Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3191 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Абе, те милиарди си вземат жени, които са лапали чурките на други, ти се възмущаваш от двама, които били пресекли някаква линия. Ти представяш ли си, майка ти да е лапала на други, освен на баща ти! Аз не бих искал да имам такава майка. Аз от моята майка друго съм видял. Затова съм номер 1, затова съм най-големият!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12056 Местоположение: The O.C.
Прибирам се една вечер от Дивдядово към Херсон с кола и ми правят впечатление някакви мигащи сини светлини на някое от огледалата. На легналия полицай до вимпрома ме настигна това МПС. Аз дадох десен мигач и спрях да го пусна. Стори ми се, че ми присветна с фарове, още малко в мен щеше да се блъсне. Линейка. След като мина покрай мен, спря сините буркани. На първия светофар до Зодиака чакаше. На следващия до бившия РУМ пак чакаше. На кръговото на Херсон пак чакаше... и пак без бурканите. Що за хора само...
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Имам чувството, че съм в нечий to do полицейски списък. Почти всеки месец ме спират вечер между площад "Кристал" и Херсон за проверка. Всякакви пътни полицаи се изредиха да ми искат документите и да ми гледат оборудването. Още като видях две от колите пред мен как паркираха и ми стана ясно, че виждат полицейската кола от по-далеч от мен. А не бяха някакви брички. Много искам да попитам пътните полицаи защо точно ме спират, ама се притеснявам, че ще го приемат за заяждане. Фаровете ми светят, с колан съм, всичко платено...
Блажени са вярващите! Къде се загуби изпадналият германец max, да цитира алтернативните медии и да тръби колко кешовица имал, пък цял живот слугува и робува?!
Лягай да спиш, max. Утре пак ще ставаш рано да ходиш да слугуваш на господарите си, на изпадналите германци, ще се буташ с другите роби във влака и метрото, ще стоиш вързан в някаква клетка, и така до края ще се въртиш като хамстер в колелото. Дано да има повече балъци като теб, които вярват на алтернативни медии или на нещо друго, че всички ако прогледнат, ще трябва и аз да започна да работя.
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Пътувах извън града. Както си е обичай - аз се движа с максимално разрешената скорост, покрай мен минават (изпреварват) автомобили, все едно съм спрял. На един участък от баири със съвсем малък участък без видимост, един ентусиаст как се нави, не знам (за него участъкът без видимост е бил по-голям), решил да ме изпреварва. И точно от това неизвестно място, се появи кола. Оня почти се е изравнил с мен, затова реших да натисна спирачка, за да си завърши маневрата. Той, обаче, е решил да се върне зад мен и едва се отърва. След това, спазваше голяма дистанция и не се е опитвал да ме изпреварва.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 12 Окт 2024 6:02
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения