ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 12 Дек 2024 7:31

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Аз мога повече
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2011 21:29 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Извън темата/подсказка:
Накратко, като за нечетящи, но всезнаещи: предпоследната цифра от ЕГН определя и пола. Четна е за мъжки (включително нула). Иначе желая успех на казалнъчани в е-обучението, стига някой да им пусне проверка за правопис на сайта. Вие можете повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Аз мога и Аз мога повече
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2011 10:02 
За одобрените по програмите "Аз Мога" и "Аз Мога Повече" ,ние от ЦПО към Изоблок предлагаме дистанционно обучение по :
-Английски език
-Оперативно счетоводство
-Електронна търговия
-Дигитални компетенции
Желаещите да се запишат при нас да заповядат с уведомлението,дадено им от Бюрото по труда и Агенция по заетостта.
За повече информация ни потърсете на:02 / 8914160, 0431 / 65401 , мобилни:0879 363293 , 0899 099320 и на e-mail:antoaneta@e-obuchenie.bg
Благодарим Ви ,че ни избрахте!!!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2011 10:22 
Център за професионално обучение към ИЗОБЛОК,предлага дистанционно обучение по:
- английски език
- оперативно счетоводство
-електронна търговия
-дигитални компетенции
ЦПО ИЗОБЛОК е одобрен доставчик на обучение от Агенция по заетостта,по оперативни програми " Аз мога" и "Аз мога повече".Очакваме одобрените кандидати,да ни посетят на нашия сайт http://www.e-obuchenie.bg
или ни се обадете на тел: 02/891 4160
0431/65401
0899099320
0879363293
Заповядайте при нас!
На одобрените честито!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2011 12:09 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 04 Окт 2011 12:00
yarov написа:
Аз твърдя, че какъвто и езиков курс да предоставят дистанционно, той няма да е подходящ за начално ниво. Ако някой е решил да си опреснява знанията, това вече е друг въпрос.

Яров, специално ако си говорим за Кабината, не съм съгласен. Можеш да започнеш от азбуката. Карал съм техен курс и съм останал доволен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2011 12:29 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 04 Окт 2011 12:00
Смятам, че далите мнение са пропуснали да кажат две думи и за Кабината.com. Това е фирмата за дистанционно обучение, в която смятам да изкарам моето обучение по "Аз мога повече".

1. На пазара са от 6 години.
2. Напоследък взеха да печелят най-различни награди за качествена услуга.
3. От приятели знам, че имат невероятно богата база от ресурси за езиково обучение.
4. Партнират си с Microsoft и министерството на образованието - случайни партньори тук едва ли може да има.

Сега видях, че си имат и инфо
http://www.kabinata.com/index.php?objid=183

Ако някой друг е карал курсове там, или смята да опита, нека сподели мнението си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2011 15:57 
ЦПО ИЗОБЛОК иска да напомни на всички свои бъдещи курсисти,че предоставя безплатни учебници по програма "Аз мога повече", след завършване на курса учебниците остават за вас.Благодарим Ви,че ни избрахте!
За повече информация посетете нашия сайт: www.e-obuchenie.bg

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 9:59 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 05 Окт 2011 9:56
[quote="shumen-ka"]Не знам форумен дух yarov - зависи как е направено обучението.[/quote
Подадох документи в бюрото по труда и сега чакам да ме одобрят.Някой знае ли добър доставчик на обучение по английски език.Благодаря ви предварително.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 12:39 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
(автор на темата)
geri_mv написа:
....че предоставя безплатни учебници по програма "Аз мога повече", след завършване на курса учебниците остават за вас.

И какво от това?:)
Това е едно от задълженията на доставчика на услугата, а не някаква екстра..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 13:08 
Бърби,
Това е задължение, но много от колегите ни, но не го спазват! За това се налага пояснението! Ако сте се интересували и питали за такива курсове, нямаше да сте изненадан от това уточнение! Злоупотребите са много - на места искат допълнителни пари, или пари като гаранция за учебниците и други!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 13:09 
А що се отная до дистанционното обучение - има повече плюсове, от колкото минуси! И човек иска ли да научи - ще научи и оф-лайн и он-лайн! А не му ли се учи и 5 курса да запише, все тая!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: Аз мога повече
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 13:26 
Да но някои от доставчиците казват ,че се плащат.....съответно излиза че е някакъв вид екстра...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 14:53 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 05 Окт 2011 13:34
lamerko написа:
Тъпото на кабината е, че на няколко места има текстове, подканящи да "пробваш" и "видиш". Но всички линкове за това неизменно водят до началните страници с обща АЛАБАЛА информация. Има ли някой, който е запознат с тази система?

Ние подготвяме малко представяне на он-лайн курсовете, което ще получат всички задали данните си в сайта ни http://www.e-obuchenie.bg . Иначе с няколко думи - има виртуална класна стая, в която изпълняваш задачите, които ти се поставят от реален учител. Ние правим срещи он-лайн с учителя и всички в групата, за да могат да се зададът въпроси и да се получат отговри. Това става 1 2 пъти в седмицата. Присъствието е отчита в системата, понеже за да влезете в нея на курсиста се дава парола и ключ!
Дано да съм успяла да отговоря горе-долу на въпроса ви!

ЦПО към Изоблок

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 18:16 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
(автор на темата)
е-обучение написа:
Бърби,
Това е задължение, но много от колегите ни, но не го спазват! За това се налага пояснението! Ако сте се интересували и питали за такива курсове, нямаше да сте изненадан от това уточнение! Злоупотребите са много - на места искат допълнителни пари, или пари като гаранция за учебниците и други!

Да, знам, че се злоупотребява, въпреки, че е задължение на доставчика да ги осигури безплатно и точно за това не разбирам, защо осигуряването им, т.е изпълняването на задълженията, трябва да се изтъква като предимство при рекламирането на услугата.:)
Бих предпочела да прочета за качеството на образованието, за добри преподаватели, за препоръки от ваши клиенти, отколкото това, че учебниците, видиш ли, са безплатни..

Успех!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 18:24 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Мдаа, как тълкуват фирмите, които се рекламират тук, задължението да предоставят безплатно учебни материали на курсистите? "Предоставят" може да значи за временно ползване, а не непременно "да подарят".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2011 18:29 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 21:55
Всъщност в по-голямата част "предоставят" ксеро-копие, от което трябва всеки да си преснима свое... за своя сметка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Бърз отговор

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Криптовалутите на бъдещето, които мога да добивам безплатно

в Общи разговори

btrend

1

1393

10 Дек 2022 12:23

Криптовалутите на бъдещето, които мога да добивам безплатно

в Свободно време и хобита

btrend

0