Много добре са карали момчетата. Мога до Финистере да карам зад тях. Адекватна скорост за градски условия, нямам спомени да съм изпреварвал и в града. Както е казал духовният ми баща Лао Дзъ - "Да виждаш нещата такива, каквито са, е лесно. Силата е в това да можеш да ги приемеш." И аз съм изпадал в подобна ситуация, когато се озовах веднъж в 17.30 на пазара, но реших проблема кардинално. Не излизам в града 7.00 до 9.00 и от 16.00 до 19.00, когато робите отиват и се връщат от работа. Както казва духовният ми брат Ивелин Михайлов - "Не можеш да обясниш на комара, че не е хубаво да те хапе, неговата природа е такава. Единственото, което можеш да направиш е да вземеш мерки да не те хапе." И аз мога да тръгна да се оплаквам и ядосвам, но робите ако имаха акъл, нямаше да ходят да слугуват на господарите си и да се бутат в трафика, ами щяха да си правят кефа като теб! Затова съм им дал 4-5 часа да се бутат и да ходят да робуват. Те ако излязат извън матрицата като теб - и двамата ще умрем от глад!