Тук е от: 27 Яну 2008 15:23 Мнения: 179 (автор на темата)
Предполагам,че всеки от нас има любими "крилати"мисли,сентенции,пословици,поговорки,притчи,басни,цитати,свежи хрумки "собствено производство"и т.н.,които иска да сподели и коментира със съфорумниците.Предлагам да го направим в тази тема.Аз бих започнал с една мисъл на един велик българин: "Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме!" Васил Левски
Подписът на ококорко много ми харесва. "Никога не си това, за коет се мислиш."
Благодаря Анелия!Много и то, защото това си е моя мисъл, пръкнала се след дългогодишни наблюдения на хората иии... самоанализ.. Ако не бях се зарекъл да не слагам чужди мисли за подпис, бих сложил тази:
"Това са принципите ми! Ако не ви харесват, имам и други!" Граучо Маркс
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
" Поразен съм от онези мъдри хора, които постоянно говорят за опознаване на Вселената, когато е достатъчно трудно да се ориентираш в Чайнатаун" Уди Алън ....поразена съм
_________________ I think i should tell you what people are saying behind your back.……. Nice Ass!!!!!!!
Тук е от: 28 Окт 2007 7:41 Мнения: 735 Местоположение: на опашката на падаща звезда
byrborinata написа:
Само глупакът приема чуждите мисли за свои!
Трябва ли да се чувствам глупаво, всеки път когато цитирам нкой, който е казал нещо смислено и стойностно много преди и много по добре от мен? Бърборината, защо не пуснеш тема за крилати велики мисли собствено производство (на тези които пишат)?
_________________ По - лесно е да бъдеш някой друг, отколкото себе си.....аз избрах!
Тук е от: 27 Яну 2008 15:23 Мнения: 179 (автор на темата)
Бърборината,мноооого интересна логика !Първо перефразираш мисъл на Граучо Маркс(справка поста на Ококорко),а после пишеш "Само глупакът приема чуждите мисли за свои".Алекс,Адмирала,Гаджет,Клец,коментар?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 12 Окт 2024 1:11
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения