ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 01 Дек 2023 9:00

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Ангел Ангелов
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2009 23:43 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 27 Сеп 2009 16:49
(автор на темата)
Всичко необходимо като информация го има в този сайт

http://www.angelangelov.net/

Излишно е да пиша сантиментални призиви,само ще спомена,че става въпрос за един прекрасен човек,който в момента преминава през деветте кръга на ада за да може да прегърне отново детето си...всички можем да помогнем - 1.20лв не са кой знае какво,но 1000 пъти по 1.20 дават шанс на един невероятен човек да се върне към нормалния си живот и на едно прекрасно дете да има отново своя татко.Изпратете SMS с текст DMS ANGEL на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , vivatel и M-Tel). За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20лв. с ДДС.

Ако си мислите,че това е поредната кампания чиято голяма част от парите "потъват" неизвестно къде ще Ви помоля да погледнете следните теми(надявам се админа ще разреши линкове към други форуми)

http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,45559.0.html
http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,46131.0.html

Но въпреки всичко най-сигурния начин да се уверите,че парите Ви отиват по предназначение си е SMS-a,благодаря ви!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Ангел Ангелов
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2009 0:05 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 27 Сеп 2009 16:49
(автор на темата)
Та доколкото разбрах Ангел и сестра му летят утре за Москва където ще бъде направена първата му операция за присаждане на стволови клетки,за съжаление обаче това не е края защото при всички положения ще трябва поне още една операция,която не може много да се отлага струваща около 6000 евро.В сметката на Ангел са останали около 1000 евро дарения та събирането на тези 5000 евро са следващата ни цел,за което пак се обръщам към вас за помощ.Ако на някой все пак му е съмнителна тази кампания може да ми звънне да ме пита и тнт...ще го уверя,че всичко е коректно и точно,вярно е,че аз не съм официално лице на фондация или нещо от сорта,а само приятел на Ачо,но все пак има начин да покажа,че всичко е коректно.
Освен това ще бъда благодарен и за всякакви идеи или желание за помощ относно събиране на дарения или разпространение на номерата за СМС-и.
Благодаря на всички!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 01 Дек 2023 9:00

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения