Заглавие: Изборите бяха днес. За кого гласувахте ?
Публикувано на: 25 Май 2014 16:12
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12066 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Ако не пазите тайната на вота си, може да се включите в темата ми и да обосновете избраната от вас политическа сила. Предполагам, че нямам право да казвам партии или номера, докато не свърши изборния ден, но ще кажа защо гласувах за тази партия. Защото тази партия усвоява много пари от европейските помощи А тези пари сам човек не може да ги изяде - дава се работа на фирми, които да усвоят част от тях. По радиото дискутираха с преподавател дали хората гласуват за социална Европа или за бизнес Европа. Нещо такова беше. И тъкмо преподавателя казваше нещо като "Уважавам много журналистите, ама..." и връзката "се разпадна".
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Заглавие: Re: Изборите бяха днес. За кого гласувахте ?
Публикувано на: 25 Май 2014 21:02
Ветеран
Тук е от: 13 Юни 2011 20:55 Мнения: 521
Аз ще си кажа ..... Гласувах не за партията на която симпатизирам, а за СДС ...демек Реформаторски блок с преференция за Лукарски. Гласувах така стратегически(по моему), защото ако Реформаторският Блок не бяха взели мандата, той щеше да отиде или при БСП или при ДПС. Същевременно, не искам да наливам вода в мелницата на областната и общинската шайка на ГЕРБ- партията на която симпатизирам(но с големи резерви). А по преференция гласувах за Лукарски, като най-приемлив за мен от всичките реформаторски вождове.
amapola написа:
Бареков! Не мога да повярвам, че има хора, които са гласували за него. Искам да разбера има ли сред познатите ми, които са дали гласа си за него.
Амапола, я да видим първом какви са преференциите на Цензурата ... там ВМРО тихомълком си работиха за преференцията .....и май ще се окаже по-скоро резултат за ВМРО(макар, че и доста гласове се отдръпнаха от тях заради Барека)
Публикувано на: 25 Май 2014 21:24
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Винпроме, да ти кажа...не мисля, че ВМРО-то са помогнали на Бареков. Колкото и да ме е отврат от Бареков, не мога да отрека, че момчето си поработи здраво за спечелените проценти. Наистина работи здраво по време на кампанията, че и преди нея. Гласовете, които отидоха при него ...дойдоха от не от другаде, а от БСП. Та така.... Бареков рабОти за себе си, но рабОти здраво и за Герб. Така мисля аз.
А като ще си признаваме...и аз да си призная. Моята бюлетина е от невалидните.
Публикувано на: 25 Май 2014 21:27
Ветеран
Тук е от: 13 Юни 2011 20:55 Мнения: 521
Определено не претендирам за правота ..... но наистина бих изчакал инфото за преференциите. Дочувам някакви над 40% за Джамбазки .....дори се споменават 50 ....
Публикувано на: 25 Май 2014 22:03
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12066 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Аз гласувах за ГЕРБ не само заради
aruba_man написа:
... Ако гласуваш с 18 ще те черпя. ...
хубавото уиски, което пия изключително рядко, а и както казах, заради добре усвоените европейски парички от чичо Бойко. За евро парламента, ГЕРБ е най-добрата партия. За българския парламент вече ще помисля.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Публикувано на: 26 Май 2014 0:56
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
Аре веееее, знайни и незнайни меки китки като клоуна и сие - къде сте, мишоцииии????????????????????? Осрахте се, бита карта - мафиотските структури, с помощта на които крадохте и плюскахте нещо ги нема, ко правим бе, боклуцииии?????????
-- 26 Май 2014 0:59 --
Аре веееее, знайни и незнайни меки китки като клоуна и сие - къде сте, мишоцииии????????????????????? Осрахте се, бита карта - мафиотските структури, с помощта на които крадохте и плюскахте нещо ги нема, ко правим бе, боклуцииии?????????
Публикувано на: 26 Май 2014 10:54
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
varg написа:
Не се заблуждавайте.На едни парламентарни избори резултатите ще са различни.
Дааааа, дааааа - столетната ви просташка партийка ще е още по-назад ейййй сал един Варжи, като Саша Матросов самоотвержено се е хвърлил да пази тая идиотска мафиотска структура БСП.... никоя от другите леки женици, като клоуна примерно не се вясват И последователите на Златния пръст, дето отиде в на кучето мишата дупка и те мълчат, къде сте бе, отворковци?????