ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Сеп 2024 11:32

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28272 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1881, 1882, 1883, 1884, 1885  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Чат
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2021 11:57 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
aruba_man, спешно ли ти трябват тези работници https://www.jobs.bg/company/226396
Ще ме назначиш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Яну 2021 4:33 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
Аз съм на Карибско море и громя капитализма! Никакви работници не търся, нито слугувам на някой друг. Аз съм против всяка йерархия. Сам съм си президент, сам съм си министър-председател. Бъди като мен и системата ще рухне. Недей да си търсиш работа и ще видиш, че пак ще оцелееш. Карай си мерцедеса и не се занимавай с глупости. Само малоумниците си продават времето за пари. Много трябва да си прост да слугуваш на някого. Дори и да поробваш други пак си прост, щото си вързан. Работата е за робите! Аз съм против работата. Само приятелки, бело, пиене и море. Родил съм се много изморен и съм дошъл на този свят да си почивам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: .: Чат
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2021 20:32 
Титан на мисълта
Аватар

Аз да питам - от февруари може да спортувам в закрити обществени места без маска, така ли?
Изображение
Т.е. не могат да ме глобят, ако нямам маска, но спортувам в общината, примерно. Влизам в изключенията по 9. б)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2021 15:51 
Титан на мисълта
Аватар

Защо от РЗИ продължават да пишат, че водата била мътна? Отдавна не е валяло, а именно това я прави такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2021 0:42 
Титан на мисълта
Аватар

Вчера видях един уникален нарушител. От най-лява лента ( за направо и наляво ) на бул. "Симеон Велики" направи десен завой и влезе през изхода на Шел. Изображение Изображение
Днес сутринта един закъса ( не можа да потегли и пусна аварийни ) в средна лента на същия булевард в обратна посока. Когато потегли си мислеше, че още му свети зелено. Застана в средата на кръстовището, но завиващите наляво покрай "Подводница" го спряха. Когато им светна червено, тоя потегли и отнесе клаксона на един, на когото му светна зелено за направо/ надясно. Изображение

Мисля, че дойде новия световен ред, дето го чакахме - с тези маски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2021 23:07 
Титан на мисълта
Аватар

Човек на ДПС с Голф ходи по селата; спира по къщите, където обитателите са с турски имена и дава торба с надпис ДПС и някаква цифра, пълна с хранителни продукти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2021 11:27 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
Що не го снима? Само глупости снимаш. :A1.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Апр 2021 18:44 
Титан на мисълта
Аватар

Неска един джип се натресе на един лек автомобил, който се беше забавил да потегли на зелено. Първа кола - някаква Лагуна комби, втора кола джип. Седят на червено и чакат. Светва зелено. Лагуната не потегля, джипа потегля. В бронята на колата. Последваха секунди на мислене, след което почти едновременно се отварят двете шофьорски врати и почти едновременно шофьорите се събират на седянка. Доколкото видях, шофьора на джипа, вместо да изглежда виновен, изглеждаше агресивен. Щети не видях.
другото интересно на влизане в града от Тракията, нали знаете - в цяла България обратен завой е забранен върху пешеходна пътека, само пред Технополис е разрешен, ако се вярва на знаците? Та там лек автомобил прави обратен и, като че ли товарен автомобил го изпреварва или ще ходи към бензиностанцията. Да, ама товарния също прави обратен. Тръгнал от дясната лента и с 2 ремаркета, едва го завърши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2021 13:07 
Титан на мисълта
Аватар

Такоз чудо като днес на гробищата не бях виждал. Двама регулировчици на кръстовището на входа на гробищата. Не сме го учили в шофьорските курсове. Единия спира движението от Макак, другия спира движението от КАТ...само и само да може да се излиза от гробищния парк.
Работа за един човек я вършат двама.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2021 9:55 
Титан на мисълта
Аватар

Певеца ако продължава да предизвиква нови избори, ще разори държавата. Хубу, че човек, който не е бил политик ... все 1 от нулата стана първи, ама трябват и компромиси. Няма да ходя всяка седмица да гласувам, защото той не искал да се съюзява с никого.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Авг 2021 13:59 
Титан на мисълта
Аватар

Днес пак търсих работещ сервиз. В Киа само обърнах, защото напред имаше толкова много коли, че не може да се обиколи сградата дори. В Дивдядово имаше един празен сервиз, ама в двора му имаше и прегледи, затова много трудно щеше да се влезе с кола там - голяма опашка за прегледите имаше. Обърнах там и слязох пеша. Сервизите празни, ама и работници нямаше вътре. Докато обръщах, започнах пак да чувам оня звук от волана като го въртя, все едно има нещо стъклено. Добре, че не беше комбиниран ( звука ) със звук от натиснат клаксон ( както предния път ). Малко преди автомивката видях друг сервиз. Уж сервиз, пък само реглажи правят. Реших, че ще ходя при майстора до Лавена, дето ми го прави първия път. Да, ама влязох в грешна отбивка за Шумен и после пак завих надясно. Отидох в един сервиз малко след края на Осмар. И там имали работа. Върнах се и тоя път намерих правилната отбивка за Лавена. Майстора ми имаше 2 коли, ама все пак излезе и ми го поправи. Да е жив и здрав!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: .: Чат
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2022 17:55 
Титан на мисълта
Аватар

Опитвам се да преценя кое е по-смущаващо:
    Младо момиче с прозиращ клин и прашки, влезе в двора на училище до авто гарата;
    верижно ППС се движеше по асфалтов път или
    арубата, паркирал на тревни площи, ама изорал градинката, за да се качи там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Юни 2022 22:06 
Титан на мисълта
Аватар

Взе пак да се разпространява китайския грип и както нямате правителство, някой ще спре разпространението когато стане много късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2022 10:10 
Титан на мисълта
Аватар

На това ли се казва "товарно такси": Изображение ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2022 22:31 
Титан на мисълта
Аватар

Карам си аз в по-удобната за мен пътна лента с 50 км/ч по пътя за Дивдядово. По едно време реших да погледна в огледалото да не би да има и други коли, защото другите шофьори не ползваха другата удобна лента и гледам някакъв отзад присветва. Цели 2 коли ме изпревариха през двойна непрекъсната лента, демек през насрещното, въпреки, че дясната лента си беше свободна. Преди втората кола да ме изпревари, чух зад себе си клаксон няколко пъти. Не го научиха тоя закон някои хора...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28272 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1881, 1882, 1883, 1884, 1885  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Сеп 2024 11:32

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: