Заглавие: Re: Какво печелим от дружбата ни с Америка?
Публикувано на: 11 Апр 2015 13:23
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2064
(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Брей голям капацитет, голям пост наистина предназначен за виокоителектуалци като теб, явно не се отнася за такива като мен, много е трудно да се разбере какво искаш да кажеш по темата. Как си улучил точно по темата, няма две мнения голяма работа си. Не ти липсва нито възпитание нито образование, ученото си е учено. Като се освободиш от комплексите и яростта си напиши нещо по темата. На мен няма нужда нищо да обясняваш пиши за съфорумниците те също четат постовете ти с голям интерес, и кой не би ги чел такива бисери. Но ако това те забавлява защо не, мен не ми пречи, само го слагай извън темата, след като нямаш какво да напишеш по нея. Тук няма никакво значение колко пъти си по гениален от останалите, (или какъв съм аз кой го интересува?) тук дискутираме по дадена тема.
Публикувано на: 29 Апр 2015 5:37
Акварист
(автор на темата)
Чопър написа:
barbus написа:
такива като теб готови да воюват за техните интереси като забравят, че са Българи.
Що си не ебеш майката тъпа, дърто русофилско копеле? И да ти обяснявам няма да ме разбереш, курво малоумна, все едно утре да се събудиш осъзнал колко си тъп, ограничен и безполезен дъртак - ти ще се самоубиеш веднага, защото мозъка ти няма да може да асимилира тоя факт и затова си се вкопчил в малоумната пропаганда, която ти е промила мозъка на младини, защото истината ще те погуби....
То е същото когато стане на въпрос за стандарта на живот преди демокрацията, живелите по онова време имат съвсем различно мнение от по младите, които научават всичко от четенето. Да си представим че сме на събора в Рожен, в качеството си на музиканти, танцьори или зрители, или маики току що приспали детето си.. Приковали вниманието си в нещо свято за всеки Българин, фолклора или нашите корени чрез който се различаваме и гордеем от останалите. Това е душата на всеки Българин и там няма човек дигнал се на толкова километри, който да не цени това. И изведнъж стресираш шум те кара да настръхнеш, като в първият момент е направо шокиращо, след което за дълго време загубваш глас и разум и нишката като изпълнител. В казармата има специални тренировки за укрепване психиката на войниците нарушена от неочакван и силен шум. И този факт е много добре известен на всички военнослужещи.И трябва да ви кажа , че колкото и да се отработва този въпрос психиката на човек просто не издържа и изпадаш в стрес. Няма начин да омаловажиш това, още повече и по време на концерт, че стресиращите звуци на самолетите не се отразяват добре на публиката изпълнителите и децата, даже и ако си празноглавец, и влюбен в Американците като ученичка в първият си любовник, освен ако не си разбрал за какво става на въпрос.
Публикувано на: 20 Юли 2015 6:03
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3699
Все си мисля, че ако бяха руски самолети сега щеше да врякаш "слава на непобедимата руска армия" и щеше да ни убеждаваш как тая маневра е накарала да се напикаят всички американски слуги барабар с Обама....
Публикувано на: 20 Юли 2015 16:58
Акварист
(автор на темата)
Абе ние и сега печелим нали ако не бяха те да натиснат ЕС едва ли щяха да ни приемат? Както и Гърците те влязоха в Шенген благодарение протекциите на Америка. Последното обаче се оказа смъртоносно за ЕС. Дали Америка няма дългосрочен план да съсипе ЕС и премести оръжието си тук? ЕС спечели също защото вместо на тяхна територия оръжията на американците ще бъдат разположени в бившите соц. републики. Противоракетният щит остана в историята той беше само претекст за да може да се поставят множество, малки нападателни тактически ракети, близо до границата и ,които при едновременно изстрелване нямат хващане. Русия знае тези неща и със сигурност ще ни ликвидира, преди или след това, жалко че няма да успеем да поздравим победителя който и да е той.Ако не стане някоя война да ни унищожат напълно, теоретично в края на краищата можем и да спечелим нещо, и ако забележите такава опасност пишете. В сравнение с Америка ние сме като местните индианци, които нищо не спечелиха и бяха ликвидирани. За сега всички слюнчени търговски договори с тях ни отреждат ролята на местните индианци. Е ако бяха Руски самолети можело е да се чуят и други възгласи,( но малко ме съмнява) защото всичко което имаме в момента беше построено с тяхна помощ, а сега те ще ни го вземат. Абе в края на краищата никой няма да ни постеле, ако сами не се погрижим за себе си, а само чакаме и търсим приятели.
Последна промяна barbus на 21 Юли 2015 5:00, променена общо 1 път
Публикувано на: 21 Юли 2015 5:13
Акварист
(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Можете да ме вземете за безопасно луд, или ентусиазиран въздухар или каквото си изберете, това оставям на вас. Много ви благодаря и високо оценявам мнението ви за мен. Със страх, че вече се повтарям ви подканям за пореден път да напишете нещо конкретно по темата а тя е '' Какво печелим от дружбата ни с Америка?'' без да си губите времето със странични неща. Или гениалността ви пречи да пишете по тази тема? (Жалко, че старите методи, чрез груби обиди и ругатни е в историята, с които категорично изразявахте величието си и прекратявахте дискусиите които не ви харесваха. Сега форума стана дискусионен и имате пълна свобода да покажете гениалността си, в което не се съмнявам, и от което всички ще спечелим.) Смятате нещо за очевидно но не сте в състояние нищо да споделите? Това ще е интересно на много хора така, че просветете неуките.