ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:20

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Алтернативна медицина
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2012 10:38 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 14 Фев 2012 9:35
Този Чопър да не е извън земен.80%от лекарите в България са учили по руски програми.Руската медицина е една от Най-добрите в света. :G1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2012 10:42 
Опитен
Опитен
Аватар

Къдърен диагностик съм аз.Но съм учил по руски програми.Чопър да Ви лекува.Медицината в момента се изроди обърна се в печалбарство.Вече пациента е банкнота. :BB06.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2012 11:34 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Само да попитам: СКЕНАР какво производство беше?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2012 14:12 
Опитен
Опитен
Аватар

Как какво-патагонско.Патагонци от Руски произход.Не съм се пробвал с това животно но за да дам мнение требва да го пробвам и тогава ще плюя и храча с кеф/удоволствие/.
Миналата год.четох за СКЕНАР .Направи ми впечатление ,че е доставен за първи път от Англия.За по направо през Варна за София. :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2012 16:28 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Ей тоз уж диагностицира и предлага добавки : http://grada.bg/84134/%D0%B3%D0%B5%D0%B ... %B8%D0%BD/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2012 18:26 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Господин, Скруч, прави впечатление неграмотното Ви писане както по темите, а и на самото прозвище с което се подвизавате тук, а именно "Скрудж". Така, прескачаме лозунгите "руските болни - най-здравите болни" и какво откриваме - 80% от лекарите ни не струват поради неспособноста си да се адаптират към нови технологии - той ваучера на телефона си не може зареди без помощ какво остава да борави със скъпа и сложна апаратура, младите пък, които разбират бягат навън - мила родна картинка...
По повод на тоя СКЕНАР, питах (всъщност друг пита, но предавам дословно думите на "лекарката") конкретно за една болест - множествена склероза, може ли тоя ми ти апарат да помогне и отговора бил следния "да я излекувам не, номога да спра развитието на болеста" тъйййй, ако имаше нещо подобно специалистите в университетска болница св. Наум в София бяха единодушни - изобретателя на този апарат щеше да получи Нобелова награда и ние 100% щяхме да имаме нещо такова и тук, а в тази болница са най-добрите невролози в България, да не казвам на Балканския полуостров... Жалко, че не съм присъствал на разговора защото щях да питам (отговорите са ми ясни, а и Вие може да си отговорите сами) като как можеш да спреш развитието на болест, която НИКОЙ не знае кое, какво и как я предизвиква, НИКОЙ не знае как ще протече (при всеки човек протича различно) и НИКОЙ не знае какви поражения ще даде???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2012 11:25 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Извън темата/подсказка:
Вярно, че българският език е един от най трудинте за научаване, но пожелавам успех в този явно предълъг за Вас процес.
Междувременно ползвайте това преди да поствате:

http://pravopisen.onlinerechnik.com/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2012 12:37 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Извън темата/подсказка:
Цитат:
Думата олук е изписана правилно.
Значение на думата олук
мн. олуци, (два) олука, м.
Водосточна тръба.

Цитат:
Думата улук е изписана правилно.
Значение на думата улук
мн. улуци, (два) улука, м.
1. Водосточна тръба.
2. Диал. Дървено, каменно или циментено корито към кладенец или към чешма. Овцете пият вода от улуците.

Ами ако махнем диал. значение /т.2/ на думата "улук"? Май си трЕбе и синонимен речник.. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2012 15:27 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Извън темата/подсказка:
Точно за Скруч си е ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2012 9:39 
Опитен
Опитен
Аватар

Драги Чопър отговорих ти на по горните излеяния но нещо изчезнаха.Corey е запознат с отговора ми .Ти си спец по съвременните технологии,аз съм малко недоразвит но има една подробност.Никой не може да замени човшкият мозък.Не съм длъжен да знам как се сменя батерия и как се работи с апаратура.
За това си има специалисти.Но мога да определя каква апаратура да се използва за определена болест.Но за да работи и даде отговор тази апаратура трябва да има програма и алгоритъм/алгоритъма на програмистите го дава специалист Д И А Г Н О С Т И К /.Аз когато съм се занимавъл с ПС сигурно още си бърсал сополите с опакото на ръката си. :O05.gif
Много злоба злъч и омраза таиш в себе си.
Помисли по този въпрос. А относно правописа?Не проверявам ,директно публикувам.
Безпомощният и слабия винаги търси под вола теле.Ти не си човека /най - малко ти , който може да ми определя ника/.А пропо- пропуснах - ти си ДЕМОКРАТ/всички които не мислят като мен са против мен/
Очаквам синтактичен и морфологичен разбор. :O01.gif
Относно МС това е сериозен въпрос пак ще ти отговоря.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 19:27 
Цигане
Цигане

Така. Радка Кирчева, за която стана дума по-напред в темата - днес в 20:00 часа, в "Хрътките" по BTV Action. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 19:46 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
С огромно "удоволствие" ще я гледам.Като си спомня колко път бих да отида при нея ; какво чакане беше по стълбището пред апатамента и... за едното нищо. ...Докато влязох ми стана ясно ,че става дума за шарлатания.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 19:48 
Цигане
Цигане

Извън темата/подсказка:
Е как за нищо!? Не те ли разходи до другия край на Пловдив за едно масажче?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 19:51 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Извън темата/подсказка:
Да бяхте минали през София за по-напряко:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 19:54 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
д-р Скруч написа:
Драги Чопър отговорих ти на по горните излеяния но нещо изчезнаха.Corey е запознат с отговора ми .Ти си спец по съвременните технологии,аз съм малко недоразвит но има една подробност.Никой не може да замени човшкият мозък.Не съм длъжен да знам как се сменя батерия и как се работи с апаратура.
За това си има специалисти.Но мога да определя каква апаратура да се използва за определена болест.Но за да работи и даде отговор тази апаратура трябва да има програма и алгоритъм/алгоритъма на програмистите го дава специалист Д И А Г Н О С Т И К /.Аз когато съм се занимавъл с ПС сигурно още си бърсал сополите с опакото на ръката си. :O05.gif
Много злоба злъч и омраза таиш в себе си.
Помисли по този въпрос. А относно правописа?Не проверявам ,директно публикувам.
Безпомощният и слабия винаги търси под вола теле.Ти не си човека /най - малко ти , който може да ми определя ника/.А пропо- пропуснах - ти си ДЕМОКРАТ/всички които не мислят като мен са против мен/
Очаквам синтактичен и морфологичен разбор. :O01.gif
Относно МС това е сериозен въпрос пак ще ти отговоря.

Скивай сега, симпатяго, от този пост разбрах, че не харесваш да ти се отговаря аргументирано, продължаваш да пишеш неграмотно и си доктор или си в бранша, кое не е вярно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:20

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: