Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Генко изкарва 400 лева на месец... А жена му харчи по 800 лева на месец... Питане:досеща ли се Генко за съществуването на Иван???
-- Чет Яну 23, 2014 17:59 --
18+
Извън темата/подсказка:
Влиза петокласник в магазин: - Лельо, дай едно тафе! - Моля? - Тафе бе, лельо, тафе! - Не знам какво е тафе! - Абе, тафе за пиене, тафево тафе със захар! - Съжалявам, не разбирам! -Е да ми ядеш тура тогава! - Марш от тук, калпазанин ниеден! Не те е срам! - Аааа, тура знаеш, а тафе не знаеш!
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 987 Местоположение: Шумен
"Продавам Москвич Алеко от Бързи и Яростни 7. Много добър автомобил с предно , задно и странично предаване. 4х8 , блокаж на диференциала.Стерео инжекция с газ,мас и оцет. Летни джанти + Зимни джанти и пролетни джанти ПОДАРЪК! Цената е без кормилото и двигателя с тях цената е 18 000лв. М-броня М-огледала спортно окачване Ловато ,Бордови комп TOSHIBA с 2gHz RAM! Газовата бутилка на мястото на предна лява гума! Спортна тапицерия. Колата е по принцип 200 коня, но съм сложил Дискета за Терминатор на бордовия компютър и сега е 390 коня като не броим спортния филтър от кафе машина Индезит! Олекотени валове , олекотени спирачни дискове , олекотен радиатор , резервоар и спортни плафони ! Много запазен за годините си автомобил с леки забележки по ходовата част , боята , двигателя , окачването , светлините , спирачната система , запалването,купето и др. Колата е перфектна за дрифт , драг , оранйе , тесане , асвалтиране , трамбоване , сеенйе и да плаши ората по улицата. Може бартер за IPhone 5s или инкубатор с доплащане от Ваша страна. Моля само за сериозни обаждания!\"
Здравейте колеги, днес си инсталирах Win7 64b. Обаче при инсталацията, създадох само ситемния дял. Инсталира се уйна, реших да си създам нов дял със системния инструмент на уйна. Посочих неизползваното пространство, уйна се рестартира и не иска да тръгне. Излязоха ми две опции, едната е уйна да се стартира нормално, другата е стартъп репер. Пробвах да пусна уйна, не тръгна. Рестартира се уйна. Пуснах стартъп репер и вече чакам 3 часа. Какво да правя?
Му уакал си "уйна" /тва нещо, като вуйна ли е или като уй/?
Слагаш диска с "уйна", когато излезе екрана за инсталация, кликаш долу вляво "репер" и се надяваш да си намери инсталацията и да въстанови буутлоъдъра.
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
При мен миналогодишното възстановяване на bootloader стана чрез копиране от уеб-страница под Linux. Не съм спец, но за 16 години не съм чувал някой да си е оправил линукса чрез "уйна".
Помня времената от преди ГЕРБ, когато влизах с 5 лв в супера и излизах с 2 кг месо, 2 бутилки уиски, 2 хляба, чувал с картофи, няколко кутии бонбони, кило сирене, пита кашкавал и литър мляко. А сега какво? Поставиха видеокамери...
Интернет експлорер има смелостта да те попита дали да ти бъде браузер по подразбиране,а ти не смееш да попиташ момиче дали иска да излезе с теб =-= Инженер, който дълго не можа да нарисува плана за евакуация, в момент на просветление подпали сградата и започна да наблюдава откъде излизат хората...
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Попаднах на телевизията олицетворяваща журналистическата безпристрастност и обективност, която съм сигурен на 100%, че е основно средство за информация на форумните русофили
Буратино отива при татко Карло: - Тате, абеее, трябва да ти споделя нещо... - Кажи сине! - Отдавна се срещаме с Малвина... и ми се щеше... вече да съм с нея. Нали ме разбираш?... - Разбрах, сине, разбрах!... И татко Карло се захванал за работа: намерил пръчка, внимателно я сложил там където трябва, взел шурката, почистил я. А после я издухал: - Е, сине, вече можеш да отидеш при Малвина! - Слушай, пич! Заеби Малвина! Я давай още със шкурката!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 06 Окт 2024 12:10
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения