ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Яну 2025 2:17

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Алтернативна медицина
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 19:56 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
На масажче ? Не , за мен нямаше такава екстра. За сметка на това пък се запознах с няколко пловдивски циганенца.;)
Ооо, Бърби , къде беше зачезнала?;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 19:57 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
В планината!
Да лекувам душата си..Метър сняг и други хора..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2012 20:01 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Браво! Да беше прескочила при д.р Кирчева да ти полекува душата!;)
Като си спомня как за алергия , за високо кръвно и за очни проблеми сипаха концентрат от една тенджара /на 3 различни места ,разбира се/.Тя не е виновна... :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2012 16:12 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 14 Фев 2012 9:35
Чопъре = цитирам дословно думите ти:Жалко, че не съм присъствал на разговора защото щях да питам ? като как можеш да спреш развитието на болест, която НИКОЙ не знае кое, какво и как я предизвиква, НИКОЙ не знае как ще протече (при всеки човек протича различно) и НИКОЙ не знае какви поражения ще даде???
Като отговорите ти са ясни защо някой е питал(разсъждавайки логично ти си питал)за нелечимата болест .
Докторката не те е излъгала отговорила ти е компетентно(можела да излъже).
Щом е нелечима какъв дядовият ми търсиш в София?Болният да ляга и да мре тогава .Няма нелечими болести- с болестта човек трябва да се бори и да вярва в изцелението.
Откъде знаеш?Може и да помогне, да се забави развитието.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2012 17:28 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Аз не съм пращал питащия да разпитва - той го е направил на своя воля, а причината е щото толкоз му акъла, поради същата причина и някви псевдогадатели изкарват по хиляди на месец без нищо да правят, по същата причина и тия от Вижън си изкарват прилични пари на месец като "добавките" им са също едно голямо нищо!
Ако бях ходил аз щях да кажа, че съм ходил аз - разсъжденията ти са всичко друго, но не и логични!
Докторката си излъга отвсякъде защото въпросната болест не можеш да я спреш, всъщност има медикаменти с които се постига много добра ремисия - намаляне на пристъпите с пъти както и пораженията от тях, но как точно ще повлияе на човека никой предварително не може да каже. МС и викат "болеста с 1000 лица", или колкото хора има на тоя свят толкова варианти за протичане - не може при такава неизвестност да твърдиш, че 100% ще спреш развитието!
Къде съм писал, че е нелечима бе, глупак? Ходихме в София за окончателно диагностициране (понеже както ти казах болеста има страшно много форми и диагностицирането е много дълъг и сложен процес, като само в София се поставя окончателната диагноза) както и кандидатстване по програма за лечение, което всъщност се прецака зарад шибания шуменски ЯМР и сега сме на изходна позиция...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2012 18:00 
Опитен
Опитен
Аватар

Хе хе ,не си пращал ,после си ходил в София , е не мога да те разбера.Относно МС не си ти човека който може да ме учи.Отново цитирам думите ти:Жалко, че не съм присъствал на разговора защото щях да питам ? като как можеш да спреш развитието на болест, която НИКОЙ не знае кое, какво и как я предизвиква, НИКОЙ не знае как ще протече (при всеки човек протича различно) и НИКОЙ не знае какви поражения ще даде???
Все някога ще има някой.Винаги има първи път.Болестта може да спре ,да се проточи във времето.
Ти си запознат-болестта може да се прояви и след много години а може и да те събори за нула време.
От къде знаеш,че след това лечение болестта няма да забави развитието си(защо не и да спре).Получи се тафталогия (болест ,болест)но това няма значение.
Никога не се предавай.Това е сериозна работа ,за разлика от теб при мене липсва злоба и искрено желая това момче да е добре.
И още нещо- спри да обиждаш хората.Аз от такива недоносени злобари не се обиждам.. Като здравен работник усещам,че ти не си виновен -от вътре те командват- извинен си. :E3.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2012 19:47 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Като здравен работник трябва да си наясно, че само в София се поставя окончателна диагноза за МС. Всъщност критериите са, че диагнозата трябва да се постави в университетска болница, но всичко живо ходи в Св.Наум!
Друг близък на въпросния мой близък видял писанията на тая докторица в Шуменска заря и звъннал да попита - причините ги описах по-горе, а отговора на пишман докторката ги описах - какво не можеш разбра все още???
Аз пък таз твоя упоритост не мога я схвана, почти съм убеден, че си въпросната Баева или неин близък!!!

"От къде знаеш,че след това лечение болестта няма да забави развитието си" Защото НЕ е логично да си способен да спреш нещо за което не можеш да кажеш как и откъде тръгва, как се развива и какво го причинява!!!!! Казах ти - има лекарства с които се постига много добра ремисия, всичко друго СКЕНАР, Лайнар и прочее са пълни глупости!!! Тая Баева като видях що нещо лекува с тоя ми ти Лайнар много ми напомня на едни други смешници - Vision, които се подвизават из региона от доста време насам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2012 23:24 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Извън темата/подсказка:
д-р Скруч написа:
тафталогия

Здравни работници с такава езикова култура май не познавам. Освен може би някоя санитарка или от прясната реколта мед. сестри понякога.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 3:16 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 21:55
Corey: руската школа ве... :)

Без майтап. На много хора им се иска да лекуват рак с оцветена вода, но в общия случай си докарват сериозни усложнения от иначе не толкова сериозни заболявания, за които си има напълно успешни процедури в традиционната медицина. Вярно е, че напоследък се дава гласност на някои издънки, но това не променя нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 8:38 
Опитен
Опитен
Аватар

До тук с теб Чопъре.Ти си един отчаян опит на природата да създаде човек.
От много години съм на тоя свят но толкова злоба , трърдоглавие ,невероятна компетентност,омраза , злъч и самочувствие на всезнающ и безпогрешен не съм срещал.Предполагам,че има причина за това.
Но ти не си виновен . :M5.gif :M5.gif .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 8:56 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 08 Фев 2012 13:26
Тук се води голяма война,а толкова лесно може да се реши проблема.
Който не вярва да не чете тази тема и край.
В спора се намира истината но това не е спор а война с цветущи епитети.
Това ме заинтригува и ще проверя за какво става въпрос. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 9:08 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 06 Фев 2012 11:09
Какво става тука бре Бърби.Хванали са се гуша за гуша. :G1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2012 13:46 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Извън темата/подсказка:
Мен ли питаш? Я се разходи до огледалото, а после до чешмата, ако може..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2012 17:43 
И така не разбрах какво е това Алтернативна медицина?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2012 19:30 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Това е вместо Тайлол Хот да праскаш гроздова със сланинка и чесън.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Яну 2025 2:17

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: