ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 11:56

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Румен Радев
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2017 12:00 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Понеже има вероятност да ми го изтрият, източника е:

Дано да стане голяма тема. Сигурен съм, че ще има какво да коментирате по нея.
На мен ми хареса речта. И при неговата реч, както в нашите часове, когато караме поток, на някой все му се приказва. Сигурно не е карал висше и си наваксва в Народното събрание. Ама Президента хубаво им каза "Имате 1 седмица".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Румен Радев
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2017 23:10 
Акварист
Акварист
Аватар

Тук е от: 02 Апр 2009 19:23
Поредния.......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2017 3:53 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
patsko78 написа:
Поредния.......

Поредния, но не е като предния! :lol: :lol: :lol:

Едно е да се возиш в самолет, друго е да го управляваш.. Особено съм впечатлена от 'кобрата',,,,Изумително!

ГЕНЕРАЛ РАДЕВ -ПИЛОТАЖ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2017 17:51 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
Към момента дава много интересна заявка като президент. Дано само принципа на Питър да не е важи за него :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2017 19:54 
~~~~
~~~~

Dobo написа:
Към момента дава много интересна заявка като президент. Дано само принципа на Питър да не е важи за него :)

Принципът на Питър важи за абсолютно всеки, без оглед социален статус или политическа позиция, мисля:)
Радев не е изключение в тази посока, но да не го натоварваме със свръхочаквания. За разлика от досегашния смехурко, този има много , много акъл, огромен професионален опит и добро име навън. Гледам,че и премиерът се снишава и ослушва, а партийната другарка се кротна:))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2017 23:25 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Фев 2007 15:36
Все още нямам нищо против Радев, аз съм на принципа да не плюя просто заради плюенето както правят повечето от сегашните му критици. Но си е изхвърляне да кажеш,че имал повече акъл от Плевнелиев (защо?) и имал добро име навън (кой го знае тоя навън?). Изцепката, че Крим бил Русия не сочи за акъл...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2017 8:00 
~~~~
~~~~

InspectorGadjet написа:
Все още нямам нищо против Радев, аз съм на принципа да не плюя просто заради плюенето както правят повечето от сегашните му критици. Но си е изхвърляне да кажеш,че имал повече акъл от Плевнелиев (защо?) и имал добро име навън (кой го знае тоя навън?). Изцепката, че Крим бил Русия не сочи за акъл...

Не бързай с квалификациите, ако искаш да водим нормален диалог:)
За акъла- така смятам, така пиша! Лично мнение покрай наблюдението на биографиите на двамата преди мандатите им. Между другото Плевнелиев беше добър министър и съм го казвала неведнъж. Но до там!
За доброто име- да, има! Достатъчно е да прегледаш дипломата му от военно въздушния щатски колеж Максуел:

Изображение

"Румен Радев се отличава с нетрадиционно и стратегическо мислене, той е "бъдещ стратегически лидер”, “воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!”, се подчертава в дипломата, издадена от Военновъздушния колеж “Максуел” в САЩ."

За Крим- неведнъж е казвал,
че анексирането на Крим е било в противоречие с международното право - според него Крим бил „де юре украински, де факто руски”.

Щекотлива тема...същата като Палестина, Кюрдистан, Македония, ако щеш.

Определено е 'тежка царската корона', но нека не натоварваме човека със свръхочаквания. Типично по нашенски хейтим за щяло и нещяло , но броят избиратели, които го подкрепиха е факт- да не го сравнявам с този на предшественика му.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2017 14:51 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Квалификации не съм давал, не знам къде виждаш такива. Ясно е че така смяташ и така пишеш, всеки изразява собственото си мнение, но попитах защо смяташ,че има повече акъл от Плевнелиев, довод не видях. Що се отнася до доброто име навън, трябваше да напишеш че се ползва с добро име пред преподавателите си, то по тази логика и аз имам добро име навън. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2017 8:13 
~~~~
~~~~

Спартана, искането за ревизия на Дъблинското споразумение и визита в Европейската комисия и Европарламента, както и в щаб-квартирата на НАТО на втория работен ден, не го ли прави далеч по-умен от предшественика му? Да не хлъзгаме сега полемиката за планирани посещения:)

Заигравката за доброто име ми допада, но нека поживеем и, надявам се, ще видим:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2017 21:56 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 25 Фев 2011 19:48
Румен Радев е поредната червена кукла на конци. Не, че и леля Цецка беше по-добра - абсолютно същият номенклатурен кадър. За по-несъстоятелни кандидати от тези в последната кампания трудно мога да се сетя. Колкото до това, че Крим бил Русия - хубаво, ама нека в тоя ред на мисли Путинчо да попита и останалите народи в Руската Федерация, дали искат наистина да бъдат част от нея. Много интересни биха били подобни референдуми в "най-добрата демокрация".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2017 15:37 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 11 Сеп 2010 13:57
Радев е противоположността на Плевнелиев. Впечатлява ме решителността и отсеченността му.

Да, малко е недодялан от към дипломация, но в това му е плюса - говори по същество - което ме прави по-спокоен, имайки предвид кокетната продавач-консултантка в лицето на екс-президента, 'дето омайва дълго, но безрезултатно.

Извън темата/подсказка:
@bbb12, бегаш в офтопика.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 14:21 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Малък си, затуй те впечатляват фатмаци. Ама и Динко е як, а?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 14:51 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 11 Сеп 2010 13:57
Не ме интригуват т*пи атакистчета. Шит-а е че свърши повече работа от пенделите, 'дето 10 години ги гледам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 20:28 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Динко е уникален смешник, с такива герои и спасители с едноцифрен коефициент на интелигентност като него и Марешки наистина скоро ще я закриваме тази територия и последния ще трябва да гаси лампата.

Иначе служебното правителство назначено от Радев вече почна да връща на работа кадри на комунягите и дуписе от тройната оаклиция и експерти от правителството на Олигархски, май бързо пробиха и него и герджичето...

btvnovinite.bg/article/bulgaria/zavrashtat-li-se-stari-kadri-v-novoto-upravlenie.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 20:34 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Ма нема говорите тъй за моНчетата! Решителността и отсечеННостта са важни!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 11:56

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: