Тук е от: 16 Май 2009 19:34 Мнения: 6 (автор на темата)
как можахме да паднем толкова ниско? направо ме е срам
Dobo:Оправи си заглавието, че ми иде да ти форматирам "твърдия диск".Вярно, че тоя раздел е "Политика" и в него се пише много простотия, ама чак толкова.
Бъркате понятията. Българските турци са просто един от многото етноси в България. Доган и ДПС ги използват за частните си бизнес цели и проблема не е етнически, а мафиотски. Доган е доволен да чува расистки изказвания и всеки, който се изказва срещу турския етнос върши услуга на Доган. Истинските вредители са отделни хора, които си имат имена и те един ден може да запалят България настройвайки такива заблудени субекти като belona65 и много други от форума срещу българските турци. Не ставайте инструменти в ръцете на Доган с расистки изказвания и действия. Той точно това иска и само това чака!
Бъркате понятията. Българските турци са просто един от многото етноси в България. Доган и ДПС ги използват за частните си бизнес цели и проблема не е етнически, а мафиотски. ...
Много вярно! Но поводът да постна е друг. Гледам тука и смятам 25% от гласувалите за сините са подкрепили българския мажоритарен кандидат; 10% от гласувалите за Атака са подкрепили българския мажоритарен кандидат; под 2.5% от гласувалите за БСП са подкрепили българския мажоритарен кандидат.
Мисля, че е показателно - въпрос на мислене (или липса) и/или организация.
_________________ --- Да не изтървем поредния шанс България да стане нормална правова държава
Тук е от: 26 Авг 2007 8:55 Мнения: 429 Местоположение: Не в Шумин
ГЕРБ печели с 300 гласа в област Шумен За съжаление губи мажоритарния вот с 600. Ама и подръжниците на ГЕРБ са си виновни! Пропорционално са гласували 36093, което ако бяха направили всички и за мажорирарния вот щеше да е достатъчно. Вместо това някои сигурно са предпочели да дадът гласа си на тв водещ например:BB08.gif
Тая тема е много елементарно поставена, защото даже ДПС да излъчи мажоритарен от Шумен, това не е нищо в сравнение с голямата победа тази нощ на българските партии. Сега може, и много вероятно ЩЕ се гласуват и приемат нови закони, които ще спрат намесата на турското правителство при избирането на български депутати, както и изборният туризъм. По повод последния пост, според мен много хора не им стигна акъла да осъзнаят, че вотът трябва да се концентрира върху една партия (ГЕРБ), за да не се разпокъсат българите и да не спечели мажоритарният на ДПС. Така че, червените бабички имат най-голяма вина за успеха на ДПС...
Тук е от: 25 Юни 2009 17:23 Мнения: 439 Местоположение: Шумен
Това за "червените бабички" и на мен не ми излиза от ума и то още от вчера сутринта, когато гласувах - в стаята, където ми е секцията, се бяха подредили на столове един ред старци срещу комисията, които вече бяха дали глас (това в 8:30!) и в същото време по коридорите видях основно пенсионери - де с бастуни, де с патерици, де без..., но твърдо решени да гласуват... и то за кого! Иначе гледат по-младите хора като извънземни същества, които в техните разбирания "не са наясно с нещата".
Тук е от: 06 Юни 2008 1:42 Мнения: 3314 Местоположение: тук и сега
Абе не са само 60+ годишните, дето не са съобразили за разпиляването на вота. Седесарите и атакистите трябвало да помислят повечко. А толкова малко е било нужно да не пуснем още един ДПС-измекяр в парламента...