ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Окт 2024 2:25

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Имам врагове които използват ясновидство.
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 19:58 
Велосипедист
Велосипедист
Аватар

Тук е от: 12 Май 2010 11:19
Местоположение: ...Млечен път, ..., Земя, Европа, ..., България, Шумен, ...
amapola написа:
Това горното го пиша,защото вече съм сигурна ,че хората бавно,но окончателно полудяваме.С нищо друго не мога да си обясня защо половината от познатите ми започнаха да ме засипват с информация за врачки ,магии ,за 2012,за силата на мисълта , безумни оферти , неестествен позитивизъм или пък пълен негативизъм и други подобни диващини.

Наистина последно време много модерни станаха магиите и другите подобни. И в Хеликон се е заринало с книжорля на подобна тематика. На някои като им гледа човек заглавията, направо смях го напушва. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 20:20 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
amapola написа:
Днес видях още един познат ,който си е загубил ума.Преди 5-6 години беше учител по физкултура ,нормален отвсякъде ,всичко си му беше както трябва. А днес към обяд го гледам се изтапанчил в една зала с костюм в жегата ,с вратовръзка ,с официални обувки и табелка на гърдите "Zepter". Говори на хора ,с които доскоро е ял и пил на "Вие". След това имаше едни агитации за тенджери, хапчета /само 39 евро/ и чудодейни лампи ,които лекували всичко за 3600 лева/60 стотинки на ден -нищо работа/.Визитки ,телефони ,любезности ,мазнения, брошурки ,агитации . Същински гуру. А доскоро беше нормален.

Това горното го пиша,защото вече съм сигурна ,че хората бавно,но окончателно полудяваме.С нищо друго не мога да си обясня защо половината от познатите ми започнаха да ме засипват с информация за врачки ,магии ,за 2012,за силата на мисълта , безумни оферти , неестествен позитивизъм или пък пълен негативизъм и други подобни диващини.

Алчността, малоумието и стремежът към бърза и лесна печалба подтикват хората да се занимават с какви ли не несвойствени дивотии!
Неотдавна бях наблюдател на една подобна презентация / ставаше дума за търговията на LR/. И там същата работа като в твоята картинка!:)
Велики обещания за космически печалби, неествесвен патос, предозирана манипулация и...чисто неуважение към публиката. За мен е неприемливо да се води обучение по сандали на бос крак с непочистени нокти на краката и 'случайно' вмъкнати думички на английски, подсилени с мазна гримаса.
Така и не можах да дам положителна оценка за 'обучението'.
Странно, че повечето от присъстващите, явно дошли заради възможността да получат 'безплатни идеи за бизнес', бяха като опиянени!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 20:29 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
viewtopic.php?p=134186#p134186

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 23:46 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Извън темата/подсказка:
Що разводнявате темата на човека? :K2.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 18:38 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 04 Ное 2007 21:43
И мен от няколко дена ме преследва натрапчивото чувство, че пропускам нещо интересно като не се логвам тук :twisted: А то, ей къде бил циркът :ROTFL :ROTFL :ROTFL
amapola написа:

Амапола, някои са луди по рождение :oops: Абе, ти кви познати имаш :BB08.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 18:45 
~~~~
~~~~

Къде изчезна авторът на темата?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 18:53 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
FRESH написа:
Амапола, някои са луди по рождение

Така е ,сега просто ги виждаме по-често в интернет, а преди нямаше интернет. :D

Бърби написа:
Къде изчезна авторът на темата?

Липсва ли ти?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 18:55 
~~~~
~~~~

Питам...
Днес ми се изсипаха трима такива в офиса. Наведнъж...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 19:02 
№14
№14
Аватар

Бърби написа:
Днес ми се изсипаха трима такива в офиса. Наведнъж...
...

:A9.gif И как се оправи с тях? Я ,кажи! :D
Мани ,мани ,ний хората лудваме . Лошото е ,че никога не знаеш кога лудичките ще решат да се изявят, остава само се молиш да не е в някой от твоите важни моменти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 20:22 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 26 Авг 2009 9:08
Той , човека си направи шоуто видя ни реакциите и вече му писна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 20:28 
№14
№14
Аватар

Пфу! Жалко. Тъкмо почнах да се паля по темета и той ни напусна. Заразно е туй паранормалното ,ши знайте.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 14:46 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 31 Окт 2009 22:27
Сигурно авторът на темата вече е на сигурно място-далеч от враговете си! :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL :ROTFL ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2010 18:56 
~~~~
~~~~

А мен не ме оставя чувството, че е бил един от ония, дето ми гостуваха... :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010 12:34 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 24 Авг 2010 16:44
(автор на темата)
Здравеите

bobo написа: Колко мъже и колко жени са?
Какво плетеш когато ти развалят бримките - чорапи, каренца за маса, или?
Каква порода е кучето?
Кой е този безплатен ясновидец?
На 30 години ли си? Tака си мисля като гледам по жицата.
Не на последно място - защо не се консултираш с лекар? Явно адвокатите и прокурорите, че и полицията не ти помагат..Лекарите ще помогнат - пак по жицата го виждам.

Много са. Някои са с много нарушения други с малко.
Плетох блуза когато това се случи.
Моето е смесена порода от улично и ловджийско птичарско куче. На едните ми съседи е немска овчарка. На другите (Те са по далеч.) е по голямо. Не зная каква порода е. Още много съседи имат кучета. Някои имат малки някои големи.
Безплатния ясновидец мисля че беше Бела. Обявата я има в телетекста на канал 1.
На 30 г. съм.
На доктор ще утида скоро след като си платя усигуровките.

Бърби беше написала: Единствената връзка между раздела и темата ти е една дума-секс.

Наистина че съм объркъл раздела. Сега пиша за последно.

Сиби написа: Получих сигнали свише, че е около 36 годишен :A7.gif :O01.gif

На 30 г. съм.

Loveca_ написа: Иване, nick-а ми е Loveca_ !
Ясновидците нищо не виждат. Забрави глупустите, с които ти е напълнил главата и не търси 'паранормални' неща във всичко, което ти се случва ! Някои неща просто се случват. Кучето лае, без да знаеш причината за това, объркал си плетката... Нормално е.

Ванга е добър пример че ясновидство има. Ето няколко от многото причини да си мисля че съседите ми са насилници.
Показвал съм раздразнения от кучетата им но те не ги махнаха.
Прокурора ми забрани да утивам при адвокат.
Полицията не ми каза подробности като например защо не ги подслушват.
Един ден претърпях убида от едно момиченце.
Доста често са ме гонили пуснати хорски кучета.
Един ден от вратата на стаята се чу джиесемен звук както като се доближи джиесем до говорител и като се мине време се чува звук.
Изчезнаха ми махало, миниски, уокмен, бележка от джоба ми, два лева от джоба ми и друга бележка от бюрото.
Често пъти свирят с клаксони.

westcamp написа: Колега аз имам в Гаража зад вратата един уред /Дрянова бухалка/ който изцелява всякакви пара А,Б,В,Г..и.тн. нормални и ненормални вселявания във чистата и не опетнена човешка душа.Та офертата ми е по 20 лева на човек и ще ви изцеля всичките ще се почуствате като преродени чисти като утрина роса,като вода от пералня в която е използван Finish.

Аз ще утида в чужбина и ще се махна от тях ама се страхувам да не ми направят нещо.

westcamp написа: Да си върже един червен конец на дясната ръка и след 20 дена нищо няма да му остане.

Ще си вържа когато доиде есента.

Червен конец... Бабешки глупости!
Има по-съвременни средства:
Вземаш стар GSM "Моторола" и вкарваш в паметта му номерата на "ясновидците". После си купуваш вестник "Телеграф", изплюваш се три пъти на първа страница и слагаш в него ситно счукан CD на Веселин Маринов, косъм от главата на кмета и поръсваш с боза от язовир "Ти..., от чешмата. После набираш с телефона номер 112, бързо го увиваш заедно с другите гадости във вестника, заливаш го с 1,5 литра бензин "Shell V-Power racing", и го запалваш с китайска запалка. Правиш три задни салта и се провикваш: "Ясновидци! Станете мътновидци! Пу, пу, пу!!!"
Толкоз! :BB07.gif

Този съвет не ми харесва.

Иди в манастир. С молитви и преклонение пред бога ще се изцериш. Говоря ти сериозно!

В манастир не мога да утида, защото ще правя упражнения по ЙОГА и ще съм вегитарианец а които следва християнската религия яде месо.

Божура написа: Сигурно авторът на темата вече е на сигурно място-далеч от враговете си!

Не съм се преместил. Все още имам проблеми.

До всички: Често сънувам сънища със духове. В един съновник пише че трябва да се пазя да не предизвикам съдбата. В периода на нова година съседите ми 5 месеца гърмят с пиратки пак за да ми намекнат че ми следят мисълта и че се движат враждебно срещу мене а също и че са лоши хора. Не пиша че ме заплашват с бомба а че проявяват насилия.

Спирам да пиша вече в този форум. Ще пиша във форум градски въпроси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010 16:12 
ЧЛЕНЪТ
ЧЛЕНЪТ
Аватар

Тук е от: 30 Апр 2008 10:54
Иване,от "Адвентистката" църква ли си?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Окт 2024 2:25

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: