Заглавие: Re: Изборите бяха днес. За кого гласувахте ?
Публикувано на: 15 Ное 2016 19:21
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2102
За майката на нацията гласуваха верните и предани до фанатизъм членове на ГЕРБ , трезво мислещите и разсъждаващи против. Бойко Борисов осъзна и си призна грешката твърде късно. Ако до сега можеше да прави в политиката какво си искаше, сега нещата се измениха много. На парламентарните избори ще получи не повече отколкото в първият тур на президентските избори. С хазартната си игра си вкара и вторият авто гол. С това и свърши политиката му като самозван гени.
Публикувано на: 26 Мар 2017 16:55
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12066 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Днес почти до края си мислех, че ще гласувам за недоволните, ама като видях колко групи са се намърдали в скобите и се отказах. За щастие и в тези бюлетини имаше любимото ми квадратче. Най-долу беше, не запомних кой номер е.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Публикувано на: 26 Мар 2017 22:16
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12066 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Изобщо не съм обърнал внимание. Пред секцията май имаше кръгчета на примерните, ама в моята бюлетина не обърнах внимание, т.е. не помня да е имало. А и аз не познавам хората от този град, пък и няма време зад паравана в ъгъла на класната стая да ровя у фейса да ги гледам тез от бюлетината как изглеждат.
Публикувано на: 29 Мар 2017 16:40
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
ТЕ няма да потърсят сметка защото сметката е много голяма. Подал съм сигнал в Окръжна прокуратура и се води предварителна полицейска проверка по сигнала. На 99 % Окръжна прокуратура няма да си вършат работата защото ... кой на кого дал и кой взел не може стане ясно. Чакам да ми отговорят и жаля пред ВКП защото смятам, че не са си свършили работата прокурорите и проблема е с общонационално значение. Внесох жалба пред КЕВР и те отхвърлиха бизнес плана на ВиК и по този начин им спряхме повишане на цената на водата за 2017 г. До края на следващата седмица ще внеса в прокуратура още 2 сигнала срещу ВиК и компания за нарушение на закона относно .... айде да не им разкриваме още сега всички данни. Сега чакаме КЕВР да изпълни собствените си разпоредби и да обясни защо ВиК оператора още работи при условие, че няма съгласуван бизнес план.
Публикувано на: 30 Мар 2017 21:26
Форумен дух
Тук е от: 22 Яну 2007 9:58 Мнения: 1488
Добо, това е сериозна победа. Не си го публикувал във FB, бих искал да го споделя. Ясно е, че никоя шуменска медия няма да си направи труда да отрази нещо подобно, включително Топ новини Шумен, където журналистите са познати лица и от този форум И една добра новина - софиянци от 1 април ще плащат за кубик вода почти толкова, колкото плащат шуменци вече години наред
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Публикувано на: 26 Май 2019 12:25
Титан на мисълта
Нещо не им е наред на тия избори. В класната стая, насядали на столове имаше 4-5 човека. На нормални избори има сигурно двойно повече. Много интересно са направили бюлетините и преференциите.
Публикувано на: 05 Юни 2019 19:42
Титан на мисълта
Аз съм разочарован. Гласувах за един известен, а той взел, че се отказал. Сега на негово място ще влезе някакъв, дето сигурно не съм го чувал. Като не им се пътува до Европата, защо се кандидатират?
Публикувано на: 06 Юни 2019 19:09
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2102
Няма ка да глсувам защото ше ми вземат 11 лева за финансиране за тези за които съм гласувал. Ако влзе в сила намаляването на дотациите на един лев ще гласувам.