Здравеите
bobo написа: Колко мъже и колко жени са?
Какво плетеш когато ти развалят бримките - чорапи, каренца за маса, или?
Каква порода е кучето?
Кой е този безплатен ясновидец?
На 30 години ли си? Tака си мисля като гледам по жицата.
Не на последно място - защо не се консултираш с лекар? Явно адвокатите и прокурорите, че и полицията не ти помагат..Лекарите ще помогнат - пак по жицата го виждам.
Много са. Някои са с много нарушения други с малко.
Плетох блуза когато това се случи.
Моето е смесена порода от улично и ловджийско птичарско куче. На едните ми съседи е немска овчарка. На другите (Те са по далеч.) е по голямо. Не зная каква порода е. Още много съседи имат кучета. Някои имат малки някои големи.
Безплатния ясновидец мисля че беше Бела. Обявата я има в телетекста на канал 1.
На 30 г. съм.
На доктор ще утида скоро след като си платя усигуровките.
Бърби беше написала: Единствената връзка между раздела и темата ти е една дума-секс.
Наистина че съм объркъл раздела. Сега пиша за последно.
Сиби написа: Получих сигнали свише, че е около 36 годишен
На 30 г. съм.
Loveca_ написа: Иване, nick-а ми е Loveca_ !
Ясновидците нищо не виждат. Забрави глупустите, с които ти е напълнил главата и не търси 'паранормални' неща във всичко, което ти се случва ! Някои неща просто се случват. Кучето лае, без да знаеш причината за това, объркал си плетката... Нормално е.
Ванга е добър пример че ясновидство има. Ето няколко от многото причини да си мисля че съседите ми са насилници.
Показвал съм раздразнения от кучетата им но те не ги махнаха.
Прокурора ми забрани да утивам при адвокат.
Полицията не ми каза подробности като например защо не ги подслушват.
Един ден претърпях убида от едно момиченце.
Доста често са ме гонили пуснати хорски кучета.
Един ден от вратата на стаята се чу джиесемен звук както като се доближи джиесем до говорител и като се мине време се чува звук.
Изчезнаха ми махало, миниски, уокмен, бележка от джоба ми, два лева от джоба ми и друга бележка от бюрото.
Често пъти свирят с клаксони.
westcamp написа: Колега аз имам в Гаража зад вратата един уред /Дрянова бухалка/ който изцелява всякакви пара А,Б,В,Г..и.тн. нормални и ненормални вселявания във чистата и не опетнена човешка душа.Та офертата ми е по 20 лева на човек и ще ви изцеля всичките ще се почуствате като преродени чисти като утрина роса,като вода от пералня в която е използван Finish.
Аз ще утида в чужбина и ще се махна от тях ама се страхувам да не ми направят нещо.
westcamp написа: Да си върже един червен конец на дясната ръка и след 20 дена нищо няма да му остане.
Ще си вържа когато доиде есента.
Червен конец... Бабешки глупости!
Има по-съвременни средства:
Вземаш стар GSM "Моторола" и вкарваш в паметта му номерата на "ясновидците". После си купуваш вестник "Телеграф", изплюваш се три пъти на първа страница и слагаш в него ситно счукан CD на Веселин Маринов, косъм от главата на кмета и поръсваш с боза от язовир "Ти..., от чешмата. После набираш с телефона номер 112, бързо го увиваш заедно с другите гадости във вестника, заливаш го с 1,5 литра бензин "Shell V-Power racing", и го запалваш с китайска запалка. Правиш три задни салта и се провикваш: "Ясновидци! Станете мътновидци! Пу, пу, пу!!!"
Толкоз!
Този съвет не ми харесва.
Иди в манастир. С молитви и преклонение пред бога ще се изцериш. Говоря ти сериозно!
В манастир не мога да утида, защото ще правя упражнения по ЙОГА и ще съм вегитарианец а които следва християнската религия яде месо.
Божура написа: Сигурно авторът на темата вече е на сигурно място-далеч от враговете си!
Не съм се преместил. Все още имам проблеми.
До всички: Често сънувам сънища със духове. В един съновник пише че трябва да се пазя да не предизвикам съдбата. В периода на нова година съседите ми 5 месеца гърмят с пиратки пак за да ми намекнат че ми следят мисълта и че се движат враждебно срещу мене а също и че са лоши хора. Не пиша че ме заплашват с бомба а че проявяват насилия.
Спирам да пиша вече в този форум. Ще пиша във форум градски въпроси.