Заглавие: Re: Какво искат жените? (тема по заявка)
Публикувано на: 25 Яну 2022 10:12
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2126
Напоследък инцидента със сбиването на двете момичета, заради момче се коментира широко от различни специалисти по всички новинарски канали. Не че съм специалист в областта, но това не ми пречи да открия причината, която не се споменава от тях- ревността. Тя е вроден инстинкт във всеки, и при жените които са по емоционални е много по изразена. А в тийнейджърите още повече. При голям процент от убийствата мотива е ревността, в различна възрастова граница. Това е движещата сила на еволюцията, която не винаги преодоляваме с добро възпитания и уроци по психология. Докато сме живи ще обичаме и ревнуваме това е вроденият ни ген, които ни подтиква към размножаване и продължение на рода. Както във всеки организъм като се започне от вирусите и бактериите гена да оцелеем на всяка цена е движеща сила. Затова в природата оцеляват всички но не всеки. Ако престанем да ревнуваме значи вече не сме живи. Най известния Чешки сексолог Д-р Мирослав Плъзак вечна му памет, общо признат световен учен издал много научни трудове за същността и проблемите между брачните двойки посочва ревността като главна причина за конфликти и разводи. Но се е женил 3-4 пъти, което означава, че и най веещият в материята не може да бъде предпазен от инстинктите на живота и грешките. Слушал съм много негови дискусии, с въпроси и отговори при среща в големи салони, излъчвани директно по телевизионните канали с голям интерес на зрителите.. -Какво да правя безнадеждно съм влюбена но ме изоставиха? -Има ли любов от пръв поглед? -Половинката ми изневерява какво да правя? -Колко време трае любовта? -Как да преодолея ревностна си? -Кой са движещите сили при съвместният брак? -На какво се крепи брака? -Каква е рецептата за дългогодишните бракове?