Вие хубаво си правите реклама, но да ви питам като как се случва да се подпишат след всеки час проведено 'обучение' вашите курсисти, как се регистрират допустимите до 20% отсъствия, как се упражнява контрол от Агенция по заетостта, по какви учебници се учи /предвид задължението ви да ги осигурявате безплатно/ и т.н? И как точно се усвояват 100 учебни часа по 40 минути за ниво, при пожелателния минимален престой 6-7 часа седмично,че нещо не ми излизат сметките?:)
В Кабината се учи дистанционно по Аз мога от самото начало. При дистанционно обучение не се подписва нищо - те си имат статистика на системата, която показва кой колко време е бил във виртуалната класна стая. Всяко бюро по труда си има достъп и може да влиза във виртуалната класна стая.
Е-obuchenie иска да подкани тези, които все още не са запознати със схемата „Аз Мога Повече” да ни се обадят, за да може да се запишат на БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ по английски език и оперативно счетоводство, но трябва да имат предвид, че крайния срок е утре 30.09.2011г. Побързайте! Необходими са само вашата диплома и лична карта, които да подадете в Агенцията по Заетостта във вашия град! Ако имате въпроси и нужда от помощ потърсете ни на http://www.e-obuchenie.bg или на тел.0899099320. А за одобрените – екипът ни е на ваше разположение!
Ние "произвеждаме" потдържаме и предоставяме обучение по най-новите и най-достъпни методи, използвани от повече от 500 университета в целия свят. Потдържането на високо качество на услугата и живата връзка с нашите клиенти е основен приоритет.
Иначе сайтът е информативен и изглежда, че обучението ще е на ниво .
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12787 (автор на темата)
Въпреки, че някои фирми използваха темата, за да си направят реклама, се връщам в нея, за да подсетя, че днес- 30.09 е последният срок за подаване на заявления в бюрата по труда по местоживеене.
В програмата могат да участват наети на трудов договор и самонаети лица.
Всеки , отговарящ на това условие, има право да подаде две заявления- за езиково обучение- 3 нива по 100 часа /за около 9 месеца/ и за професионална квалификация. Не могат да се подават по две заявления за език, примерно.
Възможно е, да речем, английски език+ бизнесадминистрация ..
Заявлението+ декларация + копия на лична карта и диплома за какво да е образование се подават срещу входящ номер в съответното бюро и чакат за одобрение. По сегашната схема се разглеждат и одобряват за десетина дни. Документите могат да се подават и чрез упълномощено лице.
Възползвайте се и заявете желанието си да се квалифицирате и надграждате знания и умения, да придобиете допълнителна квалификация!
Здравейте, За тези, които са одобрени по програмата „Аз Мога Повече” искаме да напомним, че имате 30 дни от датата на уведомлението да си изберете доставчик и да заявите желанието си да се запишете при него, след което трябва да уведомите за това Агенцията по Заетостта. E-obuchenie ви предлага курсове по английски език и опретивно счетоводство, които са он-лайн (няма значение от кой град сте, необходимо ви е само компютър и Интернет)! Заповядайте при нас! За повече информация се свържете с нашия екип на тел: 0879 363293 или 0899099320, както и на нашия сайт http://www.e-obuchenie.bg Честито на одобрените!
Сигурна съм, че сте регистрирани /поне/ като администратор на лични данни, но поне не злоупотребявайте с тях! Заради това недоглеждане, не бих поверила обучението си на вашата фирма..:) Успех на екипа ви!:)"
Много съжалявам,че сте си създали такова впечатление - това е примерно Удостоверение и данните са нереални! А що се отнася до администратор на лични данни - вече се налага повечето фирми да се регистрират, ние не правим изключение! А, другото, което много се изненадах, защото дори не разбрах какво имате предвид, но не смятам, че е нужна подобна забележка! Данните на всичките ни курсисти никога не биха били и не са били публикувани никъде! Ако видите нещо друго, което ви притеснява, с радост ще го имаме предвид, а че няма да се запишете при нас - мисля че няма какво да се коментира! Дано конкуренцията (ако не сте част от нея) да е по-добра от нас, в което, дано не звучи нескромно - не сме убедени! Желаем ви всичко най - хубаво!