ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:43

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Истина ли е, че всеки посочен от Герб може да е президен
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2016 19:22 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Разликата м/у тия двамата е (не, не познахте, не е в пóла :G8.gif ) коя шайка путинофилски крадльовци ше си има високопоставена клечка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2016 18:55 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Фев 2007 15:36
Положението е толкова тежко, че дори тъмносин пещерен анти-комунист като мен се замисли за момент да гласува за кандидата на БСП на балотаж,но видях че вице му е илиянчето и няма как да стане,трябва да си отрежа и изгоря ръката,с която съм пуснал бюлетината след това затова ще пасувам. Моля, който не го е гнус да ги подкрепи срещу гробарите на референдума. Трябва да се развали магията на мутрата да печели абсолютно всеки избори, това ще е началото на края му. :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2016 19:24 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
(автор на темата)
Още не съм решил за кой да гласувам. Не е здравословно за демокрацията, обаче да се гласува за марионетката на Бат Бойко, защото иска да заграби цялата власт, и действа неконтролируемо, което е главната му цел, маниер останал от комунистическото ни минало. Едва ли Бат Бойко е незаменимият и единственият умен у нас, единствено компетентен по всичко? Ако са парламентарни избори бих гласувал отново за ГЕРБ, но да гласувам за една безлична фигура издигната от номенклатурата и е безсмислено. Целта на Бат Бойко е да прави каквото си иска, и затова предлага верните си слуги, но не и по умните от себе си. Предизборни агитации от ГЕРБ да повишат имиджа на техният представител, говорят единствено за безпомощта и, и безличието и.
Трябва ли да чакаме някой да ни каже, че Царят е гол?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2016 8:11 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
barbus написа:
............... Ако са парламентарни избори бих гласувал отново за ГЕРБ, но да гласувам за една безлична фигура издигната от номенклатурата и е безсмислено.

Целта на Бат Бойко е да прави каквото си иска, и затова предлага верните си слуги, но не и по умните от себе си. .

Хайде обясни ми, barbus-е,
какъв е тоя нечовешки мазохизъм, дето лъха от горните ти две изречения?
Ще гласуваш за боковата партия, въпреки, че знаеш каква му е целта?

Мигар бяха малко два мандата грабежи, тотално заличаване на ценности, опростачване???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2016 11:57 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
В кифтета и кибапчета е истината, другото е бошлав работа. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2016 19:42 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Дори маймуните не са толкова първосигнални, колкото е българина. Чета в нета в последните дни разни коментари за разни събития и разни кандидатури и съм меко казано потресен колко омраза има. Огромна омраза. Ами докато се мразим така, нЕма се оправим, вервайте ми.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2016 18:43 
~~~~
~~~~

Beatfan написа:
Дори маймуните не са толкова първосигнални, колкото е българина. Чета в нета в последните дни разни коментари за разни събития и разни кандидатури и съм меко казано потресен колко омраза има. Огромна омраза. Ами докато се мразим така, нЕма се оправим, вервайте ми.

Не знам къде четеш/гледаш, но кампанията ми се струва доста вяла..агресия и омраза...хм, странно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2016 19:06 
~~~~
~~~~

Тая не я споменавай изобщо. Може да спечели само с манипулация..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2016 9:41 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
(автор на темата)
За съжаление не можах да видя изявленията на всички кандидат президенти, защото не ставам толкова рано. Дали времето за излъчване е избрано случайно, последните да са първи в най малко гледаното време, не знам. Но от тези който успях да видя и сравня е очевидно, че Цачева е най безличният и незабележим кандидат.
Струва ми се, че ако до сега всички манипулации на Бат Бойко, и да са минавали, сега в стремежа си да вземе цялата власт, изявеният наш футболист и политик, предлагайки най лоялният и безпроблемен за манипулация съпартиец си вкара автогол, още в надпреварата, макар и да се похарчиха толкова народни пари за реклами и митинги.
Бат Бойко и Цветанов се оказаха много по активни и подготвени да отговарят вместо техният представител. Даже Бат Бойко предложи той да се яви лично на дебата с другите президенти, явно иска да покаже кой всъщност ще е президента, ако Цачева бъде избрана.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2016 9:30 
~~~~
~~~~

Ден за размисъл как се превежда на бърбински? :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Криптовалутата на бъдещето, която може да добивам безплатно

в Общи разговори

btrend

0

0

09 Дек 2022 21:59

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:43

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми