Много ми "хареса" поведението на изпълнителната власт..... Цветлинка Йовчева чакала лично обаждане от кмета за да се сафиряса, че има бедствие, видиш ли, а това гадно копеленце кметя на Варна бил привлякъл вниманието на медиите към "някаква уличка" където нямало техника - той не знае ли, че за премиера Орешарски важните улици са "Позитано" например, какви са тия маловажни улички..... В същото време Портних целия във вода без чадър без нищо, а Цветлинка беше под поне три чадъра, като единия много мъжествен на лилави рози Оня ден Орешака го вардеха с кевлар..... от какво се пазите бе, идиоти????? Моментална оставка, марш от властта, марш от държавата копелета продажни!!!! Вземете си и просташкия електорат, майка ви долна да ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12018 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Трябва да си отпушим шахтите, но по-важно е да обезопасим потенциалните източници на кал при такъв дъжд. Вярно, наредба номер едно забранява на гражданите да го правят, но къде са тези, които имат право и задължение ? Според мен шахти трябва да се чистят поне 2 пъти годишно. Всички шахти !
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Не знам защо журналистите, отразяващи водното бедствие, и всички институции, които "изразяват" съпричастие, без, разбира се, да "имат" вина за разигралата се трагедия във Варна, мълчат около факта, че загиналите в потопа снощи са цигани от т. нар. "Ромско гето" в кв. "Аспарухово".
Може би медийната тишина около факта цели само едно - да не пламне етнически конфликт, в който няма значение дали си циганин, българин, или си арменец, а ще бъдем въвлечени всички.
За голямо съжаление, трябва всички с ръка на сърцето да си признаем, че незаконната сеч на горите, незаконното застрояване на свлачищните скатове и отводнителните дерета край големите градове, незаконните бидонвили край триж по-незаконните сметища не са дело на арменци, българи или руснаци, а на цигани, за които простичката фраза на Мадам дьо Помпадур "Аu reste, après nous, le Déluge!" ("След нас и потоп!"), прошепната в ухото на френския крал след катастрофалната загуба на Седемгодишната война, не само, че е неразбираема, но още по-страшно - просто нищо не значи.
И, ако всички редуващи се управляващи и политически върхушки в България продължават да си затварят очите пред въпиющата, постигана методично, перфидно и напълно целенасочено през последните 25 "демократични" години, неграмотност и пред държаните в принудителна бедност български цигани, наричани за по-деликатно "братя роми", да готвят новите изборни скари с кебапчета - и самодоволно да потриват ръце, предвкусвайки крехката агнешка плешка на властта, на мен не ми остава друго, освен да река - тежко и горко на милата ни Татковина България.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12018 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Два са начините да се помогне с SMS : DMS VARNA на 17777 и (предполагам празен SMS ) на номер 1466 ( БЧК ) на стойност 1 лев (пак предполагам, без ДДС ) . Съответно 2 банкови сметки са открити - на Нова и БЧК. Отделно Самир обикаля и събира дарения. Чак и нашите скаути се организираха да отидат.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3133 Местоположение: Ultras No Politica
yarov написа:
Цитат:
ЖАЛНА НИ МАЙКА!
Не знам защо журналистите, отразяващи водното бедствие, и всички институции, които "изразяват" съпричастие, без, разбира се, да "имат" вина за разигралата се трагедия във Варна, мълчат около факта, че загиналите в потопа снощи са цигани от т. нар. "Ромско гето" в кв. "Аспарухово".
Може би медийната тишина около факта цели само едно - да не пламне етнически конфликт, в който няма значение дали си циганин, българин, или си арменец, а ще бъдем въвлечени всички.
За голямо съжаление, трябва всички с ръка на сърцето да си признаем, че незаконната сеч на горите, незаконното застрояване на свлачищните скатове и отводнителните дерета край големите градове, незаконните бидонвили край триж по-незаконните сметища не са дело на арменци, българи или руснаци, а на цигани, за които простичката фраза на Мадам дьо Помпадур "Аu reste, après nous, le Déluge!" ("След нас и потоп!"), прошепната в ухото на френския крал след катастрофалната загуба на Седемгодишната война, не само, че е неразбираема, но още по-страшно - просто нищо не значи.
И, ако всички редуващи се управляващи и политически върхушки в България продължават да си затварят очите пред въпиющата, постигана методично, перфидно и напълно целенасочено през последните 25 "демократични" години, неграмотност и пред държаните в принудителна бедност български цигани, наричани за по-деликатно "братя роми", да готвят новите изборни скари с кебапчета - и самодоволно да потриват ръце, предвкусвайки крехката агнешка плешка на властта, на мен не ми остава друго, освен да река - тежко и горко на милата ни Татковина България.
Жална ни майка!
И на мен ми стана много гот. 11 гласа за бсп/дпс по-малко! Майка им циганска, да мрат! На къра!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3133 Местоположение: Ultras No Politica
Аз съм четвърт ариец бе момче! Даже тази четвърт преобладава над другите три-четвърти! Ти организирай заслон, да ядем и да пием - не ме занимавай с циганите!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"