ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:58

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 232 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Кметът Красимир Костов
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 0:35 
Всичките са нагли.Защо пречеха на протестите.Разцепваха.Но се появиха граждански партии. Народа си гледа пак старите партии.Нов бардак със стари к...рви не се прави.Предпочитам граждани - сигурен съм, че повече честни хора ще реализират.

"Кауза България" Бюлетина №32 - в листите сме само обикновени граждани. За пръв път граждани ще участват на избори. Без депутати и бизнесмени . Нас не ни излъчват по медии.Въртят денонощно 4 партии. Промиват мозъци.Подготвят новата въртележка. [u010]

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 0:36 
Ветеран
Ветеран

Тук е от: 13 Юни 2011 20:55
Svetoslav Proynov написа:
.... Аз нямам проблем да пиша с имената си и да ходя където искам със тениска СССР. Мишките дето пишат с анонимни англо-саксонски никове, да не се правят на много смели. И нека някое турско-фашистко лайно да дойде на Копринка, да го видя колко струва :) За пръв път виждам тоя измислен форум.

Аз също нямам проблем да ходя където и да е, и с каквито и да е тениски .... дори и на "Копринка".....без заявки за конфликти и прочие.... макар, че в битка влизам(били то и загубена в началото) . Относно квалификации от типа "лайна" и прочие .... където Ви е лексиката ..... там Ви е и акъла ...
Патриотизма е човешко чувство .....а фашизма е партийна структурност, ...която структутност, както всяка партийна такава, приложена в държавна структура ....води до ........крах....
Атака ползва популизъм, който намира почва сред 5-7-6-8 %, и идеята е да ползва този електорат, но заради партийни интереси, не заради благото на народа. Преди години, вярвах ... познавам Волен бегло, от 2004 г. , но откакто започна да се шири финансово.... показа колко е "малък".
Svetoslav Proynov, измисленият форум, е с такива.......измислени избиратели, които Вие, с писанията си, едва ли ще насочите към бюлетина № ????(атака де).........жив и здрав да сте........и със здрава гърбина, че усещам май, всите депутати 100 тояги месечно.....по закон ще им подаряват....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 10:20 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 13 Яну 2010 13:12
Ами то и с нови курви се видя, че бардак не става - всички депутати от ГЕРБ бяха нови лица. Друго са си старите чанти. Нищо, че сега стават известни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 11:40 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Типично за заклето комунде имаш изключително кратка политическа памет - номера с "новите" лица го пробваха именно любомата ви столетница с мадридския тъпанар, но както се видя когато зад проекта е БългарскатаСтарческаПартия всяко начинание, освен подривни дейности и курвенски номера, е обречено на провал...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 13:14 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Типично за заклет антикомунист разсъждаваш в черно-бяло. НДСВ не е проект на БСП. Отлюспените седесари го попълниха. И - както вече казах, но и ти не се славиш с дълга памет - отпадналите от НДСВ плюс нови депутатски лица направиха ГЕРБ. Проследи само мимикрията на Веселин Златев за пример.

-- 21 Апр 2013 13:17 --

И да допълня примера - Дъбов и Костов дали не могат да станат заклети гербери, от най-надъханите? Могат. Ама ГЕРБ само могат да мечтаят за такива рутинирани кадри. Тези същите са си избрали една ИДЕЯ, защото социализмът си е такава и си я следват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 14:12 
Ветеран
Ветеран

То най-голямата трагедия на Шумен е ,че с изключение на ДПС електората, другите трябва да избират измежду подвласните или на Дъбов, или на Златев ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 14:41 
Опитен
Опитен

Тук е от: 14 Апр 2009 14:16
Цитат:
Дъбов и Костов дали не могат да станат заклети гербери, от най-надъханите? Могат. Ама ГЕРБ само могат да мечтаят за такива рутинирани кадри

Тук ми липсва имотиконка "пази Боже"!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 15:55 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Имот, емотикон или иконка - така и не разбрах. Този форум не гонеше ли едно време неграмотните оттука???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 16:20 
Ветеран
Ветеран

@Eau_de_Clone, понеже аз разбрах какво иска да каже, значи съм в групата на неграмотните.
Ще си позволя да пледирам от името на всички нас неграмотните.
Та.... пожали ни моля те.... малко снизходителност .... заклевам се ...работим по грамотноста си .....
Поклон пред ерудицията и грамотноста ти .... поклон, полкон, поклон...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 17:50 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Ее, няма нужда да си я защитаваш толкоз ожесточено тая твоя неграмотност... :ROTFL

Eau_de_Clone написа:
Тези същите са си избрали една ИДЕЯ, защото социализмът си е такава и си я следват.

Нещо не ми се вписва Дъбов като идеен пич... :A7.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 18:01 
Ветеран
Ветеран

@abUser , ще си я защитавам повек дори.
С препратка към друга тема, ще се изнеграмотнича така : Чаша празна , гащите също ..... за думите да не говорим .... абре безсилие голямо ме е налегнало. Та само една неграмотност си ми остана ... как да не си я пазиш горката ??? .....само като се сетя за нея ....и си ми става едно миличко ... чак очите ми се навлажниха...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 18:14 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Извън темата/подсказка:
Аа, не така! Къде са правописните грешки? Кви са тия запетаи в наличност? :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 18:31 
Ветеран
Ветеран

Извън темата/подсказка:
Аз запетайки не съм слагал ... явно червеният молив от сивият крайслер е играл..... то слухтят слухтят .....но да се месят и на хората в неграмотноста ..... почнах да се ядосвам..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 20:06 
Опитен
Опитен

Тук е от: 14 Апр 2009 14:16
Eau_de_Clone написа:
Имот, емотикон или иконка - така и не разбрах. Този форум не гонеше ли едно време неграмотните оттука???

Тъй, тъй, виждам шси останите с бърбиту у форумъТ на шумен!! :lol: Не си прави труда да пишеш за правописа ми, плз! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2013 22:28 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Eau_de_Clone написа:
Типично за заклет антикомунист разсъждаваш в черно-бяло. НДСВ не е проект на БСП. Отлюспените седесари го попълниха. И - както вече казах, но и ти не се славиш с дълга памет - отпадналите от НДСВ плюс нови депутатски лица направиха ГЕРБ. Проследи само мимикрията на Веселин Златев за пример.

-- 21 Апр 2013 13:17 --

И да допълня примера - Дъбов и Костов дали не могат да станат заклети гербери, от най-надъханите? Могат. Ама ГЕРБ само могат да мечтаят за такива рутинирани кадри. Тези същите са си избрали една ИДЕЯ, защото социализмът си е такава и си я следват.

Малееее, то идея то чудо.... социализма може да е бил добра идея, но след 45 години власт на простака се превърна в простотия еле па Тъпов, сина на убиец е най-откровенния идеалист на крадливата пасмина :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 232 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:58

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: