ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 27 Мар 2025 2:33

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Изборите бяха днес. За кого гласувахте ?
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 19:34 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
lamerko2 написа:
Между другото: който не гласува, НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОПЛАКВА от държавните институции!

Ламерко, НЕ между другото, аз категорично не приемам горното твърдение. Дали гласувам или не е мое право. Не ми е задължение. Задължението ми към държавата е да плащам данъци, осигуровки и тем подобни, с които се плащат заплатите и всякаквите гевезелъци на държавните мъже. Така че след като плащам тези данъци, то имам право да се оплаквам, да ги плюя, да изисквам от тях, независимо дали съм гласувала или не съм.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 19:35 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
@lamerko - E, това вече е глупаво. Гласуваш 'За' някого или нещо. Това, за което ти говориш е гласуване против. Това не решава нищо.
Аз съм сигурен, че никога няма да получа конкретен отговор на въпроса си по-горе, точно заради този начин на мислене, който и ти защитаваш.
Така, че не се учудвайте, че хората не ходят да гласуват. Те отдавна искат да гласуват 'За', а не "Против"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 19:48 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 13 Авг 2013 20:47
Ама вие хем така, хем така. Е няма как да се случи, и не се случва - цяла Европа ни се чуди.

Управляващите са избрани от шепа хора, които са доволни от совя избор. Вие ИМАТЕ ПРАВО да НЕ гласувате, като СЪЗНАТЕЛНО оставяте въпросната шепа хора да изберат вместо вас. После се строят спортни площадки и съоръжения за милиони в села с по 150 човека от ВАШИТЕ данъци, но вие сте недоволни. От кого? Защо от някой друг, а не от себе си?!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 20:02 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Всеки има право на мнение. И .... Европа изобщо не ни се чуди, тя си върти далаверката много по-ловко от най-изпечения търговец. Спирам да пиша в тази тема, защото както писах вече, няма да се стигне до конкретни отговори и позиция. Срамно е, че ние, обикновените хора толкова тъпо повтаряме поведението на политиците, които (както ти казваш) сами сме си избрали. Ръсим празни приказки, лишени от съдържание, без грам идея какво искаме и КАК искаме да се направи. Повтаряме едно и също като развалени латерни... Ами, ок... като ни е толкова акъла - добре дошли в батака....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 20:04 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 13 Авг 2013 20:47
Сам си протеворечиш, но вече съм се отказал. И аз спирам по темата :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 20:47 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Beatfan написа:
Ръсим празни приказки, лишени от съдържание, без грам идея какво искаме и КАК искаме да се направи. Повтаряме едно и също като развалени латерни... Ами, ок... като ни е толкова акъла - добре дошли в батака....

Какво предлагаш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2014 22:15 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
То има за кого да се гласува, но простолюдието вярва на разни легенди, че еди-кой си бил продал държавата и други алабализми! Неслучайно Иван Костов е трета сила в София. Хората там не са глупави, 1/3 от БВП на държавата дават!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2014 21:57 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 13 Яну 2010 13:12
Виждам, че мненията тук са като вода в пясък - сиреч нищо ново.
Аз лично смятам, че на определени прослойки/утайки на обществото не трябва да се признава изборно право.
Обратно към диктатурата!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2014 0:53 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Eau_de_Clone написа:
Аз лично смятам, че на определени прослойки/утайки на обществото не трябва да се признава изборно право.

И аз така смятам ама все още утайките имате право на глас и ни влачите към дъното....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2014 11:50 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Фев 2007 15:36
Ако за гласуване имаше елементарен образователен ценз или тест за интелигентност БСП нямаше да получи и един глас. 15/15!!! :O01.gif

Междувременно дори ДПС започва да дава задна за участие в това престъпно и компрометирано управление, сега единствения съюзник на комунистите останаха приятелките им по кремълска линия от бАТАКА,но вече е късно, на изборите народът нарита русофилските помияри. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2014 13:21 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Освен, че дадоха назад ами и заявка пуснаха да участват пак във властта.... ако ГЕРБ предприемат самоубийствения ход да се съюзят с тях ще последват съдбата на рубладжиите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2014 13:28 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 30 Яну 2012 21:35
Toй говорителят на сопола, г-н Бостан ясно даде да се разбере, че ДъПеСе ще изисква да е незаобиколим фактор. Поне в техните региони де, където и без това го раздават паши.

Те получиха ясен сигнал сега, че с полуидиотите прилъгани от Бареков(ДПС 2) и с оригинала, могат да игнорират злобното и ненаситно джудже Болен, и ще го направят, както става ясно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2014 8:49 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 13 Яну 2010 13:12
Чопър написа:
Eau_de_Clone написа:

И аз така смятам ама все още утайките имате право на глас и ни влачите към дъното....

Ти за цвета на обществото ли се смяташ? Освен гайкаджия, не виждам да става нещо друго от теб.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2014 12:00 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Аз и не смятам друго да става от мен :D Не ми е никак обидно да развивам и завивам гайки по цял ден... Къде остана бе, социалисте - никакво уважение не показваш към труженика, 45 години възхвалявахте труда, а какво се оказа :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2014 22:34 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
(автор на темата)
Тази статия ми се стори интересна :
Цитат:
„Дадоха ти тъпа роля в нечия игра, искат да си вечно сив и мрачен, помниш ли откога не си крещял, че ти си тук, че не си избягал..."

Оставка, предсрочен вот, Орешарски, Пеевски, Василев, Борисов, Станишев, Местан, Бебчо, КТБ, кой, пари, власт, кой, пари, власт... От години ни вкарват в адски тъп филм с бездарни сценаристи, в който по неволя го играем статисти, сиви и мрачни, нищо повече. Тези, които не сме избягали, ходим на избори, за да има избори, а не защото те реално променят ситуацията. А ситуацията не се променя и не се променя, просто картините с главни герои се редуват, но сценарият е един и същ. И този път, аха, да се сменят главните герои...и започна нашият филм. И този път, вие, господа политици, сте статистите.

Ще ви оставя вие да си я дочетете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 27 Мар 2025 2:33

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: