Понеже в часовете по трудово учителите ни оставяха сами в кабинетите, ни предупреждаваха да не вдигаме тежести, защото на еди кой си така като изпуснал нещо и му паднал нокътя и се чудя дали на мен ще ми падне.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12068 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
В тая тема ви карам да разсъждавате какво ще стане с това синьо петно под нокътя ми, не да ми диагностицирате нови неща. Гъбичките не стават ли само на хората от рекламите ? Аз не съм ги сял тия, не ги знам как действат. Нямам намерение и тях да мисля.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Какво има за разсъждаване , бе Ловецо. Нито си първия, нито си последния, който си удря пръста. Потопи го в смрадлика или калиев перманганат, или йодасепт, потрай два-три дни и ще ти мине. Пък като не можеш да траеш, иди на лекар. И да ти падне нокътя, много важно, нов ще изникне. Айде, стига гевезелъци.
Не може. Намажи го с канаколит- хем гъбичките ще си отидат, хем нокътя ти няма да падне.
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...