ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Окт 2024 1:51

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Имам врагове които използват ясновидство.
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 19:39 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Иване, до сега писах на майтап, но сега ще пиша сериозно.
Потърси лекарска помощ! Щом в цял свят не е срамно да се посещават психиатри, психолози и други психонещо си, не виждам защо трябва в България да е срамно. То си ходи по хората. Посети специалист, после пиши /тук, в темата/ да пием кафе и да разказваш. Аз черпя!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 20:24 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Давам безплатни съвети на луди калинки тип ИТИ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 21:04 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Клоун. Трети разряд (по 7-степенна таблица). Оскъдна епистоларна практика. Средна ерудиция и езикова култура. Има заложби, но са нужни обучение (самообучение) и тренировки. Възможност за развитие - само при наличие на самокритика и възприемчивост към върховите Форумни образци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 21:11 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Прав си ,заложби няма. Но все ми се струва ,че влага доста усилия ,за да изглеждат ниски ерудицията му и езиковата му култура. Не е това ,което е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 22:30 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 24 Авг 2010 16:44
(автор на темата)
Здравейте !
Отговор до bobo. Каквото те интересува ме питай чрез компютъра.
Не съм за лудницата ами враговете ми са за там щом не могат да се контролират. Освен това после като изляза и пак ще се депресирам. Трябва да са в затвора или да са платили глоба и да не упражняват повече насилия върху мене.
Отговор до amapola. Кола не карам. Знаех но от дистрес забравих правилата.
Отговор до Вория. Когато си ремонтирам телефона ще ги снимам и ще ги покажа.
Отговор до Loveca. Питах един безплатен ясновидец дали ми следят мислите той каза че ги следят. Щом ги следят напълно е възможно да ми разместват и бримките и да разлайват кучетата. Също така доста често ми демонстрират че знаят за мой мисли които само аз знам.
Допърнение към темата
Имам и насилник който не прояви към мене насилие чрез паранормални явления и когото предадох но все още е на свобода. От както го предадох изминаха вече около 2 г.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 22:53 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Иван Тодоров Иванов написа:
Отговор до bobo. Каквото те интересува ме питай чрез компютъра.

Колко мъже и колко жени са?
Какво плетеш когато ти развалят бримките - чорапи, каренца за маса, или?
Каква порода е кучето?
Кой е този безплатен ясновидец?
На 30 години ли си? Tака си мисля като гледам по жицата.
Не на последно място - защо не се консултираш с лекар? Явно адвокатите и прокурорите, че и полицията не ти помагат..Лекарите ще помогнат - пак по жицата го виждам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 23:12 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 19 Окт 2008 11:32
Извън темата/подсказка:
На 30 години ли си? Tака си мисля като гледам по жицата.
Получих сигнали свише, че е около 36 годишен :A7.gif :O01.gif

"Пуx? - Да, Прасчо. - Нищо, просто искам да съм сигурен, че те има, Пух!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2010 23:20 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Иване, nick-а ми е Loveca_ !
Ясновидците нищо не виждат. Забрави глупустите, с които ти е напълнил главата и не търси 'паранормални' неща във всичко, което ти се случва ! Някои неща просто се случват. Кучето лае, без да знаеш причината за това, объркал си плетката... Нормално е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 3:48 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Аз предлагам проникновени разговори- разговарям, но нищо тъпо не казвам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 9:39 
Титан на мисълта

Тук е от: 05 Сеп 2009 10:43
Иван Тодоров Иванов написа:
Имам съседи които упражняват психически насилия спрямо мене с помоща на ясновидство и други паранормални явления. Такива съседи имам и покраи работата си която е в съседната улица. Те разлаиват кучетата си в начало края или среда на моя мисъл или действие. Разлаиват ги и когато казвам молитви. Също така упражняват насилие като ми намекват 2 неща едното е някоя мисъл която съм имал и която само аз знам а другото е че са лоши и че се движат срещу мене. Между тях има жени които правят секс с мъжете си и после ми следят мислите и ми правят компания. Секс до сега не сме правили. Това продължава вече 7 г. Излизъл съм вечерно време на разходка но никои не искаше да правим секс. Като ми правиха компания ме разсеиваха и ми пречиха да работя. Съмнявам се че ме наказват за дето не съм учил. Не мога лично да ги видя като ми следят мислите но имам големи основания да смятам че го правят. Питал съм адвокат дали не може да ги вкарам в затвора тои ми каза че това не може да се докаже по никакъв начин. Също ми каза чи никои няма право да ми следи мислите. Тази тема не е написана за да настроива хората насилствено към тях.

Колега аз имам в Гаража зад вратата един уред /Дрянова бухалка/ който изцелява всякакви пара А,Б,В,Г..и.тн. нормални и ненормални вселявания във чистата и не опетнена човешка душа.Та офертата ми е по 20 лева на човек и ще ви изцеля всичките ще се почуствате като преродени чисти като утрина роса,като вода от пералня в която е използван Finish.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 9:48 
№14
№14
Аватар

Човекът ти казва ,че "тази тема не е написана за да настроива хората насилствено към тях".Пък ти говориш за бухалка ,че и дрянова.Тъй не се гонят духове. По нежно трябва.
:G1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 9:57 
Титан на мисълта

Тук е от: 05 Сеп 2009 10:43
Да си върже един червен конец на дясната ръка и след 20 дена нищо няма да му остане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 18:37 
Персона грата
Персона грата

Тук е от: 31 Мар 2007 11:03
Червен конец... Бабешки глупости!
Има по-съвременни средства:
Вземаш стар GSM "Моторола" и вкарваш в паметта му номерата на "ясновидците". После си купуваш вестник "Телеграф", изплюваш се три пъти на първа страница и слагаш в него ситно счукан CD на Веселин Маринов, косъм от главата на кмета и поръсваш с боза от язовир "Ти..., от чешмата. После набираш с телефона номер 112, бързо го увиваш заедно с другите гадости във вестника, заливаш го с 1,5 литра бензин "Shell V-Power racing", и го запалваш с китайска запалка. Правиш три задни салта и се провикваш: "Ясновидци! Станете мътновидци! Пу, пу, пу!!!"
Толкоз! :BB07.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 18:44 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 18 Окт 2009 14:28
Иди в манастир. С молитви и преклонение пред бога ще се изцериш. Говоря ти сериозно!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 19:37 
№14
№14
Аватар

Днес видях още един познат ,който си е загубил ума.Преди 5-6 години беше учител по физкултура ,нормален отвсякъде ,всичко си му беше както трябва. А днес към обяд го гледам се изтапанчил в една зала с костюм в жегата ,с вратовръзка ,с официални обувки и табелка на гърдите "Zepter". Говори на хора ,с които доскоро е ял и пил на "Вие". След това имаше едни агитации за тенджери, хапчета /само 39 евро/ и чудодейни лампи ,които лекували всичко за 3600 лева/60 стотинки на ден -нищо работа/.Визитки ,телефони ,любезности ,мазнения, брошурки ,агитации . Същински гуру. А доскоро беше нормален.

Това горното го пиша,защото вече съм сигурна ,че хората бавно,но окончателно полудяваме.С нищо друго не мога да си обясня защо половината от познатите ми започнаха да ме засипват с информация за врачки ,магии ,за 2012,за силата на мисълта , безумни оферти , неестествен позитивизъм или пък пълен негативизъм и други подобни диващини.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Окт 2024 1:51

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: