ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 21:42

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Румен Радев
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 20:45 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
(автор на темата)
Сложил вето на концесиите. Има надежда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 20:54 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Фев 2007 15:36
Щом най-рейтинговите политици на тая клета територия са Радев,Паракочанов,Курнелия и Мутрата надежда няма никаква за този прост народ. :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: ..: Румен Радев
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 22:37 
Титан на мисълта
Аватар

(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Защо всяка година сменят съдържанието на учебниците?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017 23:25 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 11 Сеп 2010 13:57
Ауу, Ентелигентните се пръкнаха .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2017 11:40 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
InspectorGadjet написа:
Щом най-рейтинговите политици на тая клета територия са Радев,Паракочанов,Курнелия и Мутрата надежда няма никаква за този прост народ. :shock: :shock: :shock:

Странно е да подреждаш Радев до останалите..Защо?:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: ..: Румен Радев
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2017 11:50 
Титан на мисълта
Аватар

(автор на темата)
Хрумна ми нещо offtopic малко. Кмета ни полицай. Областния и той. Преди Донката беше някакъв бивш военен. Президента ни бивш военен. Няма да казвам клишето за ББ, ама откъде накъде униформени да ни управляват? Свършиха ли грамотните ( не казвам нищо за изброените ), та започнаха тези, които нямат право да гласуват и да се кандидатират?
Според мен управляващите трябва да са специалисти. Има университетски преподаватели, доста начетени, които трябва да изкарат 1-2 мандата в парламента и пак да са преподаватели след това. Известни с постиженията си, но не футболисти да са кметове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2017 19:38 
~~~~
~~~~

Loveca_ написа:
Хрумна ми нещо offtopic малко. Кмета ни полицай. Областния и той. Преди Донката беше някакъв бивш военен. Президента ни бивш военен. Няма да казвам клишето за ББ, ама откъде накъде униформени да ни управляват? Свършиха ли грамотните ( не казвам нищо за изброените ), та започнаха тези, които нямат право да гласуват и да се кандидатират?
Според мен управляващите трябва да са специалисти. Има университетски преподаватели, доста начетени, които трябва да изкарат 1-2 мандата в парламента и пак да са преподаватели след това. Известни с постиженията си, но не футболисти да са кметове.

Ей, Loveca_,
твойте калпави провокации граничат с глупост:)
Тия, дето ги изреждаш са свалили униформите, шапките и патлаците и са станали редови граждани. И кой ти каза, че нямат право да гласуват? :lol: :lol: :lol:
Не казваш нищо за изброените, а търсиш грамотните? Де бре? В Шу-то ли? Или между тия, дето го зарязват, за да се преместят във ВНВУ-то?:))

За теб /според теб знаем...а, според мен, в служебното правителство, за разлика от предходното, има точно и само професионалисти. За преподавателите да не говорим- напред, науката е слънце- нещо заслепен ми се виждаш:)))))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2017 20:33 
Титан на мисълта
Аватар

(автор на темата)
Но хората не спряха да наричат г-н Борисов пожарникар и Лечков - футболист. От тази гледна точка Шумен го управляват полицаи, а държавата ( е, не спряхте да го наричате ) - генерал.
И питам аз, откъде дойде този фетиш към униформите?
Е, вярно, Президента беше напълно непознат преди изборите и го избраха, за да не е пак предложен от ГЕРБ. Случайно се оказа бивш военен.
Макар, че по-конспиративно погледнато, г-н Борисов може да е видял отдалеч айсберга за управлението си и нарочно е насочил 'генерала' към победа с кандидатурата на жена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2017 12:39 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 25 Фев 2011 19:48
Бърби написа:
Loveca_ написа:

Ей, Loveca_,
твойте калпави провокации граничат с глупост:)
Тия, дето ги изреждаш са свалили униформите, шапките и патлаците и са станали редови граждани. И кой ти каза, че нямат право да гласуват? :lol: :lol: :lol:
Не казваш нищо за изброените, а търсиш грамотните? Де бре? В Шу-то ли? Или между тия, дето го зарязват, за да се преместят във ВНВУ-то?:))

За теб /според теб знаем...а, според мен, в служебното правителство, за разлика от предходното, има точно и само професионалисти. За преподавателите да не говорим- напред, науката е слънце- нещо заслепен ми се виждаш:)))))

Мдаа, същите тези "професионалисти" назначиха за областен управител човек завършил педагогика, преди това бил 2 пъти началник на полицията, за областен управител! Това ми се струва изключително "професионално"!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2017 13:43 
~~~~
~~~~

Мигар предишните не пратиха полицай в НС :lol: :lol: :lol:

Айде стига драми! Школа за политици е имало през 70-80-те години на миналия век - за АОНСУ иде реч...Сега,
т.е доскоро ги сбираха от кол и въже, по кръстовища и т.н
Стига сте хейтили вече, няма смисъл да се пънете пред клавиатурите!:)

Радев дава всички знаци, че ще бъде добър президент, а назначеното служебно правителство, по всичко личи, ще свърши малко повече работа от подобните 2-3/дано не бъркам/ покрай нескопосанато управление пот последните десетина години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2017 13:49 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Като заговорихме за преподаватели, служебният премиер е бая рядко таковата... :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2017 0:17 
Ентусиаст
Ентусиаст

"Радев дава всички знаци, че ще бъде добър президент, а назначеното служебно правителство, по всичко личи, ще свърши малко повече работа от подобните 2-3/дано не бъркам/ покрай нескопосанато управление пот последните десетина години."

Кое е това "всичко", че нещо не можах да разбера?! Ако е да се назначават "наши", некадърни хора, да, много добре си личи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2017 10:43 
~~~~
~~~~

bbb12 написа:
Кое е това "всичко", че нещо не можах да разбера?! Ако е да се назначават да, много добре си личи!

За кои "наши", некадърни хора,иде реч?
Не знам кое определя наши, кое ги прави некадърни и кого изобщо визираш...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2017 11:07 
Ентусиаст
Ентусиаст

Бърби написа:
bbb12 написа:
Кое е това "всичко", че нещо не можах да разбера?! Ако е да се назначават да, много добре си личи!

За кои "наши", некадърни хора,иде реч?
Не знам кое определя наши, кое ги прави некадърни и кого изобщо визираш...

По-горе достатъчно ясно съм го написал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2017 21:27 
~~~~
~~~~

Извън темата/подсказка:
Не ги познавам..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 21:42

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: