Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен
Търся радиолюбител за няколко въпроса. Моля ако има човек разбиращ от тези неща на ЛС.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12383 Местоположение: The O.C.
Един път да се престраша да се запиша за среща с кмета и вече са свършили местата. Втори път да се престраша да вляза в съда и още да не са избрали залата, в която ме канят.
Аз да попитам - като бях на делото срещу мен беше съдията. До нея беше писарката, а до мен ( отляво ) някакъв господин. Каква е ролята на тоя господин?
Не му помня дрехите, ама аз май бях в средата. Отдясно беше празно, защото обжалващия престъпник го нямаше. Тоз ми беше вляво, ама добре, ще предположим, че е бил прокурор. Да Ва попитам, някой знай ли къде са изчезнали масите за билярд от Елита? Вчера ходих и вътре беше разхвърляно, като се има в предвид вече липсващите маси, които споменах. Тавана беше малко изкъртен, въпреки, че той представлява някакви плоскости.
Ха ха...стига мрънкал:) Мен ме няма половин година, но гледам,че всичко е по старому. И няма с кой да се скарам
За бакалавъра- бива, ще чакаме финала. Не, че знам защо и какво учиш..сигурно ще е нещо за мързеливци;) За мен- ми...как да ти кажа? Уча малките да правят щуротии, а големите на смирение.
Вашият приятел в споровете - Чопър, доколкото знам, е с вечен бан в този форум. Обикновено като Ви предам какво ми е казал да Ви кажа и ми трият мнението. Ама забелязвам, че се заяждате с висшето ми образование. Желаете ли да се скараме?
Вашият приятел в споровете - Чопър, доколкото знам, е с вечен бан в този форум. Обикновено като Ви предам какво ми е казал да Ви кажа и ми трият мнението. Ама забелязвам, че се заяждате с висшето ми образование. Желаете ли да се скараме?
Нещо си се бъгнал или има нови правила във форума? Що ми говориш на Ви бре? За вечния бан- пълни глупости, не го вярвам! Не знаех, че си общувате, но не възразявам да те ползват за пощенска кутия:) Давай, да чуем/прочетем...може да е нещо весело:) Да се заяждам с висшето ТИ образование? Въй леле...Така ли изглежда? Какво учиш?
п.п Ако много държиш, ще се скараме- през нета нито сърби, нито боли:))
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 23 Яну 2021 0:43
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения