Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
ОРАНЖЕВИЯТ КАМИОН! Вървя си аз с Джон Колтрейн в ушите (Виктор Пасков още не ме пуснал) - най-топлият саксофон, който съм чувал. Изведнъж огромният, космат мастодонт от 50-те години, който би трябвало да почиства улиците забуча. Пушилка, замазани четки и едно "брууууууум". Няма надвикване. Забавям, той също. Забързвам, четките му се движат с един оборот по-бързо. А след него лайна. Една идея по-редки, отколкото преди него. Аргхххххххххх! Както биха казали клaсиците Venom.
Че трябва за пореден път да остана далече за дълго време от приятели и семейство, нещо с което не мога да свикна, а съм безсилна да предотвратя. Но яд точно не е, а вид бъдеща носталгия, все пак има компенсация и с други положителни житейски срещи, събития и вълнения. Комбинирам две теми, но това за момента е и най-голямото ми предизвикателство в живота, колкото и несъществено да е то на фона на чужди житейски несгоди, време е за поредна адаптация
Тук е от: 29 Яну 2007 13:53 Мнения: 328 Местоположение: Балирам мъгла на луната :)
Ядосва ме че се ядосвам хаха . Вбесява ме и администратора на форума, ще взема да си сложа резервни препинателни знаци в профила като се дразни да си ги взема от там, не съм в форум за правопис мисля.
Извън темата/подсказка:
МОЛИТВА ЗА ХОРА ПОД НАПРЕЖЕНИЕ... Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя, Куража да променя нещата, които не мога да приема, И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес, Защото ме вбесиха. И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес, Защото може да се окажат свързани със задника, който може да ми се наложи да целувам утре. Помогни ми да давам по 100% от себе си в работата... 12% в понеделник 23% във вторник 40% в сряда 20% в четвъртък 5% в петък И ми помогни да запомня... Че когато имам наистина лош ден И изглежда, че хората се опитват да ме вбесят, Ще ми отнеме 42 мускула да се намръщя И само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да ми го духат. Амин
_________________ rover, wanderer, nomad, vagabond, call me what you will...
ако съм изтървал препинателни знаци ето тук има резервни такива! !!!???????....,,,,,,,,,,,,;;;;;;;;;;;'''''''''"""""""""""::::::::::::------- @ beep beep а главните букви къде са ?
За beep beep не са важни явно. Освен другото, трябва да има ":" накрая, а не "!". Няма ли тук начална учителка, че да дръпне един урок по граматика от първи клас?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 16 Авг 2022 0:17
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения