руснаци, следователно от утре Бургас се анексира към Русия, понеже на някой му харесало южното черноморие. Ако искат да "защитят" руснаците в Украйна - продоставят им паспорти и ги прибират в Русия. И всичко да приключва. Но да променят граници, понеже преди 80 години насилствено са изселили коренните жители и са нахлули руснаците - това НЕ!
Абе ква ненарушимост на държавни граници ви гони, не знам. Все едно 681 г. нарушен е договорът със Свещената римска империя - това не. Киевска Рус на княз Светослав - това не. Южен Судан (с християнското население, ама и с петролните находища) - това не?
Замисъла при създаване на ЕС е раздробена Европа на много държави и етноси да се противопостави на Американското и Руско влияние, като равностойна икономическа и политическа сила. След посещението на Джон Кери в Украйна е очевидно че Американците искат да насъскат Украинците към военни действия, както и да въвличат силите на НАТО, тоез Европа във война. Понеже външната политика на Америка е заграбване на всички възможни територии, разделяне, създаване на хаос за да е под техните палци. Осъзнавайки вече тази агресивна политика водещите страни от ЕС се стремят да се противопоставят и изпращат свой представители за мирното уреждане на конфликта, тъй като от една война печели единственно Америка милитаризирала икономиката си за да печели от продажбата на оръжие и войни, иначе икономиката им ще се срине. Военната индустрия е най печелившият им икономически отрасъл. Ето защо използват всяка искра или предлог изсмукан от палците си за да го разпалят във следваща война.
Е какво според теб трябва да направи Русия, когато Америка не само разполага войските си все по близо до границите и, и спира търговските им връзки, мъчейки се да я изолира от света? Ако съседите ти вземат ножове и колове и застанат до оградата ти и не ти разрешават да пазаруваш, какво ще направиш?