Подкрепям Pepitos и също препоръчвам д-р Красимир Иванов- отропед. Човека си разбира от работата.
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Подкрепям Pepitos и също препоръчвам д-р Красимир Иванов- отропед. Човека си разбира от работата. :O03.gif
Ха защото много си разбира от работата затова заради него си останах с крива ръка, защото не се опита да я намести, а направо гипсира " пък после, ако имало проблем щяла да се оперира"-това му е главната цел, да има какво да оперира, а може ли човек да си позволи да го оперират когато има високо кръвно и рискува да остане на операционната маса ,което напоследък е често срещано!!!
За мен кадърни лекари са моят личен лекар др. Жельо Желев, винаги когато съм отишла се е отнесял много добре, не ми е отказвал направления и ми е помагал много повече от колкото специалисти в дадена област. Също много добър лекар за мен е гинеколожката др. Румяна Янева, също много ми е помагала, обиколила съм много АГ, но за мен тя си остана най кадърната, не бих я сменила!!! Да са живи и здрави всички лекари които наистина помагат на пациентите си!!! За съжаление останаха малко такива, но в повечето случаи лично аз съм попадала на добри, да са живи и здрави!
Още докато работеха в Работническа болница, горните двама лекари ме извадиха от оня свят в тамошното интензивно отделение. За което ще съм им благодарен до гроб!
Също много добър лекар за мен е гинеколожката др. Румяна Янева, също много ми е помагала, обиколила съм много АГ, но за мен тя си остана най кадърната, не бих я сменила!!!
Гери, що за неграмотност, която демонстрираш тук? др. Румяна Янева означава другарката Румяна Янева д-р Янева е ДОКТОР ЯНЕВА!!!
Здравейте! Трябва ми кадърен психиатър в Шумен. Не става въпрос за мен, а за баба ми. Не живея в Шумен и ми е трудно да ги проуча, а имам нужда от лекар, който си приема работата на сериозно!
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 6950 Местоположение: по пътищата.
stokilarakia написа:
Кадърен лекар в Шумен няма да намерите. Стига сте се залъгвали, моля ви се
Ей ти на пазарна ниша.. Лекувам болежки с Аулин. Не работя със Здравната каса. Цена на преглед 10 лв, посещение по домовете 15. При временен ефект 50% възстановяване на сумата за преглед.