Насилието в секса. Не просто позволено, по скромното ми мнение направо е задължително. Сега някой от вас ще си каже "Баси кефа, мацката разправя, че е яко, а защо тогава приятелката ми вика полиция?!" В такъв случай съм длъжна да уточня, че тук не говорим за нанасяне на физически травми, а за дразнене на сексуалното преживяване.
Когато бях по-малка, ми попадна розов роман и тъй като съм възпитана, че това не са книги и не заслужават внимание, аз го грабнах и го скрих в чантата преди някой да си е помилил, че съм слабоумна. Интересно ми беше, признавам си, да видя какво толкова пише там, та всяка уважаваща себе си продавачка в хранителен магазин разширява зеници, докато плюнчи пръст да отгърне поредната страница на омачкания розов парцал със заглавие "Дива езда" примерно.
Когато се уверих, че съм сама и няма кой да нахълта и да ме изненада, разтворих тъничката забранена книга. Оказа се, че съм попаднала на роман, спечелил първа награда на някакъв си еротичен конкурс за книги. Късметлийка излязох, нямаше да чета какво да е. Да ви кажа, интересно се оказа. Авторът правеше много препратки към изкуството във всичките му форми, тъй като главният герой беше критик и изкуствовед. Иначе лолитска история - 40-годишен мъж с 16-годишно девойче. Много страст, пътувания, музика и картини.
В една от сцените двамата се карат. След кратък скандал мъжът усеща, че цялата ситуация го възбужда, но ядосаното девойче категорично отказва секс. Тогава героят я поваля на леглото с един шамар, очевидно достатъчно силен. След първоначалния шок, сигурно се досещате, следва умопомрачителен животински секс. Както се изразява авторът: "Ние вече не бяхме човешки същества, а животни, които се бореха за надмощие." Тази сцена за мен беше най-ценната от цялата книга, защото ме накара да се замисля за тъмните човешки страсти. Може би има хора, които предпочитат да "правят любов" и цялата ми изповед им се струва извратена, но скромното ми мнение е, че повечето не сме такива. Насилието в секса е като люта подправка - плачем, ама ни е вкусно.
Нокти
Класика в жанра. Много мои приятели твърдят, че женствеността за тях е в две неща - коса и нокти. Защото почти няма мъж, който да остане безразличен при прокарването на добре поддържан маникюр по гърба му. Ако удоволствието се усили, ноктите се забиват, болезнено е, но за мъжа означава едно - на нея й е адски хубаво.
Коса
Хванете косата й, увийте я около ръката си и я изпънете назад. Ефектите са няколко. Може да контролирате тялото й, тъй като позицията не й дава много възможности за движение. Това пък ви дава усещане за господар на ситуацията, което едва ли ще ви е неприятно. За нея е добре, защото косата е свързана с доста нервни окончания. Плюс това единственото място, където на жената й харесва да е подчинена е в леглото.
Зъби
Хапете. Бавно, леко и закачливо. Ако усетите, че партньорът се наслаждава, усилете натиска. Сменяйте местата, изучавайте тялото. Няма място, което да не може да бъде хапано, просто трябва да внимавате със силата. Ако нещата стигнат до белези, внимавайте те да не са по видими места. В случай, че сте попаднали на свенлив партньор, насочете го. Знаете ли какъв ефект има репликата "Хапи ме"?
Колани, шалове и всякви въженца
Разбира се, чувствайте се свободни да използвате въображението си. Всичко, с което можете да завържете партньора си или да бъдете завързан. Усещането за господар и подчинен важи със същата сила. Особено се засилва ефектът, когато са завързани и очите. Най-обикновен жест като целувка и галене се превръща в експлозия на възприятията, понеже очите не са имали възможност да предадат на мозъка знанието, че нещо такова предстои. Разтопен восък, ледени бучки, всякаква храна и течности - истински пир за тялото.
След всичко казано рискувам да навляза в една друга материя, която обаче трябва да бъде тема на друг материал. Говоря за камшици, шипове и всякакъв вид мъчния, които доставят удоволствие на определен тип хора. Няма да ги намесвам. Целта ми беше да кажа, че насилието, когато е в граници, е едно от нещата, които ни различава от животните. Защото мозъкът ни позволява да изпитваме възбуда от действия, които чистият инстинкт би отхвърлил като неприятни. Забавлявайте се.