Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4630 Местоположение: Шумен
Извън темата/подсказка:
Ловец,дане си взел книжка?
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
И защо те подразни? Затова, че не иска да работи и да се излага с липсата на консумативи в българските болнични заведения ли? Че не иска да гледа мъката на страдащите болни, натъпкани в мръсни мизерни стаи без никакви условия? Не само, че докато си здрав не получаваш уважение и достойно отношение от родината си, ами дори и когато умираш те оставят да умреш като куче. Братовчед ми е лекар и от 20 години е в Германия. Вече има собствена частна практика, дори не се налага вече да работи на държавно там. Ето интервю с него от вестник "Стандарт":
Цитат:
Сънувам България само в кошмарите си "Понякога нощем ме спохожда кошмар - че ме връщат на работа в София. Не, нямам страх от това да се върна в страната. Страх ме е, че могат да ме накарат да работя там. През януари ми се наложи да вляза в българска болница. Във Варна. Баба ми умираше. Беше отделение за хора, получили инсулт. Приличаше на лазарет от Балканската война. Ужасих се. Ясно е, има ситуации, в които медицината нищо повече не може да направи, където и да е по света. Но поне в Германия ти дават възможност достойно да си отидеш от този свят. Докато в България умирането в болница е унижение. Не стига, че си живял унижен, ами и до последния миг те държат така. Ето, това не можах да понеса."
И защо те подразни? Затова, че не иска да работи и да се излага с липсата на консумативи в българските болнични заведения ли? Че не иска да гледа мъката на страдащите болни, натъпкани в мръсни мизерни стаи без никакви условия? Не само, че докато си здрав не получаваш уважение и достойно отношение от родината си, ами дори и когато умираш те оставят да умреш като куче. Братовчед ми е лекар и от 20 години е в Германия. Вече има собствена частна практика, дори не се налага вече да работи на държавно там. Ето интервю с него от вестник "Стандарт":
Цитат:
Сънувам България само в кошмарите си
max, нали не очакваш да се ядосам или подразня?:) Интервюто с братовчеда е отпреди десет години. Би ли го попитал как сънува днес България?:)
Дали ще бъде по-щастлив, докато лекува принудително /след време/ икономически емигранти в новата си родина или двойно по-нещастен за това,ч е не е избрал да лекува за без пари дядо Генчо, комшията, примерно?
п.п В България не е проблем да си направиш частна практика във всеки един момент, ако си лекар- всички кадърни имат такава и работят на по две места- в държавното за престиж, в частното- за пари. И не ми минавай с номера за мизерията, щото това НЕ Е ВЯРНО!
Това някакъв опит за заяждане ли беше? От няколко години си правя зъбите САМО в Германия. Не виждам причини защо трябва да ги правя в България при положение, че за здравноосигурени в Германия като мен ВСИЧКИ пломби са безплатни, а не само ДВЕ годишно, както е в България Един път си направих зъб в България, понеже в Германия искаха да ми го вадят, но аз не дадох, и го направих в България, където му сложиха коронка. В Германия искаха да го вадят и да правят мост. Но аз не се съгласих. И да, интервюто е от преди 10 години, а аз се виждах с него за последно преди ЕДНА година и продължаваше да е щастлив, не само има частна клиника, но и си е купил собствена КЪЩА в богат квартал на Берлин. Преди 10 г. все още работеше в държавна болница. Ожени се чак на 48, и сега има две малки деца. Допреди това си живя живота. От това по-хубав живот, къде Бърби!? Така че колкото по-малко говориш, толкова по-умна изглеждаш, сори за клишето, ама е така
Какво било щастието за дребния погерманчен българин. Ти да видиш:)))))))) max, да ти подскажа: ако по-малко говориш, по-малко самотен и нещастен ще изглеждаш Няма нужда от театър, особено във форума..
Поздрави от отпуската в Италия, заедно с гаджето, където сме в момента, искаш ли пощенска картичка от Виареджо? Видя ли сега колко глупаво изглеждаш, когато се опитваш да се заяждаш
Поздрави от отпуската в Италия, заедно с гаджето, където сме в момента, искаш ли пощенска картичка от Виареджо? Видя ли сега колко глупаво изглеждаш, когато се опитваш да се заяждаш
Аз ли изглеждам глупаво или ти ставаш смешен с демонстрациите си от почивка с...гаджето...в известен гейкурорт?
Няма да ме ядосаш, нито да провокираш завист...а в Италия предпочитам източното крайбрежие, макар, че не струва и наполовина на нашето северно:))
Ми хотелът ни е във Флоренция бе кукло, а най-близкия морски град от там е Виареджо. Или Флоренция с нейния консервативен дух и история също е гей-столица на Европа??? Ние с гаджето от ЖЕНСКИ пол всеки ден сме някъде из Тоскана-било в Пиза, било в Лука, било в Сиена или Сан Джиминяно. Просто днес се случи да сме на море във Виареджо. Нещо си се объркала и пак си ударила на камък. Продължавай да видим какво още ще измислиш, след като и това не хвана декиш. Гей-курортите са в Испания-Ибица, Ситгес и прочее, но аз не съм ходил там.
Ми хотелът ни е във Флоренция бе кукло, а най-близкия морски град от там е Виареджо. Или Флоренция с нейния консервативен дух и история също е гей-столица на Европа??? Ние с гаджето от ЖЕНСКИ пол всеки ден сме някъде из Тоскана-било в Пиза, било в Лука, било в Сиена или Сан Джиминяно. Просто днес се случи да сме на море във Виареджо. Нещо си се объркала и пак си ударила на камък. Продължавай да видим какво още ще измислиш, след като и това не хвана декиш. Гей-курортите са в Испания-Ибица, Ситгес и прочее, но аз не съм ходил там.
Хайде не хапи, беззъбо пале:))) Картичка от Виареджо щеше да ми пращаш, а сега се обясняваш като ученичка:)))))) Няма нужда да изсмукваш през пръстите си оправдания, хайде марш при гаджето
п.п Комплекси не се лекуват с перчене през форума
п.п.п Хайде да видим какво ще изпляскаш, вместо да идеш да си ближеш....сладоледа
Това, че имам картички от Виареджо нали не би трябвало да означава, че не мога да имам снимки и от Флоренция, или женската логика просто е такава Откъде е това а Бърби, я да видим като си ходила толкова много по Италия дали е Флоренция или не е аджеба?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Авг 2022 15:47
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения