ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Сеп 2024 16:20

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Кой ви ядоса днес?
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2016 16:44 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
За квалифицираният и усърден човек има работа където и да е. Навсякъде си има специфичните проблеми. Ако човек преодолее езиковата бариера и си намери работа в чужбина пътя е по гладък. От друга страна правенето на бизнес у нас е по лесно, конкуренцията не е толкова жестока. Предприемчивите хора у нас постигат много повече от работещите в чужбина.
А сега по темата. Често ме ядосват различни хора но като поохладнея разбирам, че при всички случай по някакъв начин съм ги предизвикал сам, и ако потърся виновният очевидно, че това съм аз самият. Ако ли не, ако понякога нямам вина се оказвам отново виновен, ако съм се разпалил след като не съм бил виновен, и съм налял масло в огъня, като отвръщам с ярост към проявяваната такава към мен. Много по безболезнено би били ако в момента на конфликт запазя самообладание, дори сто пъти да съм прав, без да се ядосвам излишно.
Излиза, че когато се ядосам не мога да обвинявам когото и да е, освен себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2016 17:24 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
max написа:
Бърби написа:
И това девойче ще учи международни отношения.
Боже! Какво ни се случва и как позволихме тая зверска простащина и чалгия да ни превземат и да унищожат ценностите, които сме имали:(

Все още ли България се развива проспериращо и да се живее и работи там е прекрасно или вече си на друго мнение :?: :BB07.gif

Ех, max, не се отказваш:)))
Не съм твърдяла, че България се развива проспериращо и ти много добре знаеш, че съм твърде критична към управляващата върхушка..И , въпреки очакванията ти, тук може да се живее прилично, стига да не те мързи и да имаш акъл. Прекрасно е, разбира се, нима си помислил друго?:)
И, за да сме в темата, нямам поводи за душевни драми:)

п.п Ти още ли си ядосан на меркел? На мен ми прилича на безлична бабишкера от оня век, чудя се какво й е влиятелното на тая дама?

п.п.п Не съм ядосана, но ме дразнят утрешните михлюзи, дето ще си развяват задниците на гейпарада..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2016 20:10 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 03 Юли 2008 20:56
Някакъв проблем ли имаш с гей-парадите :?:
Ето ти видео от извора, аз съм ходил на гей парад в Германия още преди години и си е съвсем културно, нормално, снимах. Не виждам нищо извратено в цялото мероприятие, напразно се палите в България, това си е нещо нормално по света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 8:27 
~~~~
~~~~

max написа:
Някакъв проблем ли имаш с гей-парадите :?:
Ето ти видео от извора, аз съм ходил на гей парад в Германия още преди години и си е съвсем културно, нормално, снимах. Не виждам нищо извратено в цялото мероприятие, напразно се палите в България, това си е нещо нормално по света.

Не можах да изгледам 'извора', а и не виждам какво различно от тукашните ще видя:)
Мога да ти кажа какво против имам, изглежда не си чел, а и не си длъжен да помниш какво съм казвала многократно по темата.
Нямам против различните, разбира се, но имам против демонстрацията на различност, ако ме разбираш. Както и повечето от тези, дето не одобряваме тази арогантна демонстрация. Хората, дето участват в това парадиране, да , точно парадиране, едва ли ли имат чак такива лоши намерения, може би просто са си съвсем светни, нелоши човеци, но съвсем доброволно се включват в поредното разделение на обществото с подобни изяви. Да си видял другата страна да демонстрира сексуалния си живот на улицата? Ползата от които е да е различни е, ако носят прогрес на обществото, ако са двигател на пътя към напредъка, а практиката показва съвсем друго- за мен послушанието е застой. А демонстрация и застой...айде, моля те,да не си губим времето в приказки:) Навсякъде ни натрапват еднополовите отношения- то не беше по тв, на улицата, в управлението, ако щеш...И до къде я докарахме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 8:33 
Форумен дух
Форумен дух

Я пак, другата страна не демонстрира нищо ли? А воденето за ръка по улиците? А целуването на публични места? А натискането по парковете какво са? На всяка крачка в живота по някакъв начин се демонстрира хетеро-моделът. Еми нека и другата страна да има тази възможност! Спрете да хленчите, а мислете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 8:45 
~~~~
~~~~

Другата страна, детио се целува и натиска по градинките, НЕ ДЕМОНСТРИРА парадирайки, на специално нарочен парад, не навира сексуалността си толкова агресивно и нагло и не пречи на обратната страна, ако мога така да се изразя. Ако гей-обществото е достатъчно толерантно, не би трябвало да се впечатлява от натискането по пейките в градинките:) Явно не е! Явно е и толкова отвратително нагло, че точно на черешова задушница, тръгна да си развява т.нар различност по улиците. Това не е ли гнусна проява на незачитане, на неуважение, на опит за разделение? Лично за мен е жалка пародия, ако трябва да съм откровена..
Сри да хленчиш, а мисли...по възможност с правилната глава!:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 10:49 
Форумен дух
Форумен дух

Точно както на теб ти е неприятно да гледаш как те си развяват някои работи и парадират, по същият начин на тях им е неприятно да видят когато ти се натискаш с някой мъж по пейките в парка, в киното, или във влака... Да има някаква разлика? За това не помисли, а даваш акъл на другите :A1.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 13:20 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
Тези хора демонстрират, защото са приемани с ненавист и отвращение от обществото, и това не им харесва. Вече не се срамуват, и искат да покажат на останалите, че няма повече да търпят такава дискриминация и пренебрежение. Дори нещо повече живота си е техен, и искат да правят онова което им харесва. Просто природата ги е създала различни от останалите искат или не това е факт. Любовта е движеща сила в човешките взаимоотношения и никой не иска да я скрива повече. А на нас не ни остава нищо друго освен да ги приемем такива каквито ги е създал бог, без значение, че ни ги разбираме и ни дразнят. Толерантността е основа на демократичното ни съществуване.
Който и друг ден да бяха избрали едва ли противниците им биха изменили отношенията си към тях. Освен този проблем във форума с голяма нетърпимост се отнасяме и към политическите си опоненти. Това също е голяма пречка да дадем на всеки заслуженото му, и го оставим да си върши работата си, без значение на кой симпатизира и кой люби. Преди както и сега нашите кадри се избират не според възможностите и уменията си, а в зависимост от политическите си убеждения. Е докога ще продължаваме с това невежество и подкрепяме верните си некадърници?
Ето предстоят ни президентски избори, но няма дебати и обсъждане. Кандидатите още са в сянка, да не би някой случайно да извади някой компромат до изборите. Е за каква демокрация става на въпрос? Защо не искаме да се учим от Америка, където няма скрито покрито и всички кандидати се излъчват сред широкото допитване както на партиите така и на обществеността. Хората гласуват без да имат възможност да разберат намеренията и възможностите на този който избират. Защото президента трябва да е верен на партията и олигарсите скрити зад тях, защото те го избират, а хората само гласуват водени от политическите си вождове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 15:27 
~~~~
~~~~

max написа:
Точно както на теб ти е неприятно да гледаш как те си развяват някои работи и парадират, по същият начин на тях им е неприятно да видят когато ти се натискаш с някой мъж по пейките в парка, в киното, или във влака... Да има някаква разлика? За това не помисли, а даваш акъл на другите :A1.gif

Да си призная, не съм виждала педали да се натискат на публични места. Не би ми било неприятно, все тая, щом не участвам в изпълнението:)
Но тая гейска показна шарения веднъж годишно, ми идва в повече. Случайно ли е, че съвпадна с черешова задушница или просто си търсеха скандал?
И естествено,че бих се натискала с мъж, бих се влюбвала именно с мъж, ако може да е стопроцентов. Всички останали от трети до осемнайсти пол, милите, да си намират половинките, някак, но без да ми влизат в личното пространство...АКО МОЖЕ! Ако не може, няма как да очакват толерантност, зачитане и уважение. Кое, точно, не ти е ясно?:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 16:22 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 15 Яну 2007 14:01
Чоко написа:
Какъв е този шум на улицата, Джон?

- Гей парад, сър.

- И какво искат?

- Еднополова любов, сър.

- И кой им забранява, Джон?

- Никой, сър.

- Тогава защо крещят?

- Ами педераси, сър. . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 16:40 
Форумен дух
Форумен дух

Бърби написа:
Да си призная, не съм виждала педали да се натискат на публични места. Не би ми било неприятно, все тая, щом не участвам в изпълнението:)
Но тая гейска показна шарения веднъж годишно, ми идва в повече. Случайно ли е, че съвпадна с черешова задушница или просто си търсеха скандал?
И естествено,че бих се натискала с мъж, бих се влюбвала именно с мъж, ако може да е стопроцентов. Всички останали от трети до осемнайсти пол, милите, да си намират половинките, някак, но без да ми влизат в личното пространство...АКО МОЖЕ! Ако не може, няма как да очакват толерантност, зачитане и уважение. Кое, точно, не ти е ясно?:)

Не си виждала, защото ги е страх от хомофоби като теб. В това е проблема.
Те си правят парада на определен ден както всяка година, а това че тази година черешова задушница е съвпаднала с него си е проблем на църквата, а не техен. Защо въобще правиш връзка между гей парад и църковен празник? Дай да няма гей парад, понеже в определен ден има хетеро-сватба...?
Не виждам някой да ти влиза в личното пространство. Да не би да идват у вас да ти звънят като натрапниците-коледари? Ето кое е влизане в личното пространство. Никой не те кара да ходиш на улицата, когато има гей-парад. Твой си е проблема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 16:43 
~~~~
~~~~

Аз проблеми нямам!:)
Очевидно, ти имаш..
...щом и коледарите намеси, какво да те мисля...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 19:25 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Max, имаш ли си приятел?
Към модераторите : моля не трийте, спам е, ама много ме вълнува отговора. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2016 19:31 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 05 Яну 2009 13:17
Какво се занимавате с тия педе**си!?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юни 2016 18:08 
Форумен дух
Форумен дух

bobo написа:
Max, имаш ли си приятел?
Към модераторите : моля не трийте, спам е, ама много ме вълнува отговора. ;)

Нямам си. Удовлетвори ли те този отговор или ти се щеше да е друг? :A1.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 44  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Сеп 2024 16:20

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: