ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Окт 2024 16:01

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ..: Кой ви ядоса днес?
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2016 13:59 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Извън темата/подсказка:
Предишната управа за "внимавай като се разхождаш да не ти падне тухла на главата" ме беше баннала за заплаха, а ти на баш админа викаш, че го знаеш къде живее и ще ходиш у тях...Отделно той си позволява да кълне цял етнос...

09.09.2016г. -> Една бяла войничка, дето трябваше да е пред мене на опашката, незнайно как и защо предреди 10 войника и накара една черна войничка да ѝ поръча. После пък на пешеходната един син войник ми взе предимството (и мина пред мен) с колата си, която също беше синя.
За капак тия от КАТ дето за 19 дена не можаха да спрат от движение МПС, дето е седяло близо 5 месеца без ГО, днес вече и тя е платена. :K2.gif Чудя се за какво им плащам заплатите, като не им се работи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Кой ви ядоса днес?
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2016 17:59 
Титан на мисълта
Аватар

Кмета първо ми наруши конституциалното право на неприкосновена кореспонденция като ми спря нета. Второ Кауфланд. На вестника нещо е намалено от 1 и 39 на 99 ст. а на касовата бележка ми е таксувано като 1 и 59

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Окт 2016 12:54 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Едно синьо петно, дето се напъва да стане герберско ла@но :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Окт 2016 18:11 
Титан на мисълта
Аватар

Две торбички. Пазарувам си аз качествена стока - не в пластмасови съдове, както меда на Thunderbird, плащам на касата, вдигам торбата и последователно ми се късат двете дръжки. Попитах на касата, доколко любезно след като съм ядосан, не знам, дали имат от безплатните торби и касиерката ми метна една, даже без да я разтвори. Отидох навън да си пъхна старата в "новата", понеже като шофьор съм длъжен при първа възможност да пусна опашката зад мен :) . Пъхам я и аха да вдигна, дръжката на "новата" торба издава признаците на дръжките на старата. Направо си я доскъсах с две ръце и хванах 4-те или 8-те дръжки, все едно мъкна чувал. Когато усетих, че и от другата торба няма да излезе нищо ( това с дръжката ) от устата ми се отдели "майка'т" ама се усетих навреме, че не знам кой е производителят или къде е фабриката и се спрях.
Напоследък много ми се насъбира из "университета", ама да видим на кого или къде ще си го изкарам ( ядът ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2016 9:15 
Баш майстор
Баш майстор

Тук е от: 05 Мар 2008 22:47
Аз гледам да не се ядосвам. Случва се много, много рядко.
Така, че скъпи съфорумци пестете си нервните клетки, че не се възстановяват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2016 17:29 
~~~~
~~~~

Извън темата/подсказка:
Пестим ги, пестим ги...и трупаме мастни:))))))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2016 20:57 
Титан на мисълта
Аватар

Преди час и половина купих електрическа крушка и вече изгоря. КЗП ще ми помогне ли? Ще ми върнат ли парите в магазина, ако отида да я върна?
Моя грешка. От един телевизионен техник знам, че като донесе телевизора ремонтиран вкъщи, самият телевизор трябва да се климатизира, преди да се включи. Затова завих крушката, която имах за резерва ( най-много 2 месеца да съм я купил по-рано от същият магазин ). Та горното над послеписа не е точно така. Ама се чудя каква е причината една крушка да свети само час и половина и след това да изгори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2017 13:15 
Титан на мисълта
Аватар

Днес установих, че годишната ми лихва е 2 лева, а месечно ми вземат по 2.10. Тъй че спестовността от ДСК трябва да отпадне. Трябва да стане държавна каса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2017 17:47 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
Извън темата/подсказка:
Старите крушки със нажежаемата волфрамова спирала са без гаранция, докато енергоспестяващите и лед са. Старите крушки от този вид бяха надеждни защото спиралите им се изработваха в Германия, а сега в Китай. Когато ги купуваш енергоспестяващи или лед, се интересуваш колко гаранция имат(ако някои искат да ти я продават без гаранция не я купувай) удрят ти печат на опаковката, поставяш касовата бележка в нея и я запазваш. Не знам защо има хора купуващите старите 100 ватови, харчещи 10 пъти повече от 10 ватовите лед? Десет лед крушки биха харчели колкото една. Доколкото знам в ЕС вече с забранени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Фев 2017 12:07 
Титан на мисълта
Аватар

Извън темата/подсказка:
Аз си вземам такива със специално предназначение. Малко или много заобикалят европейският закон. Ето информация:
Лампи Крушки със специално предназначение
Според чл. 2, ал. 4 от Регламент 244/2009 за прилагане на Директива 2009/125/ЕО за създаване на рамка за определяне на изискванията за екодизайн към продукти, свързани с енергопотреблението:
„Лампа със специално предназначение е лампа, която не е предназначена за осветление на жилищни помещения поради нейните технически параметри или защото съответната продуктова информация указва, че тя не е подходяща за осветление на жилищни помещения”. Според разпространеното през май 2009г. тълкуване на Европейската федерация на компаниите в осветлението (European Lamp Companies Federation (ELCF) лампите със специално предназначение включват и удароустойчиви лампи.
Лампите със специално предназначение (ЛСП) остават извън действието на приетия през март 2009г. Регламент 244/2009 от Европейския парламент, имащ за цел поетапното извеждане от пазара на конвенционалните лампи с нажежаема жичка, неотговарящи на поставените нови изисквания за екопроектиране. ”
А твоя лед не е полезен за очите. Мисля, че бялата светлина от него ... а бе свързана е със синя светлина някак, а това вредяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Мар 2017 22:55 
Титан на мисълта
Аватар

В тоз "университет" пак "умрях от глад" с 15 лева на хартиен носител в джоба. Баси безумието да можеш да си купиш храна в близките 500 метра само от "вединг" машини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2017 3:11 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 15 Яну 2007 14:01
Или бистро "Готи" е затворило, или си мерил 500 метра на зиг-заг из военното училище. :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2017 11:19 
Титан на мисълта
Аватар

Изображение
Малкото междучасие е 5 минути, голямото е 10. Да бягам ли предлагаш или да минавам на пряко през портала за военни автомобили?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2017 8:36 
Титан на мисълта
Аватар

Днес пак установих, че някой си неизвестен извършител ми е кастрил розата. Тя тъкмо беше станала по-висока от Заро, заради люляка, който е над нея. Сега избило на 3-4 места на ниското. Ще кажеш, че я отглеждам, за да си правя розово масло от нея.
Тоя път не издържах и изпсувах на двора, ама оня негодник не се показа на прозорец/тераса.
Сигурно е на работа.

Понеже се съмнявам в един, който откакто се е нанесъл подкастри всички плодни дръвчета в двора, мисля да му купя една роза да си я засади и да си я гледа както знае, а моята да не пипа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2017 18:55 
~~~~
~~~~

За мен ли я пазиш толкова?:)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Окт 2024 16:01

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: