Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12069 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Хрумна ми нещо offtopic малко. Кмета ни полицай. Областния и той. Преди Донката беше някакъв бивш военен. Президента ни бивш военен. Няма да казвам клишето за ББ, ама откъде накъде униформени да ни управляват? Свършиха ли грамотните ( не казвам нищо за изброените ), та започнаха тези, които нямат право да гласуват и да се кандидатират? Според мен управляващите трябва да са специалисти. Има университетски преподаватели, доста начетени, които трябва да изкарат 1-2 мандата в парламента и пак да са преподаватели след това. Известни с постиженията си, но не футболисти да са кметове.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Хрумна ми нещо offtopic малко. Кмета ни полицай. Областния и той. Преди Донката беше някакъв бивш военен. Президента ни бивш военен. Няма да казвам клишето за ББ, ама откъде накъде униформени да ни управляват? Свършиха ли грамотните ( не казвам нищо за изброените ), та започнаха тези, които нямат право да гласуват и да се кандидатират? Според мен управляващите трябва да са специалисти. Има университетски преподаватели, доста начетени, които трябва да изкарат 1-2 мандата в парламента и пак да са преподаватели след това. Известни с постиженията си, но не футболисти да са кметове.
Ей, Loveca_, твойте калпави провокации граничат с глупост:) Тия, дето ги изреждаш са свалили униформите, шапките и патлаците и са станали редови граждани. И кой ти каза, че нямат право да гласуват? Не казваш нищо за изброените, а търсиш грамотните? Де бре? В Шу-то ли? Или между тия, дето го зарязват, за да се преместят във ВНВУ-то?:))
За теб /според теб знаем...а, според мен, в служебното правителство, за разлика от предходното, има точно и само професионалисти. За преподавателите да не говорим- напред, науката е слънце- нещо заслепен ми се виждаш:)))))
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12069 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Но хората не спряха да наричат г-н Борисов пожарникар и Лечков - футболист. От тази гледна точка Шумен го управляват полицаи, а държавата ( е, не спряхте да го наричате ) - генерал. И питам аз, откъде дойде този фетиш към униформите? Е, вярно, Президента беше напълно непознат преди изборите и го избраха, за да не е пак предложен от ГЕРБ. Случайно се оказа бивш военен. Макар, че по-конспиративно погледнато, г-н Борисов може да е видял отдалеч айсберга за управлението си и нарочно е насочил 'генерала' към победа с кандидатурата на жена.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Ей, Loveca_, твойте калпави провокации граничат с глупост:) Тия, дето ги изреждаш са свалили униформите, шапките и патлаците и са станали редови граждани. И кой ти каза, че нямат право да гласуват? Не казваш нищо за изброените, а търсиш грамотните? Де бре? В Шу-то ли? Или между тия, дето го зарязват, за да се преместят във ВНВУ-то?:))
За теб /според теб знаем...а, според мен, в служебното правителство, за разлика от предходното, има точно и само професионалисти. За преподавателите да не говорим- напред, науката е слънце- нещо заслепен ми се виждаш:)))))
Мдаа, същите тези "професионалисти" назначиха за областен управител човек завършил педагогика, преди това бил 2 пъти началник на полицията, за областен управител! Това ми се струва изключително "професионално"!
Айде стига драми! Школа за политици е имало през 70-80-те години на миналия век - за АОНСУ иде реч...Сега, т.е доскоро ги сбираха от кол и въже, по кръстовища и т.н Стига сте хейтили вече, няма смисъл да се пънете пред клавиатурите!:)
Радев дава всички знаци, че ще бъде добър президент, а назначеното служебно правителство, по всичко личи, ще свърши малко повече работа от подобните 2-3/дано не бъркам/ покрай нескопосанато управление пот последните десетина години.
"Радев дава всички знаци, че ще бъде добър президент, а назначеното служебно правителство, по всичко личи, ще свърши малко повече работа от подобните 2-3/дано не бъркам/ покрай нескопосанато управление пот последните десетина години."
Кое е това "всичко", че нещо не можах да разбера?! Ако е да се назначават "наши", некадърни хора, да, много добре си личи!