Накратко, като за нечетящи, но всезнаещи: предпоследната цифра от ЕГН определя и пола. Четна е за мъжки (включително нула). Иначе желая успех на казалнъчани в е-обучението, стига някой да им пусне проверка за правопис на сайта. Вие можете повече.
За одобрените по програмите "Аз Мога" и "Аз Мога Повече" ,ние от ЦПО към Изоблок предлагаме дистанционно обучение по : -Английски език -Оперативно счетоводство -Електронна търговия -Дигитални компетенции Желаещите да се запишат при нас да заповядат с уведомлението,дадено им от Бюрото по труда и Агенция по заетостта. За повече информация ни потърсете на:02 / 8914160, 0431 / 65401 , мобилни:0879 363293 , 0899 099320 и на e-mail:antoaneta@e-obuchenie.bg Благодарим Ви ,че ни избрахте!!!
Център за професионално обучение към ИЗОБЛОК,предлага дистанционно обучение по: - английски език - оперативно счетоводство -електронна търговия -дигитални компетенции ЦПО ИЗОБЛОК е одобрен доставчик на обучение от Агенция по заетостта,по оперативни програми " Аз мога" и "Аз мога повече".Очакваме одобрените кандидати,да ни посетят на нашия сайт http://www.e-obuchenie.bg или ни се обадете на тел: 02/891 4160 0431/65401 0899099320 0879363293 Заповядайте при нас! На одобрените честито!
Аз твърдя, че какъвто и езиков курс да предоставят дистанционно, той няма да е подходящ за начално ниво. Ако някой е решил да си опреснява знанията, това вече е друг въпрос.
Яров, специално ако си говорим за Кабината, не съм съгласен. Можеш да започнеш от азбуката. Карал съм техен курс и съм останал доволен.
Смятам, че далите мнение са пропуснали да кажат две думи и за Кабината.com. Това е фирмата за дистанционно обучение, в която смятам да изкарам моето обучение по "Аз мога повече".
1. На пазара са от 6 години. 2. Напоследък взеха да печелят най-различни награди за качествена услуга. 3. От приятели знам, че имат невероятно богата база от ресурси за езиково обучение. 4. Партнират си с Microsoft и министерството на образованието - случайни партньори тук едва ли може да има.
ЦПО ИЗОБЛОК иска да напомни на всички свои бъдещи курсисти,че предоставя безплатни учебници по програма "Аз мога повече", след завършване на курса учебниците остават за вас.Благодарим Ви,че ни избрахте! За повече информация посетете нашия сайт: www.e-obuchenie.bg
[quote="shumen-ka"]Не знам форумен дух yarov - зависи как е направено обучението.[/quote Подадох документи в бюрото по труда и сега чакам да ме одобрят.Някой знае ли добър доставчик на обучение по английски език.Благодаря ви предварително.
Бърби, Това е задължение, но много от колегите ни, но не го спазват! За това се налага пояснението! Ако сте се интересували и питали за такива курсове, нямаше да сте изненадан от това уточнение! Злоупотребите са много - на места искат допълнителни пари, или пари като гаранция за учебниците и други!
А що се отная до дистанционното обучение - има повече плюсове, от колкото минуси! И човек иска ли да научи - ще научи и оф-лайн и он-лайн! А не му ли се учи и 5 курса да запише, все тая!
Тъпото на кабината е, че на няколко места има текстове, подканящи да "пробваш" и "видиш". Но всички линкове за това неизменно водят до началните страници с обща АЛАБАЛА информация. Има ли някой, който е запознат с тази система?
Ние подготвяме малко представяне на он-лайн курсовете, което ще получат всички задали данните си в сайта ни http://www.e-obuchenie.bg . Иначе с няколко думи - има виртуална класна стая, в която изпълняваш задачите, които ти се поставят от реален учител. Ние правим срещи он-лайн с учителя и всички в групата, за да могат да се зададът въпроси и да се получат отговри. Това става 1 2 пъти в седмицата. Присъствието е отчита в системата, понеже за да влезете в нея на курсиста се дава парола и ключ! Дано да съм успяла да отговоря горе-долу на въпроса ви!
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12792 (автор на темата)
е-обучение написа:
Бърби, Това е задължение, но много от колегите ни, но не го спазват! За това се налага пояснението! Ако сте се интересували и питали за такива курсове, нямаше да сте изненадан от това уточнение! Злоупотребите са много - на места искат допълнителни пари, или пари като гаранция за учебниците и други!
Да, знам, че се злоупотребява, въпреки, че е задължение на доставчика да ги осигури безплатно и точно за това не разбирам, защо осигуряването им, т.е изпълняването на задълженията, трябва да се изтъква като предимство при рекламирането на услугата. Бих предпочела да прочета за качеството на образованието, за добри преподаватели, за препоръки от ваши клиенти, отколкото това, че учебниците, видиш ли, са безплатни..
Мдаа, как тълкуват фирмите, които се рекламират тук, задължението да предоставят безплатно учебни материали на курсистите? "Предоставят" може да значи за временно ползване, а не непременно "да подарят".